İlk tüp bebek denemem negatif...

Dykdyk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2016
2.535
2.411
133
34
Merhaba arkadaşlarr 27 yaşındayım.13 ocak cumartesi günü ilk tüp bebek denememin negatif olduğunu öğrendim. Rabbim bunu uygun görmüş..
Tüplerimde tıkanıklık vardı 2017 nisan ayında laparoskopi ameliyatı oldum biri açıldı çok şükür diğeri açılamadı. Yazı geçirdikten sonra tüp bebeğe başladık. Bu süreçte en büyük destekçilerimden biride bu sitede aynı yola baş koymuş diğer arkadaşlarım oldu.
İlk denemeye kesin olacak gözüyle çok hevesli ve pozitif başladım. Transferde dahil bütün süreçleri enerjim yüksek bir şekilde tamamladım. Kesin olacak diye kendimi öyle bir şartlayıp inandırmışımki negatif sonucu aldığım gün hastane başıma yıkıldı sandım. Kendimi doktorun odasına nasıl attım bilmiyorum... Sonrası ağlama krizii...
Çok yeni henüz bu durumum. Ruh halimde inanılmaz değişik. Bir an yılmak yok olana kadar devam ediceksin, bol bol dua etmeye devam ediceksin, zamanı gelmemiş demekki diyorum güçleniyor gibi oluyorum bi an yine çöküntü haline giriyorum, korkuyorum yine aynı şeyi yaşamaktan.
Benim gibi ilk denemesinde negatifi gören arkadaşlarım sizlerde de aynı duygu geçişleri oldu mu ? Kendimi sorgular hale geldim çünkü. Sonrasında neler yaptın lütfen beni deneyim ve bilgileriniz ile aydınlatırsanız memnın olurum.

Back