Ya bu tedavi de bunları herkes yaşıyordur emin ol ama ev işleri sanıyorum etkilemez ben elektrikli süpürge dışında her işimi yaptım yemeğimi bulasigimi temizliğimi rabbim ol desin herşey oluyor böyle düşünüp moral bozma sen eminim vakti saati geldiyse allahım pozitif sonucu sizede gösterecektir umutsuz olmayın dua edinInan canim ev isi yemek hepsini yapiyorum hareketlerime hic dikkat etmedimcok umutsuz olup tutmadi dedigim cok oldu oluyor da
Tavsiyelerin icin cok ama cok tesekkur ederim. Bazen karnimi seviyorum konusuyorum bazen de hayir tutmadi diyorum karmasik bir ruh hali icersindeyim
Inan canim ev isi yemek hepsini yapiyorum hareketlerime hic dikkat etmedimcok umutsuz olup tutmadi dedigim cok oldu oluyor da
Tavsiyelerin icin cok ama cok tesekkur ederim. Bazen karnimi seviyorum konusuyorum bazen de hayir tutmadi diyorum karmasik bir ruh hali icersindeyim
Canimmm cok tesekkur ederim insALLAH 7 ekimde bende size guzel haberler veririm :) doktor 8 ekim dedi ama ben 7 ekim pazartesi gunu kosa kosa gidicem kan vermeye :)Ya bu tedavi de bunları herkes yaşıyordur emin ol ama ev işleri sanıyorum etkilemez ben elektrikli süpürge dışında her işimi yaptım yemeğimi bulasigimi temizliğimi rabbim ol desin herşey oluyor böyle düşünüp moral bozma sen eminim vakti saati geldiyse allahım pozitif sonucu sizede gösterecektir umutsuz olmayın dua edin
Oyle canim yuzde 50li. Nasipten oteye yol yok maalesef. Bol bol dua et insallah nasip olurAllah bağışlasın canımbende öyle yapıcam bakalım inşallah tutar hepimiznki Bizimkide sebepsiz şans yüzde 50 oluyor herlde tüp bebekte
Oyle canim yuzde 50li. Nasipten oteye yol yok maalesef. Bol bol dua et insallah nasip olur
Benim ilk tutmustu ama 8 haftalikken kalbi durdu
2. De tuttu 27. Haftadayiz.
Ozel hic bisey yapmadim hatta evde koltuk yeri falan degistirdim ev islerinide yemegide supurgeyide ben yaptim
1 2 gun cok birsey farketmoyor ben 8ci gun idratda öğrendim ama sen yapma direk kan ver ne olacağı belli olmuyotCanimmm cok tesekkur ederim insALLAH 7 ekimde bende size guzel haberler veririm :) doktor 8 ekim dedi ama ben 7 ekim pazartesi gunu kosa kosa gidicem kan vermeye :)
Bende olmazsa once idrarda yaparim ayin5 yada 6 gibi ama 2.gun embriyosu nezaman belli olur acaba cunku 5.gun embriyolari erken belli oluyormus1 2 gun cok birsey farketmoyor ben 8ci gun idratda öğrendim ama sen yapma direk kan ver ne olacağı belli olmuyot
Evet öyle 2ci 3cy gün embriyisu en az bir hafta sonra yeni yeni yerleşiyor oda idrara yansımayabilir canım o yüzden negatif olsa moral bozuluyor benim mesela 8ci gun çok sılikti yok gibi hatta ama kanda 151 çıktı ikiz olmasına rağmen yok gibi ikinci çizgi hatta yok diye aglamıştımBende olmazsa once idrarda yaparim ayin5 yada 6 gibi ama 2.gun embriyosu nezaman belli olur acaba cunku 5.gun embriyolari erken belli oluyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?