- 3 Haziran 2023
- 4.273
- 4.791
- 53
- 25
- Konu Sahibi nesrinayaz
-
hamile kalmayı cok kolay sanıyolar galiba wkdldpellg 2 kere regl olmus olsam aklıma bile gelemzdi hamilelik hemde 2 ay önceki ilişkiden.Temmuzda hamile kaldim ve 22.haftadayim. Hamile olsaniz tekmeleri falan hissediyor olurdunuz. Bu kadar bilgisiz olmayın arastirin.
inanki aile ve toplum baskısından oluyor bütün bunlar,o korku,utanç hissi insanları böyle tedirgin ediyor,korktukları çoğunlukla hamile olmaları değil ailem birisiyle yattığımı öğrenecek endişesi,konu sahibi için demiyorum tabi ama genelde öyle.Çok çok nadir de olsa oluyor öyle vakalar ama milyonda 1 bile olmayan olayların kendine denk geleceğini düsünmek gerçekten de hastalıklı bir durum bence.ama diğer söylediklerinde çoookkk haklısın.adet gecikmeden bile anlaşılıyor.bilmeme etmeme olayları bana da akıl işi gelmiyor.bu insanları da bir saldalar bu arada.yapacak olan yine yapıyor işte.tutabiliyorlar mı sanki?
beklediğim yorum!!! hastalığınızı çok düşünüyorsunuz madem korunun ozaman .boşuna stres yaşamış olmazsınız.Korunun o zaman hanimefendi ? Neden anksiyetenizi azdırıyorsunuz ki ne gerek var stres olmanıza ? Korunma yontemlerini sorabilirsiniz mesela .. ama testler yapiliyor negatif çıkıyor adetler olunuyor mevzudan 4 5 ay geciyor.. sizin sağlıginizdan onemlimi anksiyetenizi tavan yaptiriyosunuz .
Bence de aonuna kadar katılıyorum.nornalde hamile kalsa bile gayet soğukkanlılıkla kürtaj kararı alabilecek kişiler gelip buralarda ana baba korkusuyla şekilde şekile giriyor.toplum baskısının bireyi ne hâllere düşürüp, bambaşka kişilere dönüşürdüğünün acınası resmi bu konular.inanki aile ve toplum baskısından oluyor bütün bunlar,o korku,utanç hissi insanları böyle tedirgin ediyor,korktukları çoğunlukla hamile olmaları değil ailem birisiyle yattığımı öğrenecek endişesi,konu sahibi için demiyorum tabi ama genelde öyle.
Bazıları için çok kolay.burada bir üye nornalde prezervatifle korunuyorduk ama ayda 1 kere geri çekilme yaptık onda da bekliyordum zaten hamile kalmışım demişti.sen buradaki kadınların doğruganlığını fazla hafife alıyorsun.neler okudum neler neler.hz.meryem daha zor hamile kalmıştır.ceket atsam hamile kalıuor lafı bizim sitedeki arkadaşları anlatmak için çıkmış zaten.haa benim 1.5 seneden önce yaprak kımıldamaz o da en asgari süre.o yüzden itiraf ediyorum ki gıcık oluyorum bu tiplere.çocuğun olmaz dedikleri kadınların daha kolay oluyor sorunsuz denilen benden.vücudumdaki bütün sistemler aşırı iyi çalışırken üreme sistemim neden çalışmıyor bilmiyorum.hamile kalmayı cok kolay sanıyolar galiba wkdldpellg 2 kere regl olmus olsam aklıma bile gelemzdi hamilelik hemde 2 ay önceki ilişkiden.
Hamile olsanız ne olur? Yani sorun ne anlamadım..kusura bakmayin hanim efendi.. ben internette okudum arastirdim ve bazi seylerin mumkun olmadiginin farkindayim. ama anksiyeteyle mucadele ediyorum ve bazen bazi durumlarda onaya ihtiyacim oluyor. oyuzden burdaki insanlara danismak istedim, birseylerin cevabini kendim bilsemde. onume bir kac kadin cikti hamileyken adet goruyordum diye. iyice anksiyetem tavan oyuzden.
hamile olsaydınız şu an doğum iznine çıkmak üzere olurdunuz nerdeysekasim ayi bitti oldu ve benim adetim daha halen gelmedi. ustunu vurgulamak istiyorum ki en son cinsel korumali birlikteligim temmuzun ayinin sonunda oldu. sonrasinda hic bir sey yasamadim. hamilelik testi yaptirdim bi tane ve negatif cikti. tekrar yapmaya luzum var mi bilmiyorum. hastalik hastasi oldum biraz. karnim su aralar sisti…
e evlilik dışı sevişmeyin o zaman. ne yardan ne serden geçiyorsunuzkusura bakmayin hanim efendi.. ben internette okudum arastirdim ve bazi seylerin mumkun olmadiginin farkindayim. ama anksiyeteyle mucadele ediyorum ve bazen bazi durumlarda onaya ihtiyacim oluyor. oyuzden burdaki insanlara danismak istedim, birseylerin cevabini kendim bilsemde. onume bir kac kadin cikti hamileyken adet goruyordum diye. iyice anksiyetem tavan oyuzden.
Benim arkadaşımda öyle oldu ama 1 ay gecikti mevsimsel demiş sizinki baya olmuşkasim ayi bitti oldu ve benim adetim daha halen gelmedi. ustunu vurgulamak istiyorum ki en son cinsel korumali birlikteligim temmuzun ayinin sonunda oldu. sonrasinda hic bir sey yasamadim. hamilelik testi yaptirdim bi tane ve negatif cikti. tekrar yapmaya luzum var mi bilmiyorum. hastalik hastasi oldum biraz. karnim su aralar sisti…
zorunlu alann ı getirdi aklımaKonuyu başlığa sığdırmaya çalışmayaydın iyidi
Aynen en doğurgan kendisihamile kalmayı cok kolay sanıyolar galiba wkdldpellg 2 kere regl olmus olsam aklıma bile gelemzdi hamilelik hemde 2 ay önceki ilişkiden.
Aynı anksiyete bende de var. Onay ihtiyacı olabiliyor. Korkmayın bir doktor olarak söylüyorum.kusura bakmayin hanim efendi.. ben internette okudum arastirdim ve bazi seylerin mumkun olmadiginin farkindayim. ama anksiyeteyle mucadele ediyorum ve bazen bazi durumlarda onaya ihtiyacim oluyor. oyuzden burdaki insanlara danismak istedim, birseylerin cevabini kendim bilsemde. onume bir kac kadin cikti hamileyken adet goruyordum diye. iyice anksiyetem tavan oyuzden.
kasim ayi bitti oldu ve benim adetim daha halen gelmedi. ustunu vurgulamak istiyorum ki en son cinsel korumali birlikteligim temmuzun ayinin sonunda oldu. sonrasinda hic bir sey yasamadim. hamilelik testi yaptirdim bi tane ve negatif cikti. tekrar yapmaya luzum var mi bilmiyorum. hastalik hastasi oldum biraz. karnim su aralar sisti…
Başka derdi yoktu ki kızın.ne anlatsın.zorunlu alann ı getirdi aklıma
kız zorunlu sen misin?
o da evlenip üyeliği iptal ettirdi habersiz bıraktı hee bizi
insan bir haber verirBaşka derdi yoktu ki kızın.ne anlatsın.
ve de temmuzda hamile kaldım ben 5 aylığız su anAynen en doğurgan kendisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?