- 23 Mayıs 2014
- 244
- 41
- 68
- Konu Sahibi BayramSekeri
Sevgili anne ve anne adayları bebişlerinizin ilk hareketlerini o küçücük tekmeleri ne zaman yani kaçıncı haftada hissettiniz biz 19 haftalığız ve ben daha birşey hissetmiş değilim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevgili anne ve anne adayları bebişlerinizin ilk hareketlerini o küçücük tekmeleri ne zaman yani kaçıncı haftada hissettiniz biz 19 haftalığız ve ben daha birşey hissetmiş değilim![]()
bende tam anlamıyla hissedebilmiş değilim 16. haftadayız ama arada bir pır pırlar oluyor ama tam bi tekme yemedim daha bakalım ne zaman gelicekSevgili anne ve anne adayları bebişlerinizin ilk hareketlerini o küçücük tekmeleri ne zaman yani kaçıncı haftada hissettiniz biz 19 haftalığız ve ben daha birşey hissetmiş değilim![]()
en geç 20 . haftada hissedersin annesi birkaç hafta daha zamanın var :)Bende sabirsizlikla tekme yemeyi bekliyorum, ilk oldugu icin sanirim biraz gec hissedecegiz :)
ilk gebeligim olmasina ragmen ilk 16 haftamda hissettin baloncuklar patliyo gibiydi :) daha net 22den sonra hissettim arkadasin dedigi gibi tum benim kizda cok uykucu aksam olunca cosuyo benim cadi))Sevgili anne ve anne adayları bebişlerinizin ilk hareketlerini o küçücük tekmeleri ne zaman yani kaçıncı haftada hissettiniz biz 19 haftalığız ve ben daha birşey hissetmiş değilim![]()
ben de o haftalarda bağırsak hareketleri bi de oradan geçen büyük damarlar var onun atışıyla karıştırıyordum da biraz büyünce farkedersin zaten :)Biz de 13+5 reyiz uzun suredir karnımın sağ tarafında pıt pıt atıyor kalp gibi bebiş yapıyordur diyorum ama doktorum 20.haftadan önce hissedemezsin demişti. O yapıyı bence yaa hissediyorum işte:)) tekmeyi ne zaman yiyeceğiz bakalım çok heycanlı
insan bebişin hareketi olduğuna inandırıyor kendiniben de o haftalarda bağırsak hareketleri bi de oradan geçen büyük damarlar var onun atışıyla karıştırıyordum da biraz büyünce farkedersin zaten :)
ben bazı gün hissediyorum bazı gün hissetmiyorum . heralde daha güçsüz yavrucugum kibar naif kızım benimmmmmmbirkaç haftaya güçlenip düzene girer tekmeleri hissetmelerim diye düşünüyorum. çünkü çok hareketli bi bebeğimiz var ultrasona ne zaman girdiysek hareketliydi
![]()