Hmm boyle bir sansin yoksa ve firsati kacirmak istemiyosan ufak ufak kendini hissettir o zaman sanirim bazen cesur olmak gerekebilir sonucta bisey kaybetmezsin belki cok guzel bir iliski baslar bellimi olur eger konusursan yaz merka ta birakmaİşte tanıma ve karakter analizi yapma gibi bir şansım yok kendisi sadece toplantı için bulunduğum yere gelmişti bir daha görmeyebilirim.
Hayatta hep keskelerden pisman olur insan gün gelip keske konussaydim diyeceginize simdi konusun gitsin sevgilisi varsada yapcak birsey yok nasip der gecersiniz ama sansini denemenizde fayda var ben bile heycanlandimmm :))Valla annem niyeyse bu aralar annem birden durup dururken kızım seviyorsan sakın gurur yapıp saklama söyle o ne derse desin gençliğin en manyak hatası birşeyleri kendine saklamak dedi. Birden şaşırdım. Hissetti mi ne? Neyse olur da kız arkadaşım var derse size haber verir sonra ufaktan depresyona girerim. Lavanta mı içsem ne içsem?
Iste erkek isik yakmadan kiz giristi mi boyle oluyor.Kiz arkadaslari olabiliyor.Ilgilense belli olur zaten.
Başlamadan bir bitiş yaşadım ben de. Hayırlısı....
Ben de pek direk kizin sevdigini itiraf edip cikma teklifinde bulununca hos olan baslangiclar gormedim.
Bence kiz hoslaniyorsa flort etmeli, ne bileyim eskiden mendilini erkek alsin yerden diye yere dusuren kadinlar gibi, hafif ama anlamli adimlar atilmali.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?