- 3 Aralık 2013
- 2.203
- 1.995
- 83
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
Anlamazmiyim hiç allah hepimizin yardımcısı olsunben 37 yasindayim benimde ilk denememdi kasimda transferim yapildi ve tutunamadi bu kadar canimin yanacagini bende tahmin etmezdim cok canim yaniyor evet seni cok iyi anliyorum sanirim benide en iyi sen anlarsin
insallah allah haepimizin yuzunu guldurur. ben 15 yillik evliyimAnlamazmiyim hiç allah hepimizin yardımcısı olsun
2.denemelerimiz son olur
allah yüzümüzu güldürür inşallah
siz kaç yıllık evlisiniz
ben de ayniyim canim ilk denemem tutmadi yani ikincisi icin baslayacagiz doktor iki ay rahmin dinlenmesi lazim sonra gelin konusalim dedi telefonda bakalim ben ilk fırsatta yüz yüze gorusecegim doktorumla seni cok iyi anlıyorum ama daha cok gencsin Allah hepimizin yardımcısı olsunTüp bebek denemesi olumsuz olan bi ben varım sanırım
Sizde ki problem nedir kaç yıldır bebeginiz olmuyorben de ayniyim canim ilk denemem tutmadi yani ikincisi icin baslayacagiz doktor iki ay rahmin dinlenmesi lazim sonra gelin konusalim dedi telefonda bakalim ben ilk fırsatta yüz yüze gorusecegim doktorumla seni cok iyi anlıyorum ama daha cok gencsin Allah hepimizin yardımcısı olsun
esim azosperm bende pkoluyum 2 yildir deniyoruz maalesef olmadı sizde durum nedir?Sizde ki problem nedir kaç yıldır bebeginiz olmuyor
pardon simdi okudum tekrar yazmissin sorunu kafam bulanik uzun zamandirSizde ki problem nedir kaç yıldır bebeginiz olmuyor
Eşimin morfoloji bozukluğu var sayısıda düşük bayağıesim azosperm bende pkoluyum 2 yildir deniyoruz maalesef olmadı sizde durum nedir?
ayni durumdayiz yani insallah bu sefer olur benim ilk denememde hcg düşüktü. zaten bir hafta sonra hasta oldum kimyasal gebelik deniyo galiba senin negatif miydi sonucunEşimin morfoloji bozukluğu var sayısıda düşük bayağı
Bende bi sorun yok
ilk tüp bebeğimiz olmadı
ikinci için 2 ay bekliyoruz hayırlısı bakalım
Ben test günümde adet oldum zaten 10.günayni durumdayiz yani insallah bu sefer olur benim ilk denememde hcg düşüktü. zaten bir hafta sonra hasta oldum kimyasal gebelik deniyo galiba senin negatif miydi sonucun
yaaaa öyle olabiliyor mu yani ikincisinde de tek konuluyor diye biliyorum. bana da 1 tane transfer edilmisti.Ben test günümde adet oldum zaten 10.gün
Direk
Negatifti benimki
Test günü koca sıfıri gördüm
Size kaç emriyo transfer edildi
Bana 1 edildi
2.denemem de 2 tane
Transfer olcak inşallah
Canım bazı hastaneler ilkinde bile 3 emriyo koyuyor hastaneye göre değişiyor sen nerde yaptirdinyaaaa öyle olabiliyor mu yani ikincisinde de tek konuluyor diye biliyorum. bana da 1 tane transfer edilmisti.
Yaş kaçtı sizinyaaaa öyle olabiliyor mu yani ikincisinde de tek konuluyor diye biliyorum. bana da 1 tane transfer edilmisti.
antalyada benimki prosedüre tamamiyla sadıklar sen nerde tedavi görüyorsun?Canım bazı hastaneler ilkinde bile 3 emriyo koyuyor hastaneye göre değişiyor sen nerde yaptirdin
Ben istanbuldayım canımantalyada benimki prosedüre tamamiyla sadıklar sen nerde tedavi görüyorsun?
merhaba bende antalyadayim hangi merkezde tedavi goruyorsunuzantalyada benimki prosedüre tamamiyla sadıklar sen nerde tedavi görüyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?