- Konu Sahibi kokulumumluk
-
Wauww hiç böyle bakmamıştım inanın bilmiyorumAa 5 e gitme potansiyeli gorurlerse Salı mı yapacaklar transferi acaba? Ya da pazartesi transfer yapıp kalan embriyoyu 5. Gun donduracaklar
Merhabalar transfer oldunuz mu sonuç aldınız mıuzun uzun anlatan bir doktor değil ama güven duyuyorum, inşallah yanılmam :) bu ay tedaviye başladık. gonalf 300'lük doz ve menopur 75'lik doz aynı anda kullandım, kontrole gittiğimde sağda 5 solda 3 yumurta gelişimi gördü. bu kadar yüksek doza rağmen az geldi bana yumurta sayısı ama doktor tedaviye yanıt vermişiz iyi gidiyoruz dedi. ben endometriozis hastasıyım ve sanırım çikolata kistinin olumsuz etkisi gerçekten var...
Kaç tane embirio oluştu acaba ? Ve suan durum nedir acaba donduruldu mu ?Merhabalar evet bu sabah oldum 37 yaşındayım sanırım ondan az oldu biraz :) 8 yumurta toplandı şimdi bekleme süreci doktorum taze transferde sorun yok dedi ama önce sağlıkla bi embriyoların haberini alalım böyle şimdilik :)
Merhabalar 3 tanesi döllendi 2 tanesi 4. Gün blast olmuşlar transfer oldum 27 sinde :) bir tane kaldı o 12 hücreliymiş bugun aradılar ilerlememiş yarında ilerlemezse imha edilcek.Kaç tane embirio oluştu acaba ? Ve suan durum nedir acaba donduruldu mu ?
8 taneden 6 tanesi sağlıklıydı 3 ü döllendi ama :)Kaç tane embirio oluştu acaba ? Ve suan durum nedir acaba donduruldu mu ?
Benim de 7 tane toplandı .4 tanesi 3.gün embiriosu olarak donduruldu .histereskopi8 taneden 6 tanesi sağlıklıydı 3 ü döllendi ama :)
Ben taze transfer oldum 2 embriyo konuldu :)Benim de 7 tane toplandı .4 tanesi 3.gün embiriosu olarak donduruldu .histereskopi
Oldum Kasım sonunda transfer olacak .sizin ne zaman transfer ?
Transferde ağrı oluyor mu acaba ben çok korkuyorumMerhabalar 3 tanesi döllendi 2 tanesi 4. Gün blast olmuşlar transfer oldum 27 sinde :) bir tane kaldı o 12 hücreliymiş bugun aradılar ilerlememiş yarında ilerlemezse imha edilcek.
27 ekimde oldum transferi bugun 2. GünümBen taze transfer oldum 2 embriyo konuldu :)
Anladım umarımBen taze transfer oldum 2 embriyo konuldu :)
En çok korktuğum şeydi benimde ama asla asla hiç bir acı yok hiç hemde içiniz rahat olsunTransferde ağrı oluyor mu acaba ben çok korkuyorum
Umarım hepimiz güzel sonucu alırızAnladım umarım
Pozitif sonuclar alırsınız
Yaaaa çok teşekkür ederim .peki kalçadan iğne verdi mi transfer sonrası tutunması içinEn çok korktuğum şeydi benimde ama asla asla hiç bir acı yok hiç hemde içiniz rahat olsun
Hayır bana verilmedi. Bana 4 tane progestan fitil bir tane coraspin bir tane folidoce bir hafta kullanıcağım dekort ve bir tanede kan sulandırıcı iğne oscarpan mı nedir adı unuttum onları verdi birde ayın bir defa vuracağım transferin 5. Günü ovitralle varYaaaa çok teşekkür ederim .peki kalçadan iğne verdi mi transfer sonrası tutunması için
Hangi il de yaptırdınız tüp bebeği ? Ben Elazığ da yaşıyorum ama Malatya da yaptırdımHayır bana verilmedi. Bana 4 tane progestan fitil bir tane coraspin bir tane folidoce bir hafta kullanıcağım dekort ve bir tanede kan sulandırıcı iğne oscarpan mı nedir adı unuttum onları verdi birde ayın bir defa vuracağım transferin 5. Günü ovitralle var
Ben izmirdeyim Tavmergen tüp bebek merkezinde yaptırdımHangi il de yaptırdınız tüp bebeği ? Ben Elazığ da yaşıyorum ama Malatya da yaptırdım
Anladım .hepimizin sonuclarıBen izmirdeyim Tavmergen tüp bebek merkezinde yaptırdım
Umarım uğraşlarımızın sonucunu alırız hepimiz transferi hiç düşünmeyin bile smear daha çok acılı öyle diyim size acısız :)Anladım .hepimizin sonucları
Pozitif olur inş lahAllah emeklerimizi boşa çıkarmasın .cok zor bi
Süreç
Tamam çok teşekkür ederim içim rahatladıUmarım uğraşlarımızın sonucunu alırız hepimiz transferi hiç düşünmeyin bile smear daha çok acılı öyle diyim size acısız :)
Merhabalar, bende 11 folikül görünüyordu, 9 yumurta çikmiş içlerinden. Bunlardan sadece 3 tanesi 3.güne ilerledi. Opu öncesinde yapılan tahlilde progesteron değerim biraz yüksek çıkmıştı, o yuzden transferi erteledik. 2.regl döngümde yapmayı planlıyoruzMerhabalar transfer oldunuz mu sonuç aldınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?