Ilk ve son defa temmuz ayinin bitisinde cinsel birlikteligim oldu. 2 defa (eylul ve ekimde) arda arda duzenli bi sekilde adet oldum. Bu ay gelmedl.

Temmuzda hamile kaldim ve 22.haftadayim. Hamile olsaniz tekmeleri falan hissediyor olurdunuz. Bu kadar bilgisiz olmayın arastirin.
hamile kalmayı cok kolay sanıyolar galiba wkdldpellg 2 kere regl olmus olsam aklıma bile gelemzdi hamilelik hemde 2 ay önceki ilişkiden.

inanki aile ve toplum baskısından oluyor bütün bunlar,o korku,utanç hissi insanları böyle tedirgin ediyor,korktukları çoğunlukla hamile olmaları değil ailem birisiyle yattığımı öğrenecek endişesi,konu sahibi için demiyorum tabi ama genelde öyle.

beklediğim yorum!!! hastalığınızı çok düşünüyorsunuz madem korunun ozaman .boşuna stres yaşamış olmazsınız.

Korunmayi bilmeyen sevismesin ama ya 4 aydir rahimde bekleyen sperm mi olur yumurtlama gününden 3 4 gün önce olan iliskide bile sperm beklemiyor ölüyor hamilelik olusmuyor da 4 ay mi bekleyecek.Haci bekler gibi yumurta bekleyen spermi de yeni duydum Cinsellik yasiyorsunuz anatomiden haberiniz yok lisedeyken biyoloji dersinde internet cafeye oyuna mi kaçıyordunuz ?

Bence de aonuna kadar katılıyorum.nornalde hamile kalsa bile gayet soğukkanlılıkla kürtaj kararı alabilecek kişiler gelip buralarda ana baba korkusuyla şekilde şekile giriyor.toplum baskısının bireyi ne hâllere düşürüp, bambaşka kişilere dönüşürdüğünün acınası resmi bu konular.

hamile kalmayı cok kolay sanıyolar galiba wkdldpellg 2 kere regl olmus olsam aklıma bile gelemzdi hamilelik hemde 2 ay önceki ilişkiden.
Bazıları için çok kolay.burada bir üye nornalde prezervatifle korunuyorduk ama ayda 1 kere geri çekilme yaptık onda da bekliyordum zaten hamile kalmışım demişti.sen buradaki kadınların doğruganlığını fazla hafife alıyorsun.neler okudum neler neler.hz.meryem daha zor hamile kalmıştır.ceket atsam hamile kalıuor lafı bizim sitedeki arkadaşları anlatmak için çıkmış zaten.haa benim 1.5 seneden önce yaprak kımıldamaz o da en asgari süre.o yüzden itiraf ediyorum ki gıcık oluyorum bu tiplere.çocuğun olmaz dedikleri kadınların daha kolay oluyor sorunsuz denilen benden.vücudumdaki bütün sistemler aşırı iyi çalışırken üreme sistemim neden çalışmıyor bilmiyorum.

Bu anksiyete seviyesi ile birlikteliği nasıl yaşadınız ona şaşırdım.
Demirden korkan trene binmez. En iyisi hiç bulaşmamak.

Hamile olsanız ne olur? Yani sorun ne anlamadım..

hamile olsaydınız şu an doğum iznine çıkmak üzere olurdunuz nerdeyse

e evlilik dışı sevişmeyin o zaman. ne yardan ne serden geçiyorsunuz

2 kere adet gormussunuz . Bu şartlar altında hamile kalabilmek iz için partnerinizin superman spermlerine sahip olması lazım . Partneriniz Superman değilse telaslanmayin.

Benim arkadaşımda öyle oldu ama 1 ay gecikti mevsimsel demiş sizinki baya olmuş

Canım sevgililer gününde bir test daha yap bakalım. Şubatta.

Aynı anksiyete bende de var. Onay ihtiyacı olabiliyor. Korkmayın bir doktor olarak söylüyorum.

zorunlu alann ı getirdi aklıma
kız zorunlu sen misin?

o da evlenip üyeliği iptal ettirdi habersiz bıraktı hee bizi
Başka derdi yoktu ki kızın.ne anlatsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…