doktorum verdi şuan adetimin ilk günü başla dedi. ben pikosluyum yumurtalarımın eşit derecede hepsinin büyümesi için şuanda onu verdi.Hem gonalf hem tarlusal mi kullanıyorsun? Tarlusal ne alakaaaa???? Adet söktürücü ilac o? Ne alaka??
bir de yumurta catlamasin diye tarlusal kullandiriyoruz dedi doktorum?????Hem gonalf hem tarlusal mi kullanıyorsun? Tarlusal ne alakaaaa???? Adet söktürücü ilac o? Ne alaka??
İlk defa duydum. Hayatımda hiç bi arkadasim tedavide bu ilacı kullandigini hic duymadım. Yumurta catlamamasi için başka bi igne veriyo doktorlar. Küçükken olanlar büyüklere yetişsin diye. Ve o ilac da adet zamanı değil opuya yakın sürede kullaniliyor.bir de yumurta catlamasin diye tarlusal kullandiriyoruz dedi doktorum?????
ben bir kaç arkadaşımda duymuştum ya iğne ya hap veriliyor diye. doktorum bunu tercih etti bakalım çok heyecanlı ... :) biraz heyecan korku karışık duygularİlk defa duydum. Hayatımda hiç bi arkadasim tedavide bu ilacı kullandigini hic duymadım. Yumurta catlamamasi için başka bi igne veriyo doktorlar. Küçükken olanlar büyüklere yetişsin diye. Ve o ilac da adet zamanı değil opuya yakın sürede kullaniliyor.
Hakkınızda hayırlısı olsun
Ben ilk tedavimde kullandım. İkincide iğne kullandım onun yerineben bir kaç arkadaşımda duymuştum ya iğne ya hap veriliyor diye. doktorum bunu tercih etti bakalım çok heyecanlı ... :) biraz heyecan korku karışık duygular
Sorun igne yada hap olmasi değil tarlusal ilacın kullanım amacı. Şahsen hic duymadım kullanıldığını belki başka kişiler vardır ama açıkçası hiç denk gelmedimben bir kaç arkadaşımda duymuştum ya iğne ya hap veriliyor diye. doktorum bunu tercih etti bakalım çok heyecanlı ... :) biraz heyecan korku karışık duygular
O sureci gectik simdi uykusuz gecelerdeyizarkadaşlar merhaba, bugün iğnelerime başlıyorum gonal f 900, ve tarlusal ilacı. çook heyecanlıyım bakalım nasıl bir süreç bekliyor beni siz neler yaptınız
Tarlusal mi kullandınız sizde? Bu ilacı bu tedavide ilk kez duydum da.Ben ilk tedavimde kullandım. İkincide iğne kullandım onun yerine
İlk tedavimde kullandım doktor dondurulmuş transfer yapacağım dedi tarlusal verdi ikinci de taze transfer yapacağım dedi iğne verdiTarlusal mi kullandınız sizde? Bu ilacı bu tedavide ilk kez duydum da.
amiiin Allah razı olsunnn :)O sureci gectik simdi uykusuz gecelerdeyizallah sizede nasip etsin inşallah
peki şuan hangi süreçtesiniz nasıl geçti, açıkcası ben biraz korkuyorum normal olarak da heyecanlıyım ... :)İlk tedavimde kullandım doktor dondurulmuş transfer yapacağım dedi tarlusal verdi ikinci de taze transfer yapacağım dedi iğne verdi
Dondurulmuş olacağı için regl iyice söktürsün diye verdi o zaman.İlk tedavimde kullandım doktor dondurulmuş transfer yapacağım dedi tarlusal verdi ikinci de taze transfer yapacağım dedi iğne verdi
Yok iğne yerine yumurta çatlamasın diye verdi yumurta toplama sürecinde kullandım gonalf ile birlikteDondurulmuş olacağı için regl iyice söktürsün diye verdi o zaman.
Ben hamileyim şuan inşallah size nasip olurpeki şuan hangi süreçtesiniz nasıl geçti, açıkcası ben biraz korkuyorum normal olarak da heyecanlıyım ... :)
Cümleyi yazış tarzınız post sahibini endişelendirebilirHem gonalf hem tarlusal mi kullanıyorsun? Tarlusal ne alakaaaa???? Adet söktürücü ilac o? Ne alaka??
Tarlusal ilacı sadece adet söktürücü olarak kullanılmaz içeriği progesterondur tüp bebekte farklı amaçlarla da kullanılır bilmeden yorum yapıp insanların kafasını karıştırmayınSorun igne yada hap olmasi değil tarlusal ilacın kullanım amacı. Şahsen hic duymadım kullanıldığını belki başka kişiler vardır ama açıkçası hiç denk gelmedim
Bende kullandım canım tarlusal yumurta kendiliğinden catlamasın diye veriliyordoktorum verdi şuan adetimin ilk günü başla dedi. ben pikosluyum yumurtalarımın eşit derecede hepsinin büyümesi için şuanda onu verdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?