ilk tüp bebek heyecanı...

Hem gonalf hem tarlusal mi kullanıyorsun? Tarlusal ne alakaaaa???? Adet söktürücü ilac o? Ne alaka??

Hem gonalf hem tarlusal mi kullanıyorsun? Tarlusal ne alakaaaa???? Adet söktürücü ilac o? Ne alaka??
doktorum verdi şuan adetimin ilk günü başla dedi. ben pikosluyum yumurtalarımın eşit derecede hepsinin büyümesi için şuanda onu verdi.

bir de yumurta catlamasin diye tarlusal kullandiriyoruz dedi doktorum?????
İlk defa duydum. Hayatımda hiç bi arkadasim tedavide bu ilacı kullandigini hic duymadım. Yumurta catlamamasi için başka bi igne veriyo doktorlar. Küçükken olanlar büyüklere yetişsin diye. Ve o ilac da adet zamanı değil opuya yakın sürede kullaniliyor.
Hakkınızda hayırlısı olsun

ben bir kaç arkadaşımda duymuştum ya iğne ya hap veriliyor diye. doktorum bunu tercih etti bakalım çok heyecanlı ... :) biraz heyecan korku karışık duygular

ben bir kaç arkadaşımda duymuştum ya iğne ya hap veriliyor diye. doktorum bunu tercih etti bakalım çok heyecanlı ... :) biraz heyecan korku karışık duygular
Sorun igne yada hap olmasi değil tarlusal ilacın kullanım amacı. Şahsen hic duymadım kullanıldığını belki başka kişiler vardır ama açıkçası hiç denk gelmedim

İlk tedavimde kullandım doktor dondurulmuş transfer yapacağım dedi tarlusal verdi ikinci de taze transfer yapacağım dedi iğne verdi
peki şuan hangi süreçtesiniz nasıl geçti, açıkcası ben biraz korkuyorum normal olarak da heyecanlıyım ... :)

Cümleyi yazış tarzınız post sahibini endişelendirebilir ben kullandım yumurta toplama öncesi gonalf ile birlikte son güne kadar kullandım ve çatlatma iğnesinden sonra bıraktım. Yumurtalar gayet iyi büyüdü ve hiçbiri erken catlamadi şu anda doğuma 1 ay kaldı şükür

Sorun igne yada hap olmasi değil tarlusal ilacın kullanım amacı. Şahsen hic duymadım kullanıldığını belki başka kişiler vardır ama açıkçası hiç denk gelmedim
Tarlusal ilacı sadece adet söktürücü olarak kullanılmaz içeriği progesterondur tüp bebekte farklı amaçlarla da kullanılır bilmeden yorum yapıp insanların kafasını karıştırmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…