- 20 Mayıs 2024
- 73
- 12
- 8
- 28
- Konu Sahibi kokulumumluk
-
Ben de Malatya’da yaptırdım doğufertilde sizin sonuç ne oldu transfer yaptırdınız mı kaçıncı gündesiniz ben pazar günü kan testi vereceğimHangi il de yaptırdınız tüp bebeği ? Ben Elazığ da yaşıyorum ama Malatya da yaptırdım
Benim 4 embirio donduruldu.kasık sonu transfer planlıyorlar .aynı zaman da histereskopiBen de Malatya’da yaptırdım doğufertilde sizin sonuç ne oldu transfer yaptırdınız mı kaçıncı gündesiniz ben pazar günü kan testi vereceğim
Benim 4 embirio donduruldu.kasım sonu transfer planlıyorlar .aynı zaman da histereskopi
Oldum rahim dinlendirme yapılıyor suan .kalçadan iğne verdi mi doktor bey size transfer öncesi veya sonrası ?
Benim iğnelerimin hepsi karındandı hala karından devam ediyor transfer sonrası :)Benim 4 embirio donduruldu.kasık sonu transfer planlıyorlar .aynı zaman da histereskopi
Oldum rahim dinlendirme yapılıyor suan .kalçadan iğne verdi mi doktor bey size transfer öncesi veya sonrası ?
Benimde kalça dan iğne fobim var ondan korkuyorumBenim iğnelerimin hepsi karındandı hala karından devam ediyor transfer sonrası :)
Umarım yarın sonucunuz pozitif olur bize de yazın lütfenBen de Malatya’da yaptırdım doğufertilde sizin sonuç ne oldu transfer yaptırdınız mı kaçıncı gündesiniz ben pazar günü kan testi vereceğim
Malatya’da nerede yaptırdınız doğu fertilde miBenimde kalça dan iğne fobim var ondan korkuyorumpeki transfer de neler oluyor ağrı hissettiniz mi ? Bir de kaçıncı gün embiriosu ve kaç tane transfer oldunuz ?
İnşallah yazacağım mutlaka olumlu yada olumsuz olarakUmarım yarın sonucunuz pozitif olur bize de yazın lütfen
EvetMalatya’da nerede yaptırdınız doğu fertilde mi
Sonucunuz ne oldu acaba ?İnşallah yazacağım mutlaka olumlu yada olumsuz olarak
Sanırım negatif 10. Günde kan testin 1,20 çıktı doktorum 2 gün sonra tekrarlamamı istedi ama çok düşük bir değerSonucunuz ne oldu acaba ?
Sizin doktorunuz hangisi transfer olmuş muydunuzSonucunuz ne oldu acaba ?
Sizin doktorunuz hangisi transfer olmuş muydununuz
Bir şey soracağım transfer öncesi doğu Fertil de kan tahlili bakıldı mı size acaba ?Benim iğnelerimin hepsi karındandı hala karından devam ediyor transfer sonrası :)
Doğu fertil nedir bilmiyorum ama transfer öncesi aynı gün değil ama 2-3 defa kan verdim neye baktılar ama bilmiyorummBir şey soracağım transfer öncesi doğu Fertil de kan tahlili bakıldı mı size acaba ?
AnladımDoğu fertil nedir bilmiyorum ama transfer öncesi aynı gün değil ama 2-3 defa kan verdim neye baktılar ama bilmiyorumm
Sonuç kesin negatif mi oldu sizinSanırım negatif 10. Günde kan testin 1,20 çıktı doktorum 2 gün sonra tekrarlamamı istedi ama çok düşük bir değer
Evet maalesef negatif olduSonuç kesin negatif mi oldu sizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?