• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk tanışma yıldönümünü sadece sözle geçiştirmek!!

Yorum yazan yardımcı olan herkese çook teşekkür ederim kimisine anlamsız gelirken kimine anlamlı geliyor herkes aynı fikirde olucak diye bir kaide yok biz bayanlar biraz daha duygusal olduğumuz için erkek odaklı görüyoruz yada ben öyle görüyorum diyelim ve bununda yanlış olduğunun farkındayım aranızda yorum yapan kitap öneren yanlışımı düzelten arkadaşlara ayrıca teşekkür ediyorum bi beklenti içinde olanlar bilir kendinizi sorgulamaz karşı tarafı sorgularsınız tabiki bu yanlış bir durum tekrar tekrar teşekkür ederim ilginiz için hepinize
Erkeklerin geneli sevmiyor bu gunleri . Ne alacaklarini sasiriyorlar, bilmiyorlar , anlamsiz geliyor vs vs...

Baska bir konuda konu sahibi dogum gunu hediyesi icin, erkek arkadasi bir cantanin sahtesini aldi diye icerlemis.

Belki sen de cicek gonderseydi , cikolata isteyecektin gibi...

Konuyu okumadığımı itiraf ediyorum ..
Başlığa geldim :dondurma:
Nasıl aklınızda tutuyorsunuz :KK49:
Ben evlilik yıldönümümü zor hatırlıyorum.
Malesef unutunca içerlenen bir eşim var ..
Bence böyle şeylerin önemi yok güzel gecen hergün huzurlu bir akşam kutlama benim için ama anlatamıyorum .. :KK12:
Bu kadar önemli bir konu olduğunu düşünmüyorum kesinlikle ..
:KK76:

Ben eşimle ilk tanışma yıldönümünde nişanlıydım ve çok özendim hediye almıştım ve kutusunuda çok özenerek kendim yapmıştım ama o hatırlamadı bile ben hediyeyi verince utanmadı bile ve sonda telefi bile etmedi ve bu böyle devam etti tabiki evlendik Doğum günü sadece yemeğe götürdü Doğum günü sadece yemek ben çok romantik biriyim çok özeniyorum ama karşıdaki aynı olmuyor maalesef ve öğrenmiyor bende zamanla unuttum böyle şeyleri şimdi zorla şunu al bunu al diye söylüyorum öyle alıyor hediye yada almıyor üzülüyorum ama bişey değişmiyor sizi çok iyi anlıyorum inşllah odun biri değildir böyle kalmaz

Sahsi fikrim bu sadece sizin tarafınızdan onun size ne kadar deger verdiğini ölçmek için bir caba. Aksi halde çünkü "tanışma yildönümü" nedir? Sevdiğiniz insandan neyi beklediğinizi ve bunu neden beklediğinizi biraz sorgulayın derim.

Valla her konuda uyumlu bir insanım genel olarak ama bu özel günlerde hiç taviz vermem. Karşımdakini beklemeden önce mutlaka yapacağımı yaparım sonra aynı özeni de ondan beklerim. Yılda birkaç kez şu jestleri de yapmayacaksak karşılıklı ne anlamı var cidden, hiç gelemiyorum böyle şeylere.. O yüzden nişanlım da alıştı artık yoksa kıyametler kopar:eek:

Benim yorumum, düşüncem, fikrim;
Tüketim toplumunun zavallı bir üyesine dönüşmen.

Ha bu sene parfüm aldı, 3 ay sonra bitti.
Seneye çiçek aldı, 1 haftada soldu böceklendi.
Öbür sene çanta aldı, ardı sene modası geçti.

Ben eski sevgilimin eline dandik not kağıdı verdim aklından geçeni yaz dedim, yazdı
Ve o eskimedi, modası geçmedi, kurdan etkilenmedi.

Geçen günkü çakma hediye konusuna hak verdim, ama sana hak veremiyorum
Çünkü o üye ile aynı düşünmüyorsun, sanki ondaki samimiyeti sende alamadım.
Zaten onlar 10 günlük ilişkiydi

Valla her konuda uyumlu bir insanım genel olarak ama bu özel günlerde hiç taviz vermem. Karşımdakini beklemeden önce mutlaka yapacağımı yaparım sonra aynı özeni de ondan beklerim. Yılda birkaç kez şu jestleri de yapmayacaksak karşılıklı ne anlamı var cidden, hiç gelemiyorum böyle şeylere.. O yüzden nişanlım da alıştı artık yoksa kıyametler kopar:eek:
İlker ayrık sorsun da uzun uzun anlatayım diye
Değil mi bu talepler :KK70:

Back
X