İlk teklifi yapmak

Almuma

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2012
337
23
118
Kızlar merhaba,

Sonunda hoşlanabildiğim biri karşıma çıktı. Çalıştığım yerin bir seminerinde karşılaştım. Üç gün boyunca etrafımızda benim müdür ve bilimum üst düzey kişiler olduğu için mola aralarında bile fırsat bulup kendisiyle doğru düzgün içimden geldiği gibi konuşamadım. Kendisi biraz sorular sordu konuşmaya çalıştı sonra ışığı görünce ben bu sefer kendisiyle ilgilendim seminer bitiminde binadan en son çıkmama rağmen beni beklemişti ama erkek arkadaşımı galiba sevgilim zannetti bizi görünce biraz şaşırdığını hissettim. Bu kafa karışıklığını çözmek için bir bahaneyle onu çalıştığım yere çağırdım ama iş görüşmesi gibi bir şey oldu. Hareketlerinden, konuşmasından, bakışından, gülüşünden ilgisi olduğunu hissettim ama tamamen beklenti içinde olduğum için uyduruyor da olabilirim sonuçta ortada somut bir şey yok. İlk başta yeterince ilgili davranamadığım için ve erkek arkadaşım olduğunu düşündüğü için mi uzak duruyor emin de olamadım. Kısaca bu ergen düşüncelerden kurtulmak için kendisini aradım ve sertifikasını gelip benden alabileceğini söyledim. Sorum şu: Fırsatını bulursam direk kendisine kız arkadaşının olup olmadığını eğer yoksa kendisini daha fazla tanımak istediğimi sorayım mı? Ne dersiniz kızlar? Türk erkeklerine ne kadar ters?

Valla canim bu kadar cesur ve acik davranmak bazi erkeklerin hosuna gidebilir ama bazilarininda havalanip bi taraflarinin kalkmasina neden olabilir bence bu itirafi yapmadan once bi sure kucuk firsatlari degerlendirip biraz daha tanimaya calis hic degilse bir karakter analizi yap ve ondan sonra napcagina karar ver .. Bol şans

İşte tanıma ve karakter analizi yapma gibi bir şansım yok kendisi sadece toplantı için bulunduğum yere gelmişti bir daha görmeyebilirim.

İşte tanıma ve karakter analizi yapma gibi bir şansım yok kendisi sadece toplantı için bulunduğum yere gelmişti bir daha görmeyebilirim.
Hmm boyle bir sansin yoksa ve firsati kacirmak istemiyosan ufak ufak kendini hissettir o zaman sanirim bazen cesur olmak gerekebilir sonucta bisey kaybetmezsin belki cok guzel bir iliski baslar bellimi olur eger konusursan yaz merka ta birakma

Tamam haberdar ederim hepinizi :) Adama sonuçta pat diye seni seviyorum demeyeceğim tanımak istiyorum diyeceğim. Belki de çoook farklı manyak bir tip çıkacak bilemiyorum onun için çok da havalara sokacağımı da zannetmiyorum. Bir yandan da şeytan dürtüyor o niye hiç sana ulaşmaya çalışmadı diye bir yandan da adam emin olamadı ki senden diyorum bakalım ne olacak.

Sonucta adam hissetmemis olabilir yani yada o da senin gibi ikilemde kalmis olabilir konussam mi konusmasam mi diye hersey olabilir yani bakalim hayirlisi olsun insallah

Valla annem niyeyse bu aralar annem birden durup dururken kızım seviyorsan sakın gurur yapıp saklama söyle o ne derse desin gençliğin en manyak hatası birşeyleri kendine saklamak dedi. Birden şaşırdım. Hissetti mi ne? Neyse olur da kız arkadaşım var derse size haber verir sonra ufaktan depresyona girerim. Lavanta mı içsem ne içsem?

Hayatta hep keskelerden pisman olur insan gün gelip keske konussaydim diyeceginize simdi konusun gitsin sevgilisi varsada yapcak birsey yok nasip der gecersiniz ama sansini denemenizde fayda var ben bile heycanlandimmm :))

Valla ben aşkından olsem boyle bi teklifte itirafta bulunamazdım.. Ben olsam en fazla ima ederdim hareketlerimle davranışlarımla gerisini ondan beklerdim.. Sonuçta biz kadınlar daha gururluyuz ve kırılganız erkeklere gore.. Bu yuzden reddedilme olasılığı gerçkleşirse çok kırılabilirsiniz

Haklısın kırılabilirim ama çok da deli gibi üzüleceğimi zannettmiyorum. Aynı şeyi bir kere yapmıştım cesaret edip. Hatta direk sevdiğimi söylemiştim. Adam kaldırıp aa seninki de aşk mı ben zamanında bir kıza aşık oldum onu deli gibi sevdim diye bir başladı bana kızı ne kadar sevdiğini anlattı. O günlerden sonra hala yaşıyorsam kibarca kız arkadaşım var demesi koymaz. Şimdi niye soruyorsun diyince o zamanlar böyle diyerek hata mı yaptım da adam kolay lokma lan kıza bak geldi bi de sevdiğini de itiraf etti diye düşünüp sallamadı mı diye merak ettim. Bu olay öyle ergenken de yaşanmadı 25 yaşındaydım adam da 30 vardı.

Kızlar size söz verdiğim gibi gelişmelerden haberdar ediyorum. Maalesef her şeyi kendim uydurmuşum. Kendisini çalıştığım yere belgesini alması için çağırdım ve direk ayak üstü kız arkadaşı yoksa kendisini tanımak istediğimi söyledim. İlk önce bir şok geçirdi. Çalıştığınız yerle mi alakalı tanımak istiyorsunuz gibi salak sorular sorduktan sonra da yüzünü ekşiterek haa benim görüştüğüm biri var yaaa dedi. Ben de tatlı şirin şeker kızı oynadım. Boynumu hafiften büktüm dudaklarımı büzdüm çok nazik bir ses tonuyla (tüm bunları bilerek yaptım) ne yapalım o zaman dedim. Sonra kendisi gülümseyerek çok naziksiniz bu arada dedi. Ben de asıl siz naziksiniz dedim sonra kapıya kadar uğurladım kendisini. Bitti.

Iste erkek isik yakmadan kiz giristi mi boyle oluyor.Kiz arkadaslari olabiliyor.Ilgilense belli olur zaten.

Iste erkek isik yakmadan kiz giristi mi boyle oluyor.Kiz arkadaslari olabiliyor.Ilgilense belli olur zaten.

Ben yaktığını zannetmiştim ama farklı yorumlamışım kendimce ki etrafımdaki iş arkadaşlarım da aynı ışığı görmüşler. Hep beraber uydurduk galiba. Neyse olsun pişman değilim içimde kalacaktı. Diğer türlü kız arkadaşı olup olmadığını anlayıp tanıyacak bir ortamda bulunamayacaktım da.

tüh.. konuya geç kaldım... kızlar ilk adımı atınca sağlam gitmiyor diyecektim. forumda buna benzer çok örnek gördüm. yazıyımda içimde kalmasın.

Ben de pek direk kizin sevdigini itiraf edip cikma teklifinde bulununca hos olan baslangiclar gormedim.

Bence kiz hoslaniyorsa flort etmeli, ne bileyim eskiden mendilini erkek alsin yerden diye yere dusuren kadinlar gibi, hafif ama anlamli adimlar atilmali.

Flörtözmüş sanırım, çevrenizde öyle düşündüyse. Hayırlısı olsun.
Bu arada az bulunan türden erkeğe denk gelirseniz ilk teklifte sorun olmaz ama işte "az bulunuyor"..
Bir de hiç bir şey olmasa havalanırlar onu da idare edebiliyorsanız yine sıkıntı yok ama ben soğuyabiliyorum mesela.

Evet ben de flört etmeden yanayım ama onu bir daha görme şansım yoktu yani flört edebilmek için de karşılaşabilecek bir ortam olması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…