ilk ve acil yardım bölümü yardım :)

nedeneden

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2013
171
11
38
35
kızlar bu bölümü kazandım ama nasıldır. Maaşı ne kadar? İmkanları nasıl? Güzel bir bölüm mü? :) Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim kızlaaar :*

ilk yardım acil bölümü dediğiniz att mi oluyor acil tıp teknisyeni mi? eğer öyleyse iyi bir bölüm benim arkadaşlarım vardı 60-70 kpss puanıyla bile atandılar hem de yakın ve istediği yerlere. atanamayanlar da özel hastanede iyi bir maaşla acil serviste çalışıyorlardı tabi atanınca maaş daha fazla ve rahat olursun. benim dediğim bölümse iyi bir bölüm iş olanakların fazla güzel. tatil yerlerin de ve alışveriş merkezleri gibi vs yerlerinde bile çalışabiliyorsun.

atama olarak en parlak bölüm şu anda. ama sen mezun olana kadar ne olur bilemem. çünkü ataması iyi diye çok çok yüklenme oldu bu bölüme. acil yardım teknikeri oluyorsun. atanırsan 112 ambulansında çalışıyorsun. her şeye açık ve hazır olman gerekecek. bu arada hangi üniversite?

kızlar bu bölümü kazandım ama nasıldır. Maaşı ne kadar? İmkanları nasıl? Güzel bir bölüm mü? :) Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim kızlaaar :*
Bitanem bu sorular için geç kalmamış mısın? Öncesinde araştırmadan kazanılan bölümlerden dolayı ne kadar çok öğrenci mutsuz oluyor. Bölümle alakalı bilgim yok ama sanki tutulan, iş sahası iyi olan bir bölüm olması gerekiyor gibi geliyor. Hayırlısı olsun.

Süper bölümün hayırlı olsun :) devlette de özelde de imkanların güzel maaş da öyle başarılar dilerim

Kızlaar cok tesekkurler adnan menderes üniversitesi :) annemde hemsire hiç istemedi ama su an cok istediğim ni bölüm oldu hepinize tesekkurleer :)

Back
X