- 25 Mayıs 2023
- 1.254
- En iyi cevaplar
- 1
- 372
- 43
- 32
- Konu Sahibi denizperisii
-
Merhaba bende negatif aldım dondurulmuşlarla devam edeceğim bilgi topluyorum rahim filminiz nasıldıBenim ilk denemem negatifti toplamda 10 adet embriyom vardı 8 tane kalmıştı tabikide baştan başlamadım kalan embriyolar ile devam ettim sizede tavsiyem varsa dondurulmuş embriyo kullanın
Merhaba bende negatif aldım bilgi topluyorum dondorulmşularom var rahim filminiz nasıldıBenimde c kalitede var canım ben doktorumla görüşüp yeni bir yol izleyeceğim
Peki rahim filminiz nasıldı bende negatif aldımBenim ilk denemem orda oldu işde ama taşıdım şu an orda embryobnlatım orda istemıyorum
Merhaba bende negatif aldım dondurulmuş transfer yaptırıcam rahim filmimiz nasıldı acaba1 tanr kaldı 5aa kalitede embriyo kendimi toparlayabilirsem transfer olurum ama 3 aydır yaşadığımı atlatamadım yaşımda geçiyor 32 oldum bilmiyorum çok zor süreçler hiç tutmaması tutup düşmesi mi daha acı bilmiyorum artık kafam kaldırmıyor
Allahım bağışlasın bende negatif aldım rahim filminiz nasıldı acaba ikinciden önce ekstra biriey yaptınız mıTek embriyo vardi o da tutmadi. 2.denemede yine tek embriyo sonuc pozitif.simdi hergun pesinden koşturup duruyoruzinsallah mubarek bu gunde allah sizede hayirli haberi nasip eder
Rahim filminiz nasıldı bende negatif aldımBenimde ilk tutmadı ikincide genetik testle histeroskobi yapalım dedi ilkinde olmamıştım size ilk ne uyguladılar embiryomda 3 taneyi zaten dondurmadik
Merhaba benimse tutmadı rahim filminiz nasıldıBenim iyi kalitede 5.gün embriyom tutmadı taze transfer yapılmıştı. Negatif oldu ama üzülmedim, diğerleri tutar inşallah. Sabır ve umuttan başka çaremiz yok.
Rahim filmi temiz.hic bir sorun yoktu onda. 2.deneme oncesinde ekstra hic bisey yok.esim doktorun verdigi vitamin hap igne vs.kullandi 3 ay o kadar.Allahım bağışlasın bende negatif aldım rahim filminiz nasıldı acaba ikinciden önce ekstra biriey yaptınız mı
Çok sağolun cevapladıgınız için sperm sayısı mı düşüktü o yüzden mi vitamin verdiler bizim 8 milyondu transferden önce 3 ay vitamin kullanmıştık 3 milyondan 8 milyon çıkmıştıRahim filmi temiz.hic bir sorun yoktu onda. 2.deneme oncesinde ekstra hic bisey yok.esim doktorun verdigi vitamin hap igne vs.kullandi 3 ay o kadar.
Evet bizde zaten sorun sperm sayisi ve morfoloji bozukluğuydu. Sayi olarak suan hatırlamıyorum ama epey düşüktü. Cok şükür sonucu güzel oldu amaÇok sağolun cevapladıgınız için sperm sayısı mı düşüktü o yüzden mi vitamin verdiler bizim 8 milyondu transferden önce 3 ay vitamin kullanmıştık 3 milyondan 8 milyon çıkmıştı
MaşallahEvet bizde zaten sorun sperm sayisi ve morfoloji bozukluğuydu. Sayi olarak suan hatırlamıyorum ama epey düşüktü. Cok şükür sonucu güzel oldu ama
Tüpler açıktı rahim iyiydi, polip vardı alındı o kadar.Benimde negatif dondurulmuşlarla devam edeceğim herkesten fikir almak istiyorum rahim filmimiz nasıldı
Merhaba size de geçmiş olsun dondurulmuşlarınız sımsıkı tutunur inşallah. Ben baştan başlamanın verdiği keder ile bekliyorum rahim filmim temizdi ama sonradan yapışıklık olmuş açtılar polip çıkmış aldılar histeroskopi ileMerhaba bende negatif aldım dondurulmuşlarla devam edeceğim birbirimize yardımcı olmam adına herkese soruyorum rahim filminiz nasıldı
Tüpler açıktı rahim iyiydi, polip vardı alındı o kadar.anladım sağolun
Bi sıkıntı yoktu rahim filminde ama ben ikinci denemeye başlamadan önce histeroskopi yaptırdımMerhaba bende negatif aldım dondurulmuşlarla devam edeceğim bilgi topluyorum rahim filminiz nasıldı
Sonradan olan yakışıklık ve polip olayını ne zaman farkettiler Allah yardımcınız olsun nolur üzülmeyin şu mübarek ayda Allahım yardım etsin inşallahMerhaba size de geçmiş olsun dondurulmuşlarınız sımsıkı tutunur inşallah. Ben baştan başlamanın verdiği keder ile bekliyorum rahim filmim temizdi ama sonradan yapışıklık olmuş açtılar polip çıkmış aldılar histeroskopi ile
Merhba T seklindeydi 2 kez histereskopi ile duzeltildi .Merhaba bende negatif aldım herkesden fikir almak istiyorum rahim filminiz nasıldı
Rahim filminde problem yok. Rahim hafif arkuat uterus tüpler açık.Merhaba benimse tutmadı rahim filminiz nasıldı
Yok benim iki tüpte açık bir problem görülmedi.Bende başlayacağım bugğn negatif aldım doktor ilaçları bırak dedi dondurulmuşlarla devam edicem bişey sormak isterim tüplerinizde bir problem varmıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?