Ilk ve son defa temmuz ayinin bitisinde cinsel birlikteligim oldu. 2 defa (eylul ve ekimde) arda arda duzenli bi sekilde adet oldum. Bu ay gelmedl.

Benim de 2 ay üst üste 2.gebeliğim birini kaybettim. Ne hikmetse korunmayı bıraktığım ay haamile kaldım yani korunulmazsa tabii hamile kalmak bazı insanlara cok kolay Ama içine boşalınca bile bazen hamilelik olusmuyor da sürtünmeyle zevk suyundan falan cok düsük ihtimal.

merhabalar, gercekten beni anlayan biri. cok tesekkur ederim. ben hala aile evinde yasiyorum ve gercekten katilar. bizim toplumumuzda hep tabularla yasiyorua, zaten anksiyetem icin terapiye kadar gitmeyi dusunuyorum, bide ustune baska korkular eklenince korkunc bi hale geliyor. tesekkur ederim tekrardan <3

merhabalar, pcosluyum ve bunu cok genc bi yasta ogrendim buna yonelik haplari vitaminleri vs vs kullaniyorum. yinede tesekkur ederim yonlendirmeniz icin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…