İlk tüp bebek deneyimi hakkında

Ay insallah hepsi dollenir kaliteli embriyolar elde edersiniz yaşa göre hiçte fena bir sayi değil. 35 yaşımda benim 5 toplanmıştı.
Çok teşekkürederim ben biraz üzüldüm açıkcası 14 bekliyordum ama önemli olan sağlıklı embriyolar. İlk gelen telefonda kaçı döllendi onu mu söylüyorlar ?

yasim 25 amh 0.64 ile ilk denemede 14+4 gunluk hamileyim

Haber geldi bugun 6 sağlıklı yumurtanın 3 ü döllenmiş pazartesi büyük ihtimal transfer olucakmışım biraz üzüldüm ama napalım
1 sağlıklı embriyo yeter bebek için üzülmeyin sağlıklı embriyolarınız olduğu için mutlu olun, iyi hissetmek aldığımız takviyeler kadar önemli :)

Bende aynı durumdayım

1 sağlıklı embriyo yeter bebek için üzülmeyin sağlıklı embriyolarınız olduğu için mutlu olun, iyi hissetmek aldığımız takviyeler kadar önemli :)
Çok teşekkürederim benim şuan günde iki fitil progesterol ve bir tane folik asit var herhalde başka bişiler daha eklenicekmi hiç bilmiyorum :) herkes bir dolu ilaç kullanıyor okuduğum kadarıyla

Çok teşekkürederim benim şuan günde iki fitil progesterol ve bir tane folik asit var herhalde başka bişiler daha eklenicekmi hiç bilmiyorum :) herkes bir dolu ilaç kullanıyor okuduğum kadarıyla
Sonrasını hiç bilmiyorum, ilk deneyimim. ama doktor ne diyosa o doğrudur kafasındayım ben. bu beni cok rahatlatıyor. bir şeyi atlıyor mu acaba diye düşününce strese giriyorum.

Sonrasını hiç bilmiyorum, ilk deneyimim. ama doktor ne diyosa o doğrudur kafasındayım ben. bu beni cok rahatlatıyor. bir şeyi atlıyor mu acaba diye düşününce strese giriyorum.
Kesinlikle bende öyle yapıyorum yoksa insan işin içinden çıkamıyor doktorumdan daha iyi bilmiyorum sonuçta :) benimde ilk denemem perşembe yumurta toplandı bugun haber geldi pazarteside büyük ihtimal transfer denildi. Hepimiz için ne iyiyse güzelse o olsun :)

ay cok iyi, inşallah kolay geçsin sonu güzel olsun nasipte varsa naparsak yapalım oluyo ya biz elimizden geleni yapmanın iç rahatlığıyla bir bebeğe can vermeyi bekleyeceğiz

yasim 25 amh 0.64 ile ilk denemede 14+4 gunluk hamileyim
Ne güzel Allahım analı babalı büyütsün hayırlı evlat etsin inşallah Benim de yumurta toplama yapıldı toplamda 4 yumurta toplandı 3 ü döllenmiş 2 si iyi kalite biri orta dedi iyi kalite olan 1 embriyo dün transfer yapıldı sonucu bekliyorum inşallah

insallah sıki sıkı tutunur cnm

Güzel güzel haberler verin umarım sıkı sıkıya tutunur

Hiç bilmiyorum perşembe sabah 9,30 transfer oldum 4. Gün oluyor ama inanın beynim yandı sadece 5. Güne giderlermi diye sordum şuan çok erken cevap için dediler :)
Aa 5 e gitme potansiyeli gorurlerse Salı mı yapacaklar transferi acaba? Ya da pazartesi transfer yapıp kalan embriyoyu 5. Gun donduracaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…