• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk trafik kazam,yardımmmmm ...

fittanne

MasterFit
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2015
4.818
22.938
308
Kızlar çok kötü durumdayım şu an ne yapacağımı bilmiyorum.. bugün aracımızı park yerinden çıkarırken dar geldi vazgeçtim geri parkettim ama ne göreyim yanda renault clio marka nerden baksanız 2013 modelden aşağı olmayan bi arabaya geri geri çıkarken bizim tamponun şeridi çizgi çekmiş ve ne yapacağım bilmiyorum eşimden çok korkuyorum bu aksam gebertecek beni.. benzer bi foto gördüm internetten sizce ne yapmalıyım :(((((((( bu arada bu fotoyu internetten buldum aynı buna benziyor arabada beyaz ama göçme vs yok :'(((
kazam.webp

Ya niye korkuyorsun sende haa öldürmez ya daha beterinden korumuş Allah bununla geçmiş olsun sana bişey olmamış sevinmeli bence... ufak çizik bu pek bişey yok ne gibi bir problem olabilir ki

Ammann Allah beterınden korusun.
Pasta cila yapar halleder

Bu kadar derin mi?
Derin değilse kalemler var onlarla düzelir.
Derinse boya ister.
Bu arada çizilen araba karşı tarafın mı sizin mi?
hayır derin değil göçme sürtme yok sadece iz kaldı bu şekilde araba karşı tarafın beyaz renkte cillop gibi clio yazık oldu çok üzüldüm.. bu bi kaza mıdır yani vicdan yaptım ne bileyim kendimi kötü hissediyorum az önce işten geldim hala aynı duruyor sahipleri farketmemiş anlasılan bilmiyorum kafam bugün hep burdaydı :(

50 lira anca tutar hic birsey yok duyanda arabayi hasat ettiniz sanir.bu kadar seye kizarsa esiniz isiniz zor

Bizimde arabamıza böyle bir şekılde bırısı çarpmıştı en azından bı özr dılemedıklerı ıcın ne yalan söylım çok kızdım ve kötü söz söylemiştim.
Keşke sahibini bulsaydınız veya arabaya bır not bıraksaydınız. Yanlışlıkla oldu aşağıda numaram var istersenız karşılayabılrıım gibisinden .

ya yeni yeni ögreniyorum sonradan kendime de kızdım ne işin vardı keşke uğraşmasaydın diye ama bu iş cesaret olmadan olmayacak gibi zaten park yerinden çıkaramayınca bıraktım arabayı sonra farkettim böyle bişey oldugunu.. eşim bana uyarılarda bulunuyordu bu kadar cesaret iyi değil diye haklıymıs :( ama daha konusmadık aksam görüşcez dedi kesin çok kızacak çok hassas biri çünkü :KK17:

Bizimde arabamıza böyle bir şekılde bırısı çarpmıştı en azından bı özr dılemedıklerı ıcın ne yalan söylım çok kızdım ve kötü söz söylemiştim.
Keşke sahibini bulsaydınız veya arabaya bır not bıraksaydınız. Yanlışlıkla oldu aşağıda numaram var istersenız karşılayabılrıım gibisinden .
arabayı tanıyorum devamlı aynı yere parkediyor ama ben korkudan ne yapacagımı sasırdım ilk defa basıma geldigi için felaket korktum eşimle aksam konusup olmazsa not bırakırız napalım :( birazda maddi sıkıntıların oldugu döneme denk geldi acaba masraflı bişey midir ya karşı taraf tersse off off :((((

hayır derin değil göçme sürtme yok sadece iz kaldı bu şekilde araba karşı tarafın beyaz renkte cillop gibi clio yazık oldu çok üzüldüm.. bu bi kaza mıdır yani vicdan yaptım ne bileyim kendimi kötü hissediyorum az önce işten geldim hala aynı duruyor sahipleri farketmemiş anlasılan bilmiyorum kafam bugün hep burdaydı :KK43:
Karşı tarafı bulun,durmu izah edin.50 TL anca tutar.

arabayı tanıyorum devamlı aynı yere parkediyor ama ben korkudan ne yapacagımı sasırdım ilk defa basıma geldigi için felaket korktum eşimle aksam konusup olmazsa not bırakırız napalım :KK43: birazda maddi sıkıntıların oldugu döneme denk geldi acaba masraflı bişey midir ya karşı taraf tersse off off :KK43:(((
Ne olrsa olsun onların hakkına gırersınız en fazla tutcağı 50-100 tl
Sizinde başınıza gelebilir.

50 lira anca tutar hic birsey yok duyanda arabayi hasat ettiniz sanir.bu kadar seye kizarsa esiniz isiniz zor
eşim işin maddi kısmında değil de sözünü dinlemeyip başıma iş açtım diye kızmasından korkuyorum :(( bu tür kazaların önemli yada önemsizlik boyutunu bilmedigim için endişeye kapıldım :(

Canim bu kadar uzulecek bisey yok olabilir.trafikte oldugun surece daha kotu cizikler gorexrksin buna sende kocanda alisin. Aracin sah8bine bir telefon no birakin. Eger bu kadar sey icin sizi azarlayan bi koca varsa onu da birakin.

arabayı tanıyorum devamlı aynı yere parkediyor ama ben korkudan ne yapacagımı sasırdım ilk defa basıma geldigi için felaket korktum eşimle aksam konusup olmazsa not bırakırız napalım :KK43: birazda maddi sıkıntıların oldugu döneme denk geldi acaba masraflı bişey midir ya karşı taraf tersse off off :KK43:(((

Not bırakın.

haklısınız en iyisi öyle yapmak.. eşimle konusup not bırakırız akşamdan tabi benimde basıma gelse parasından değil ama haberdar edilmemek ve özür dilenmemekten ötürü çok kızardım :(

Back
X