Canim selam ben geldim konunuza insallah 6 li rakamlari degol 5 li rakamlari bile gorursun diyelim bende izniniz olursa kendimden bahsedeyim ben tuba 18 yaşındayım 19 olcam en son ramazanda tartildim 64 ciktim brn hrp 50 53 55 56 arasiydim sonra bir ara 58oldum sonra bir baktim 60 olmusunm napacam bilmiyorum okulumda var taktir edersenix okulda cok dikkat edemiyoruz boyum 1.65 66 cm falan su an 64 falannim napacam ve tartiya bir dahada cikmadimöncelikle konuma şöyle bi göz atmak için diyelimldiyseniz hoşgeldiniz diyorum..
sizlere kısaca kendimden ve kilo serüvenmden bahsedeyim..
ben 28 yaşında 10 yıllık evli 2 çocuk annesiyim..
boyum 1.60 şu anki kilom utanarak söylüyorum ki 73.1
ben bekarkende hiç öle cılız bişey olmadım kabul ama bu kadar da değildim yani....
54 ile gelinlik giymiştim yani 10 senede yaklaşık 20 kilo aldım
tabi bi diyet yap bi bırak derken en son geçen ramazandan önce 65.6 ya düşmüştüm
fakat ramazanda inanılmaz iştahım açılmış ve kendime dur diyemedğim için de yne 70 leri
bulmuştum...
cuma günüde yeniden 6 lı rakamları görmek içiğn bi hevesle diyete başladım..
biçok günlüğe katıldım ve kilo da verdim ama bi süre sonra kimsecikler kalmayınca bende ilk kez kendi konumu açmaya karar verdim...
şimdi beraber kilo verceğim bazen dertleşeceğim bazen günlük hayttan sohbet edeceğim diyet dostlarını bekliyorum .....
Darisi başıma diyorummm beyza :) :) :* :sbu gün bisiklete binesim yok belki 200 ip atlarım
sağlıklı yaşamak gibisi yookk..
midemi ve vücudumu hafif hissetmeye başladım bile..
Ip atlamak kalori verdirir mi cok bide kizlarrrrrr ev isi yapmak kalori yaktirirmiii ?Darisi başıma diyorummm beyza :) :) :* :s
öncelikle hoşgeldin diyorum...işe tartıya çıkıp kendine hedef koymakla başla derim..boyun da iyimiş aslında ben okadar olsam belki 65 hedefim olurdu..çünkü ben hem olduğumdan uzun görünüyorum hemde olduğumdan zayıf bi nimet tabi..Ip atlamak kalori verdirir mi cok bide kizlarrrrrr ev isi yapmak kalori yaktirirmiii ?
Cok saol canimmöncelikle hoşgeldin diyorum...işe tartıya çıkıp kendine hedef koymakla başla derim..boyun da iyimiş aslında ben okadar olsam belki 65 hedefim olurdu..çünkü ben hem olduğumdan uzun görünüyorum hemde olduğumdan zayıf bi nimet tabi..
ve ip atlamak kesinlikle çok güzel kalori yaktırır..ayça kaya söylemişti 10 dk ip atlamak 20 dk yürümeye bedeldir diye..
Insallah verirsin hosgeldinnnnnn canimmm kac kilosunayulduzz .!.:Elifeyzacigim bugun sitede kuzeni dugunu icin almak isstedigim elbisenin 46 bedeni kalmiyinca cok uzuldum kendime cok kizdim cunku yaz boyudur yedim ictim yattim 7,8 kilo aldim baslamaliyim bi yerden diyip kulubu gezerken sayfana dek geldim sende yeni baslamissin eger kabul edersen bu sabir azim ve bolllll motivasyon isteyen yolu beraber kat edelim :)
tabi ki kabul ederim ne demek hoşgeldin canım..sende biraz kendinden bahseder misin kilo boy yaş gbi...düğün ne zaman ...Elifeyzacigim bugun sitede kuzeni dugunu icin almak isstedigim elbisenin 46 bedeni kalmiyinca cok uzuldum kendime cok kizdim cunku yaz boyudur yedim ictim yattim 7,8 kilo aldim baslamaliyim bi yerden diyip kulubu gezerken sayfana dek geldim sende yeni baslamissin eger kabul edersen bu sabir azim ve bolllll motivasyon isteyen yolu beraber kat edelim :)
Hosbulduk canim 79Insallah verirsin hosgeldinnnnnn canimmm kac kilosun
canim tesekkur ederim hosbulduk ben 30 yasindayim boyum 1.68 kilom 79 du bugun kisin 71 kadar dusmustum yaz gelince yogunluktan konsanterem bozuldu bi saldim 80 dayandimtabi ki kabul ederim ne demek hoşgeldin canım..sende biraz kendinden bahseder misin kilo boy yaş gbi...düğün ne zaman ...
canim tesekkur ederim hosbulduk ben 30 yasindayim boyum 1.68 kilom 79 du bugun kisin 71 kadar dusmustum yaz gelince yogunluktan konsanterem bozuldu bi saldim 80 dayandimtabi ki kabul ederim ne demek hoşgeldin canım..sende biraz kendinden bahseder misin kilo boy yaş gbi...düğün ne zaman ...
Rabbim yardimcin olsun canimBen de diyete basladim:)
Kesinlikle cok guzel canim istahsiz olman reglde istah patlamalari yasanmadigi taktirde cok guzel kilo verilirmis meto dahs hizli calisiyormus yavas yavas suyada sporada alisirsin is bi konsantre olmada gerisi kolayregl yaklaştı benim aslında bol su içip işi biraz sıkı tutsam regl sonrası çok güzel eksiliyorum ama dur bakalım yapcaz bişeyler..
çocuklar henüz uyuyo kahvaltıda onlara yufkadan gözleme yapmayı düşünüyorum kendmde ne yersem artık..pek iştahım yok gibi bu günlerde ne güzel
ah bi de günde en azından 2 buçuk litre su içebilsem...ve günde yarım saat de olsa bisiklete binsen tamamdır ama işteee.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?