İLK TÜP BEBEK DENEMESİ TUTMAYIP DONDURULMUŞLAR İLE DEVAM EDENLER VE EDİCEKLER

Şans arttirmak derken dondurulmuş sansi daha yüksek o yüzden mi. Benim ilk denemem olacak taze transfer yapacaklar ama ben dondurulmuş istiyorum aslında. Taze ile şansım düşük mu ?

Şans arttirmak derken dondurulmuş sansi daha yüksek o yüzden mi. Benim ilk denemem olacak taze transfer yapacaklar ama ben dondurulmuş istiyorum aslında. Taze ile şansım düşük mu ?
Canım senin gibi soru işaretleri ile çıktım bu yola ama ya Allah dedim tevekkül ettim yarın transferim var taze

Canim bazı doktorlar sadece dondurulmuş emriyo transfer uygulaması yapıyor ki
Pozitif tüp bebek oranları artsın diye

Araştırmalara gore taze transferden %15 daha yüksekmis tutma oranı

Benimde ilk tedavim taze emriyo transferi Muş tu tutmadı ama

bu taze emriyoların hiç tutmadigi anlamına gelmez

2.tedavimde dondurulmuş iki emriyo transferi olucak inşallah

Hayirlisi olsun hakkımızda

İşte ben de bunu bildiğim için taze istemiyordum ama bizim merkez gerekmedikce hep taze yapıyor adanada. Haftasonu transferim var şu an iyice moralim bozuldu :)

İşte ben de bunu bildiğim için taze istemiyordum ama bizim merkez gerekmedikce hep taze yapıyor adanada. Haftasonu transferim var şu an iyice moralim bozuldu :)
Hiç öyle düşünmeyin lütfen iyi düşünün iyi olsun

Birçok kişi var 2.3 tane dondurulmuş emriyo transferi olup ta hiç tutmayan

Hiç bir şeyin garantisi yok ki

Doktorların söylediği sadece olasılık

merhabaalr benim de 27 aylık dondurulmuş embriyo transferinden doğan bir kızım var.şimdi ona kardeş deneyeceğiz 4 tane embriyomu var adet olmayı bekliyorum ,herkese bol şans.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…