Geçmiş olsun hayırlı doğumlarİlk sevgilimle yillar sonra evlendim ve 3 yil sonra bosandim 1 kucagimda 1 karnimda bebegimle hemde.. ilk ask cok guzel cok guzel ama sanki bir sekilde bitiyor gibi sonu yok gibi geliyor.. cok sevdiginle degilde mantiginin uydugu biriyle evlenmek yaşlanmak daha bi guzel gibi geliyor bana..
Cook tesekkur ederimGeçmiş olsun hayırlı doğumlar
İlk sevgilimle yillar sonra evlendim ve 3 yil sonra bosandim 1 kucagimda 1 karnimda bebegimle hemde.. ilk ask cok guzel cok guzel ama sanki bir sekilde bitiyor gibi sonu yok gibi geliyor.. cok sevdiginle degilde mantiginin uydugu biriyle evlenmek yaşlanmak daha bi guzel gibi geliyor bana..
Adını bile hatırlamıyorumMerhaba. Çevremden çok duyuyorum. İlk sevgilini asla unutamazsın vs. diyorlar. Ben de üzülüyorum,dert ediyorum içime. Çünkü biliyorum ki birine saplanıp kalmak kötü bir şey. Sizler,ilk sevgilinizi aklınızda nasıl biri olarak bıraktınız?
Ah,çok üzüldüm. Neden vefat ettiİlk sevgilim çocukluktu .. unutmadım her öldüğü tarihte her dogum gününde her yıl dönümünde dua okurum
Hala o incinse üzülürsünüz ama,değil mi?Çok aşık olmuştum öncesi sonrası ilişki derken yıllarca sürdü. Hâlâ çok değerlidir en son yazın eşi o karşılaştık eşiyle tanıştım :) hep mutlu olsun isterim . Ondan sonra da sevdim vs ama hala yüksek bir şey karşılıklı denk gelmedi
Sonra öğrenebildiniz mi peki,niye durduk yere terk etmiş sizi?T torarikar
İlk sevgilim ilk aşık olduğum kişiydi üniversitede beraberdik. Okul bitti o gitti, birden bitti bile demeden ayrıldı, aniden ve bir daha cvp atmadı. çok acı çektirdi pislik.. tam bir yıl gece gündüz ağladığımı bilirim en güzel zamanlarımdı 1 yıl evden çıkmadım doğru düzgün yemek yemedim. Ağlamaktan her gün istifar ettim . Öldü mü kaldı mı haber alamadım bir yıl boyunca. 1 yıl sonra aradı yine bir gün ağlarken. Sonra yalancı bir pislik olduğunu fark ettim uzun yıllar unutamadığım doğru. Ama sonra başkası girdi hayatıma onu sevdim . O da bitti şimdi bir başkası var buna aşığım hemde deli gibi. Yani unutuluyor canım. Hatta o ilk sevgilim birkaç ay önce instagramımı bulmuş msj attı hala evlenip evlenmediğimi sordu. Evlendim dedim, salladım.. sonrada engelledim. Bekarım yani:) o kadar unutmuşum ..
Not: İlk sevgilim karaktersiz, bir yalancıydı onu böyle hatırlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?