İLK TÜP BEBEK DENEMESİ TUTMAYIP DONDURULMUŞLAR İLE DEVAM EDENLER VE EDİCEKLER

Herkese merhaba güzel anne adayları konuyu açan arkadaşma teşekkür ediyorum bende konuya dahil olanlardanım.. kurban bayramının son günü 1.tüp bebek denememin negatif sonucunu almıştımne çok üzdüm kendimi ne çok yıprattım..ama zaman herşeyin ilacı oluyormus..şimdi ikinci tüp bebek denemesi içersindeyim bugün 2 adet iyi derecede embriyom donduruldu ve transfer günümü beklemeye başladımRabbim hepimizi evlatlarımız için uğraştığı bu yolda sevindirsin

Iste negatiften sonraki adetle degilde bir sonrakiyle baslaniyor sizin sorun ne idi hangi merkezde yaptirdin
Anladım canım
Bizde sorun eşimde sayısı az ve morfoloji bozuklugu sorunu var
Beylikdüzü medicanada yaptırdım ilkini dondurulmuslarim var ikinciyi
Çevre hastanesinde yaptırmayı gorusuyorum
pazartesi görüşmeye gidicem bugün aradım konuştum hastaneyle
Başka hastanenin
Dondurulmuş lari kabul ediyolarmiş

Hayirlisi olsun canim her istedigini konus doktorla guven cok onemli bu iste

Amin canım
allah kimsenin kucagini boş birakmasin inşallah

Selam kizlar.bende hikayemi anlatayim.belki burbirinize faydamiz olur.benik ilk gebeligim dogal yolla oldu ama kalp atimi durdugu icin kurtaj oldum ve testlerde kanimda pihtilasma cikti.gectigimiz yaz tup bebek tedavisine basladik.3 tane embriyom besinci gune gittigini soylediler.transfer aninda sadece birisinin iyi oldugunu digerlerini transfer etmeyeceklerini soylediler.transferden aglayarak ciktim.ve tabiki tutmadi.elimizde embriyo kalmayinca yeniden tedaviye basladik.doktor bu defa genetik test yapmak istedi embriyolara.3 tane embriyom 5. Gune gittti.testten temiz donduler.ve dondurulmus embriyo transferim yapildi.ben tek embriyo transferi istedim.simdi 5.gundeyiz.Allah hepimizin kucaklarini doldursun insallah

Aa evet hatirladim senin de mi sali gunu transfer oldu ? Beni 11.30 gibi aldilar baya sonlardaydim nasil gidiyor neler yapiyorsun hangi ilaclar verdi hoca sana ?

Aa evet hatirladim senin de mi sali gunu transfer oldu ? Beni 11.30 gibi aldilar baya sonlardaydim nasil gidiyor neler yapiyorsun hangi ilaclar verdi hoca sana ?
Canım beni de 11 de çağırdılar ama hemen almadılar sıkışmayı falan bekledim :) peşpeşe girdik kesin keşke daha önce görseydim yazışmalarini bir merhaba derdim.Benim bir tane transfer edildi 5. Gün iyi kalite. Biliyorsun genetik tarama testleri pihtilasma falan temiz çıkmıştı bi sorun yok onun için ekstra bi ilaç kullanmıyorum estrofem progestan ecopirin folbiol bunlar var yine. Histereskopi oldum ben ilk negatiften sonra onda da bişey çıkmadı sadece rahime çizik atıldı tutunma kolay olsun diye inşallah faydası olur. :) Bugün 5. Günümüz yolu yarıladık

Ay canim keske.. bugun oglenden beri yolculuktaydik bizde evimize geldik sukur. Beklemekte zor geliyor ama oncekine gore fark var gibi oyle hissediyorum. Cok daha pozitifim. Ama yinede ya tutmazsa diyor bir yanim..ben girerken birisi cikiyordu belkide sendin o esmer goz goze geldik gulumsedim hatta

Hic belirti hissediyormusun canim rahimde dolgunluk gibi seyirme gibi hafif hafif

Yok canım ben çıkarken girerken kimseyi görmedim sadece asansöre yakın yerde oda kapısı aralıktı bebek arabalı birileri vardı :) kalbini ferah tut arkadaşım inşallah bu sefer olacak. Benimde ilk transferimden farklı bu sefer. İlk taze embriyoydu opunun etkisi vardı sanırım ilk günden kasık ağrılarım olmuştu bunda öyle birşey olmadı dün 4.günüm de başladı ama :) kasık ağrısı var bi de bugün şeffaf akıntı başladı. Benim ilk denemem kimyasal gebelik olmuştu beta düzensiz arttı inşallah bu sefer yolunda gider herşey.

Hih iste onlar bizdik.. bende bugun belirtiler azaldi sanki anlayamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…