İLK TÜP BEBEK DENEMESİ TUTMAYIP DONDURULMUŞLAR İLE DEVAM EDENLER VE EDİCEKLER

Negatif olduktan sonra 3 ay ara verdim
Dün adet oldum yarın dondurulmuarim ile 2.tedavime başlamak için doktora gidicem inşallah

Evet canım transfer olacak onu bekliyorum bugün kontrolum vardı Lucrine basladik bugun regl olana kadar 10 ünite regl olunca 5 ünite kullancağım reglin 2.gunu tekrar kontrolum var
Bende bugün gittim doktora
8 gün estrofem kullanıp tekrar kontrole gidecem
Dondurulmuş emriyo transferi olucak benimki
Şubat 2 gibi transferim olucakmiş

Evet canım transfer olacak onu bekliyorum bugün kontrolum vardı Lucrine basladik bugun regl olana kadar 10 ünite regl olunca 5 ünite kullancağım reglin 2.gunu tekrar kontrolum var
TedVilerimiz farkliymiş
Bana Lucrin vermedi doktor

kızlar hayırlı olsun tedavileriniz :)
hayırlı cumalar bugün transferim var ve sizlerinde dualarina ihtiyacım var benim için Ayetel Kursi okuyabilir misiniz? şimdiden Allah razi olsun sağlıcakla kalın ayin 28i pazar günü test tarihim

Kizlar dondurulmuş embriyo icin tedavimizi sıkıntımız olmadığı sürece istediğimiz ay görebiliriz değil mi?Şöyle söyleyim benim embriyolarım Kasım sonu gibi donduruldu.Bu ay adetimle tedaviye baslayacaktık ama bazı sebeplerden dolayi biz ertelemek istediğimizi söyledik ve erteledik.Bu ay ya da önümüzdeki ay farketmez değil mi?

Yok canım hiç fark etmez
istediğin ay reglinle başliyabilirsin

Canim transferin nasıl geçti

Nasıl hissediyorsun kendini şuan ?

Canim transferin nasıl geçti

Nasıl hissediyorsun kendini şuan ?
canim cok rahat geçti dr biraz bekletti ki iyi ki beklemisim hemsireyle sohbet ettik biraz cok tatli bi kızdı sag olsun rahatlatti biraz gergindim çünkü o gün kendimi rahat hissediyorum cok su içtiğim icin galiba ilkinde cok agrim oluyordu aksamlari çünkü hadi bakalim ben sirami savdim seni bekliyoruz

Sevindim bi sorun çıkmamasına canım

Güzel haberlerini bekliyorum

Doktorun yeme içmen için bişeyler dedi mi nelere dikkat ediyorsun canım

Bide sana yardimci olucak biri var mı yanında
tek mi idare ediyorsun ?

amin inşallah canim doktorum cok rahat biri her sey serbest dedi ama ben dikkat ediyorum yeme icme hareket olsun kendimi zorlamiyorum iste badem, kabak cekrdegi,kivi, mandalina, ananasi yiyorum az az hepsinden ara öğün gibi tatile denk gelmesi cok iyi oldu bizim icin esimin annesi ilgileniyor sag olsun esimde yardimci oluyor rahatim yani insallah bu sefer olur sen ne yaptin canim?

Bende dondurulmuş lar için tedavime başladım canım
Suan ilaç kullanıyorum
Cuma günü kontrolüm var
Şubat başı transferm olucak inşallah

Sen sonucunu öğrenince ben transfer olucam sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…