ilk ultrason resmi ama anlamadim yardim edin

kubra_kbra

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2015
120
45
18
33
arkadaslar yardim edin ilk ultrason görüntüsünü aldım ama doktor hic bisey soylemedi kac haftalik oldugunu bile kesin bilemiyorum

Eklentiler

• 20150909_152858.webp
    20150909_152858.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 649
arkadaslar yardim edin ilk ultrason görüntüsünü aldım ama doktor hic bisey soylemedi kac haftalik oldugunu bile kesin bilemiyorum
canım kese boyun 19 mm kagıdın herhangı bı yerınde crl yazan bıyer varmı bebegın boyu orda yazar haftasıda

kesenın ıcınde bı olusum var o bebegın bı dahakı gıtmende tam boyunu alırlar bebegının henuz cok mınık belkı o yuzden ölcmemıstır
anladim tesekkur ederim..doktor 1 ay sonra tekrar gel dedi ama ozman 10 hafta bitmis olcak biraz gec diyilmi daha kalp atislarini bile duymadim

1 ay cok uzun bi sure ya :s benm doktorun kalp atisini duyana kadar her hafta cagirdi. Kalp atisindan sonra 2 haftada 1e dustu.bebegin hareketlerini hissetmeye basladigimda sure biraz daha uzucak

1 ay cok uzun bi sure ya :s benm doktorun kalp atisini duyana kadar her hafta cagirdi. Kalp atisindan sonra 2 haftada 1e dustu.bebegin hareketlerini hissetmeye basladigimda sure biraz daha uzucak
ozman bende haftaya tekrar gidiyim..burdaki doktorlardan hic bisey anlamadim nerdeyse hamile kaldim diye suçlu damgası yicem.bide benim ilk çocuğum insanın hevesini kursaginda birakiyolar

anladim tesekkur ederim..doktor 1 ay sonra tekrar gel dedi ama ozman 10 hafta bitmis olcak biraz gec diyilmi daha kalp atislarini bile duymadim
o garantı olsun dıye oyle demıstır ama sen yınede 8 haftayı gecınce bı gıt bakalım 10 haftada hersey cıkar orataya

önce zaten kese oluşmuş mu diye bakılıyor daha çok yeni bebek yoktur bile :) genelde kalp atışı için 7-8. haftalarda çağırıyorlar ;)

bence baska doktora gıt
kac haftalık oldugunun kesenın saglıklı olup olmadıgını yuvarlak nesnenın kese oldugunu soylemesı gerektı
kılonu tartıp tansıyonunu olcup not almalıydı

önce zaten kese oluşmuş mu diye bakılıyor daha çok yeni bebek yoktur bile :) genelde kalp atışı için 7-8. haftalarda çağırıyorlar :KK66:
bakalım haftaya cumaya falan araştırmaya giderim bide o doktoru deneyim insallah bu sefer kalp atislarini duyarim

Ben devlet hastanesine giderken oda ayda 1 çağırıyordu. Özele gittim 12. Haftamda 16. Haftaya kadar 2 defa muane icin gittim. 1 defada test sonucum icin gittim. 2'li test yapmak ve sonucuna bakmak icin sonra 2 hft da bi cagirdi. Simdi 3 haftada bir gidiyorum. Ve benim bulunduğum yerde 2 tane kadın doğum doktoru vardı. Ben ultrasona bakiyorum diye doktorun ultrason ekranini çevirdiğini biliyorum :( eşim beni memleketimize gönderdi burada istediğim gibi gidiyorum. Bence sende imkânın varsa doktiorunu değişti r. Muaneye gidipte o kadar güzel ilgilenen doktorlar var ki ve sen sormadan herşeyi açıklayan doktorlar var. Ve internette kaç haftalık hamile olduğunu hesaplayan uygulamalar var. Ben onlardan bakarak yaptım doktorum banada kaç haftalık olduğunu soylememisti.

Ben devlet hastanesine giderken oda ayda 1 çağırıyordu. Özele gittim 12. Haftamda 16. Haftaya kadar 2 defa muane icin gittim. 1 defada test sonucum icin gittim. 2'li test yapmak ve sonucuna bakmak icin sonra 2 hft da bi cagirdi. Simdi 3 haftada bir gidiyorum. Ve benim bulunduğum yerde 2 tane kadın doğum doktoru vardı. Ben ultrasona bakiyorum diye doktorun ultrason ekranini çevirdiğini biliyorum :KK43: eşim beni memleketimize gönderdi burada istediğim gibi gidiyorum. Bence sende imkânın varsa doktiorunu değişti r. Muaneye gidipte o kadar güzel ilgilenen doktorlar var ki ve sen sormadan herşeyi açıklayan doktorlar var. Ve internette kaç haftalık hamile olduğunu hesaplayan uygulamalar var. Ben onlardan bakarak yaptım doktorum banada kaç haftalık olduğunu soylememisti.
Ben devlet hastanesine giderken oda ayda 1 çağırıyordu. Özele gittim 12. Haftamda 16. Haftaya kadar 2 defa muane icin gittim. 1 defada test sonucum icin gittim. 2'li test yapmak ve sonucuna bakmak icin sonra 2 hft da bi cagirdi. Simdi 3 haftada bir gidiyorum. Ve benim bulunduğum yerde 2 tane kadın doğum doktoru vardı. Ben ultrasona bakiyorum diye doktorun ultrason ekranini çevirdiğini biliyorum :KK43: eşim beni memleketimize gönderdi burada istediğim gibi gidiyorum. Bence sende imkânın varsa doktiorunu değişti r. Muaneye gidipte o kadar güzel ilgilenen doktorlar var ki ve sen sormadan herşeyi açıklayan doktorlar var. Ve internette kaç haftalık hamile olduğunu hesaplayan uygulamalar var. Ben onlardan bakarak yaptım doktorum banada kaç haftalık olduğunu soylememisti.
canm bende perşmbe günü gidicem başka doktora 7+1 oluyo ozaman kalp atişlarini duyabilirmiyim sence 6 haftalikken gittigimde kese 19 mm di ama bebegin boyunu ölçememisti

Canim zaten bebeğin boyunu olcemez. 10 haftalık faln olan lazım o zaman sana baş ve popo arası mesafesini ölçüde söyler henuz çok erken ve bebeğin şuan çok kucuk ölçülemeyecek kadar kucuk.

Back
X