ilk tokat

Yaş farkı aramızda bayağı var çok konuda anlaşamıyoz bana pek bişey anlatmaz

Birde üstüne annesine mi anlattı ? Işiniz zor.

Tokat konusunda yorum yapmıyorum ; herkeste farklı sonuçlanır.

Size bir daha asla çıkmaması için sert bir tepki verin. Kavga etmenize gerek yok anlatmak için. Hastaysa,hasta gibi davransın. Sana elinin kalmayacağını bildiğin birine vurmak acizliktir.

Bebeğinizin yanında öyle sert tepkilerde bulunmayın. Hafızasına kazınır. Tlf.fırlatmak onda geri dönüşlü olur.

Eşiniz bebeğinizin yanında mi vurdu ? Eğer öyleyse iki kat hatalı.

Evet odayı terk ettim kavga etmemek için ve çocuğa o baktı susturdu iki saat sonra odaya gittim uyuttum kızımı

Bence eşine değil çocuğuna nasıl davranacaksın mesele o. Benim babam da eşim de şiddet uygulamaz. Ama kendi çocukları böyle sorumsuzva bir hareket nedeniyle zarar görürse ne yaparlar bilemem.

Sen bence çocuk bakmaktan bunalmışsın.Aklın sıra teli atarak eşinden ilgi beklemişsin,çok yorulduğunu ,bunaldığını belirtmişsin ama yaptığın yanlış.Eşine çok yorulduğunu,biraz yardımcı olması gerektiğini,biraz Onun bakmasını ,senin dinlenmek istediğini rica etsen durum bu noktaya gelmeyecekti.

Eşime nasıl davranmalıyım sizce tehditmi ediyim bidaha olursa seni boşarım gibisnden

sana şu kadarını deyim.

ben bir ara sinirlenip oğluma bağırdım.
ve eşim beni tehdit etti, tahdit değil aslında,

sen emin misin 2. çocuğu istediğine diye.
ve baya bir dönem çocuk fikrini erteledik.

sonra ben dedim ki, eminim, daha iyiyim artık.

ama şu adet gecikmesi ile asabiyet geri geldi, ellerim gergin yazıyorum şu anda.

bence eşinden önce, kendini biraz sorgulasan, ben nasıl o duruma geldim, nasıl bebeğimin yanında telefon fırlatacak kadar kendimi kaybettim desen, kendine daha faydalı bir yol çizebilirsin.
zira bence bu konuda çok gurur yapmanı gerektirecek bir konu değil.
elbette eşinle konuş ve kırıldığını hissettiklerini söyle.
ama onun da sana söyleyecekleri vardır diye tahmin ediyorum.

Çocuğun yanında sinirlendiyseniz bakamayacak duruma geldiyseniz 10 dk babasına verin, yalnızsanız odasında güvenli şekilde bırakıp içeri gidip sakinleşin madem sabırsızsınız. Çocuğun yanında öfke nöbetleri geçirmeyin. Sonra konu açarsınız ,çocuğum çok asabi yaşıtlarını dövüyor,ağlayınca susmuyor,morarıyor diye.
Eşinizin vurmasına karşıyım ama aynı durumu benim eşim yapsa yani saçma bir sebepten telefon fırlatıp bide çocuğumu düşürse bende ona çakardım o sinirle.

Aslında ben bir eğitimciyim çocuğun yanında nasıl davranılması gerektiğini biliyorum ama tutamadım kendimi çok üzgünüm kızımada çok duşkunum

Bir tokat çok aşağılayıcı olsa bile boşanma sebebi değildir.ilk tokat olduğu için.ama ikinci olursa boşanma sebebidir.ilk yapılan yanlış hatadır yani.ama tekrarlanırsa hata olmaktan çıkar.eşine ikincisi tekrarlanırsa asla kabullenemeyeceğini ciddi ciddi anlatmalısın.üzüldüğünü aşağılanmış hissettiğini ve asla unutamayacağını da üstüne basa basa ekle.

Of of en karşı olduğum şeyler başıma geliyor.kabullenemiyorum ne olursa olsun şiddet olmamalıydı o tokat canımı acıtmadı ama kalbimi ve gururumu çok acıttı

Back
X