İLK TÜP BEBEK DENEMESİ TUTMAYIP DONDURULMUŞLAR İLE DEVAM EDENLER VE EDİCEKLER

Bal10cukkk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2013
2.203
1.995
83
6 yıllık evliyim 24 yaşımdayım bende bi sorun yok Eşimde sayı ve morfoloji sorunu var
Kasımda ilk tüp bebek denemem oldu ve neyazıkki
olmadı bebeğim tutunamadı bana çok zor bi durummuş çok Üzgünüm ne eksikti nerde yanlış yaptım diye düşünüyorum kendimi suçlar oldum
allah kimseye yaşatmasin
sadece biz birbirimizi anlarız dertleşelim kızlar

Nekadar ara verilmeli?
2.tedaviye nezaman başlanır?

Beni bekleyen 5 tane blastokist dondurulmuş um var
Bir an önce onlara kavuşmak istiyorum...

Daha transferim yapılmadı canım ama dertleşmek istersen burdayım. Zaten ilkinci tutmuyomuş ikinci transfer tutması daha yüksekmiş o yüzden dert etme Allah büyüktür. Kendini suçlucak bişey yok ortada bende 24 yasındayım ilk tüp bebek denemem . Herşeyde vardır bir hayır güçlü ol

ben 37 yasindayim benimde ilk denememdi kasimda transferim yapildi ve tutunamadi bu kadar canimin yanacagini bende tahmin etmezdim cok canim yaniyor evet seni cok iyi anliyorum sanirim benide en iyi sen anlarsin

ben 37 yasindayim benimde ilk denememdi kasimda transferim yapildi ve tutunamadi bu kadar canimin yanacagini bende tahmin etmezdim cok canim yaniyor evet seni cok iyi anliyorum sanirim benide en iyi sen anlarsin
Anlamazmiyim hiç allah hepimizin yardımcısı olsun
2.denemelerimiz son olur
allah yüzümüzu güldürür inşallah
siz kaç yıllık evlisiniz

Sayı ve morfoloji kac cnm

Ben gecen sene tüp denedim olmadı..
10 yumurtadan 3 ü döllendi ve 3. Gün embriyosu olarak transfer edilmişti

Sorun morfoloji dediler %1..
Sayı 16 milyon hız 30 du

Senin 5 blastın cıkmıs cok iyi..İnşallah bu tedavinle yüzün güler sımsıkı tutunur bebeğin

Tüp bebek denemesi olumsuz olan bi ben varım sanırım
ben de ayniyim canim ilk denemem tutmadi yani ikincisi icin baslayacagiz doktor iki ay rahmin dinlenmesi lazim sonra gelin konusalim dedi telefonda bakalim ben ilk fırsatta yüz yüze gorusecegim doktorumla seni cok iyi anlıyorum ama daha cok gencsin Allah hepimizin yardımcısı olsun

Sizde ki problem nedir kaç yıldır bebeginiz olmuyor

esim azosperm bende pkoluyum 2 yildir deniyoruz maalesef olmadı sizde durum nedir?
Eşimin morfoloji bozukluğu var sayısıda düşük bayağı
Bende bi sorun yok
ilk tüp bebeğimiz olmadı
ikinci için 2 ay bekliyoruz hayırlısı bakalım

Eşimin morfoloji bozukluğu var sayısıda düşük bayağı
Bende bi sorun yok
ilk tüp bebeğimiz olmadı
ikinci için 2 ay bekliyoruz hayırlısı bakalım
ayni durumdayiz yani insallah bu sefer olur benim ilk denememde hcg düşüktü. zaten bir hafta sonra hasta oldum kimyasal gebelik deniyo galiba senin negatif miydi sonucun

ayni durumdayiz yani insallah bu sefer olur benim ilk denememde hcg düşüktü. zaten bir hafta sonra hasta oldum kimyasal gebelik deniyo galiba senin negatif miydi sonucun
Ben test günümde adet oldum zaten 10.gün

Direk
Negatifti benimki
Test günü koca sıfıri gördüm

Size kaç emriyo transfer edildi
Bana 1 edildi

2.denemem de 2 tane
Transfer olcak inşallah

Ben test günümde adet oldum zaten 10.gün

Direk
Negatifti benimki
Test günü koca sıfıri gördüm

Size kaç emriyo transfer edildi
Bana 1 edildi

2.denemem de 2 tane
Transfer olcak inşallah
yaaaa öyle olabiliyor mu yani ikincisinde de tek konuluyor diye biliyorum. bana da 1 tane transfer edilmisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…