• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk tanışma yıldönümünü sadece sözle geçiştirmek!!

Siz de birşey yapmamışsiniz sevgiliniz de. Esitsiniz yani.
Neden illa ki 'erkek' diye ondan birşey bekliyorsunuz ki? İlişki iki kişinin ilişkisi,yıldönümü iki kişinin yıldönümü :)
Konunuza gelince, empati yapmak zor olmadı :) benim de her aydonumu bile kutladığım viciklikta bir ilişkim vardı.
Yildonumumuzde sabah buluştuk, gittiğimiz kahvalticida garsona rica ettim benim evde hazirladigim yumurtayi masaya getirsin diye. Çocuğun yumurtasının içine ince uzun kağıda upuzun kutlama mektup yazmıştım :) cuzdan-mont- gomlek gibi bir sürü hediye almıştım, her on dakikada bir birini verdim,sarıldım. Verdim sarıldım... Peki karşı taraftaki kişi bana ne dedi biliyor musun?;
" Ben bilemedim ki, Türkiye'de gerçekten bu kadar önemli kutlaniliyor mu bu?" Dedi
:sinirli::sinirli: her zamanki en güzel kozu olan 'ben yabanciyim-bizim kültürde yok, bilemedim' kozunu kullandı.
Ama ben yine de espri falan yaptı sandım. Çünkü her aydonumunu kutlardik. Yani bunu atlamış olacağımı düşünmesi bile çok komik :))
Bütün gün bir yerden suprizim çıkıp gelecek diye hevesle bekledim ama ne gelen vardııı ne giden :sopa:
O yüzden dışarıdan saçma sapan şımarık derdi gibi gözükse de insanı içten içe üzen birşey böyle özel bir günün kutlanmamasi...

*Ben çok uzuldum diye ertesi gün bana erkek parfümüyle beni anlatan cici küpe almıştı. Onda da bakmadan etmeden gidip ilk parfümü alıp gelmesine sinirlenmistim :) kıyamam ya, bir de ortamlarda 'hic trip atmam' derim:KK48:

Benimde eski sevgilim tarafindan bir kere özel günümüzde bir kerede dogum gunumde hediye almisti onun disindaki hediyeleri ben beklemediğim zamanlarda yollamisti. O hediyeler daha tatli oluyor bence. Genelde uzun mesajla hallederdi ozel gunleri. Simdi ise onu yapan kimse yok en azindan hatirliyor.

Tanışma yıl dönümü de nedir yahu :/
Ayrıca evlilik yıldönümü, sevgililer günü, ıvır günü zıvır yıl dönümü vs ne kadar gün varsa hep erkekten bekleniyor artık nedense... Hep erkek planlayacak, hep erkek sürpriz yapacak! Sanki kız erkeğin eşi sevgiliside, erkek kızın kayınçosu bacananağı..
Bide eşi evlilik yıldönümünü unutursa susan ve trip atan tipler var. Adam unutmuş dünya hali olabilir yani kasıt yok. Fakat unutmadan karşıdan bekleyip susanda kasıt var. Bide bu yönden bakmak lazım.

Beterin beteri var demeye geldim. İlk yıl dönümümüzü kutlamaya layık görmeyen bir adamla 3 yıldır beraberim :D yıl dönümümüz de doğum günü haa, unutması mümkün değil! O, yıl dönümümüzden 40 gün önce olan benim doğum günümü arkadaşlarımın organize ettiği sürprize iştirak ederek geçiştirdiği halde (hediye falan nerdeeee...) ben onun doğum günü için arkadaşlarımızla bir kutlama organize ettim, tatliş de bir hediye aldım ama adam yıl dönümümüzü kutlamadı bile. 3 yıldır hala hıncımı alamadım.
3. yıl dönümümüz geçen hafta içindeydi, ben doğum gününü sözle bile kutlamadım. Benim beklentim özel günlerde birbirimize özel hissettirmek. Onun için sözle kutlamak yeterli. Madem benim beklentim karşılanmıyor, onunki de karşılanmasın dedim. Belki böylece benim ne kadar üzüldüğümü anlar bir nebze de olsa.
Sağolsun çok tatlıdır sevgilim de bu konuda biraz duyarsız. Başka bir yanlışı olmadığı için bunu da idare ediyorum :)

İnsan üzülüyor ama napalım bazı modeller böyle...

Beterin beteri var demeye geldim. İlk yıl dönümümüzü kutlamaya layık görmeyen bir adamla 3 yıldır beraberim :KK70: yıl dönümümüz de doğum günü haa, unutması mümkün değil! O, yıl dönümümüzden 40 gün önce olan benim doğum günümü arkadaşlarımın organize ettiği sürprize iştirak ederek geçiştirdiği halde (hediye falan nerdeeee...) ben onun doğum günü için arkadaşlarımızla bir kutlama organize ettim, tatliş de bir hediye aldım ama adam yıl dönümümüzü kutlamadı bile. 3 yıldır hala hıncımı alamadım.
3. yıl dönümümüz geçen hafta içindeydi, ben doğum gününü sözle bile kutlamadım. Benim beklentim özel günlerde birbirimize özel hissettirmek. Onun için sözle kutlamak yeterli. Madem benim beklentim karşılanmıyor, onunki de karşılanmasın dedim. Belki böylece benim ne kadar üzüldüğümü anlar bir nebze de olsa.
Sağolsun çok tatlıdır sevgilim de bu konuda biraz duyarsız. Başka bir yanlışı olmadığı için bunu da idare ediyorum :)

İnsan üzülüyor ama napalım bazı modeller böyle...
Kendimi gordum sizde

Merhaba arkadaşlar tavsiyelerinizi ve görüşlerinize ihtiyacım var erkek arkadaşımla 9 kasımda tanışalı 1 yıl oluyor gecesinde bana uzunca tanıştığımıza dair mesaj bi mesaj yazdı her bayan gibi bende en azından günün anlam ve önemini vurgular şekilde küçük bir çiçek yada hediye bekledim fakat çok yoğun olduğunu aslında göndereceğini söyledi yani böyle özel günlere çok önem verdiğimi bilir bence lafla sözle geçiştirilecek bir durum değildi açıkçası bu şekilde yapmış olması beni gerçekten kırdı üzdü sizin düşünceleriniz fikirleriniz nedir sadece iki kelimeyle geçiştirilmiş bir yıl dönümünüz olsaydı ne hissederdiniz fikirlerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum herkese iyi akşamlar diliyorum

sen bişey yapmış mıydın?

Yorum yazan yardımcı olan herkese çook teşekkür ederim kimisine anlamsız gelirken kimine anlamlı geliyor herkes aynı fikirde olucak diye bir kaide yok biz bayanlar biraz daha duygusal olduğumuz için erkek odaklı görüyoruz yada ben öyle görüyorum diyelim ve bununda yanlış olduğunun farkındayım aranızda yorum yapan kitap öneren yanlışımı düzelten arkadaşlara ayrıca teşekkür ediyorum bi beklenti içinde olanlar bilir kendinizi sorgulamaz karşı tarafı sorgularsınız tabiki bu yanlış bir durum tekrar tekrar teşekkür ederim ilginiz için hepinize

kaç yaşındasınız? bana biraz ergence geliyor böyle şeyler.evlilik yıldönümü dersin anlarım, doğumgünü dersin anlarım da banane erkek düşünücek, banane erkek hediye göndericek, bana da erkek o yapsın ama yok ben yapamam benim bahanelerim daha mühim lafları çok gereksiz.

Back
X