ilk ve son diyet günlüğüm olsun 59.9 la son bulsun...hadi buyrun...

bu gün bisiklete binesim yok belki 200 ip atlarım
sağlıklı yaşamak gibisi yookk..
midemi ve vücudumu hafif hissetmeye başladım bile..

Canim selam ben geldim konunuza insallah 6 li rakamlari degol 5 li rakamlari bile gorursun diyelim bende izniniz olursa kendimden bahsedeyim ben tuba 18 yaşındayım 19 olcam en son ramazanda tartildim 64 ciktim brn hrp 50 53 55 56 arasiydim sonra bir ara 58oldum sonra bir baktim 60 olmusunm napacam bilmiyorum okulumda var taktir edersenix okulda cok dikkat edemiyoruz boyum 1.65 66 cm falan su an 64 falannim napacam ve tartiya bir dahada cikmadim

Ip atlamak kalori verdirir mi cok bide kizlarrrrrr ev isi yapmak kalori yaktirirmiii ?
öncelikle hoşgeldin diyorum...işe tartıya çıkıp kendine hedef koymakla başla derim..boyun da iyimiş aslında ben okadar olsam belki 65 hedefim olurdu..çünkü ben hem olduğumdan uzun görünüyorum hemde olduğumdan zayıf bi nimet tabi..
ve ip atlamak kesinlikle çok güzel kalori yaktırır..ayça kaya söylemişti 10 dk ip atlamak 20 dk yürümeye bedeldir diye..

Cok saol canimm

Elifeyzacigim bugun sitede kuzeni dugunu icin almak isstedigim elbisenin 46 bedeni kalmiyinca cok uzuldum kendime cok kizdim cunku yaz boyudur yedim ictim yattim 7,8 kilo aldim baslamaliyim bi yerden diyip kulubu gezerken sayfana dek geldim sende yeni baslamissin eger kabul edersen bu sabir azim ve bolllll motivasyon isteyen yolu beraber kat edelim :)

Insallah verirsin hosgeldinnnnnn canimmm kac kilosun

tabi ki kabul ederim ne demek hoşgeldin canım..sende biraz kendinden bahseder misin kilo boy yaş gbi...düğün ne zaman ...

dün öğle yemeğinden sonra ara olarak 1 avuç kadar kuruyemiş yedim..akşam 1 tabak yoğurtlu kabak üzüm az karpuz yedim...sonra düğüne gttim bi kaç kuruyemiş 1 bardak maalesef sarı asitli içeçekten içtim..normalde diyete başladığımda ağzıma bile sürmezdim ama tam konsantre olamadım galiba diyete henüz..neyse oldu da bitti yapcak bişy yok..sonra 1 dilim küçüktü ama düğün pastası yedim..dün spor ve su yoktu yne...
kendimi kasmak istemiyorum eninde sonunda olur nasılsa diyorum..

regl yaklaştı benim aslında bol su içip işi biraz sıkı tutsam regl sonrası çok güzel eksiliyorum ama dur bakalım yapcaz bişeyler..

çocuklar henüz uyuyo kahvaltıda onlara yufkadan gözleme yapmayı düşünüyorum kendmde ne yersem artık..pek iştahım yok gibi bu günlerde ne güzell..

ah bi de günde en azından 2 buçuk litre su içebilsem...ve günde yarım saat de olsa bisiklete binsen tamamdır ama işteee.......

bu gün kahvaltım 1 dilim ekmek.bir bardak çay 3 zeytn az peynir az helva az salça azcık ucundan gözleme
ara olarak 1 yeşil elma yedim
birazdan da öğle yemeği olarak yoğurtlu kabak ve salata yerim...
su yne içemiyorum midem almıyo ya..
ve canım hiiçç spor istemiyo...

öğlende yoğrtlu kabak salata ve 1 dilim ekmek yedim...şimdide çocuklar yerken 4 tane çizi yedim ara olsun hadi bu da
akşama karnı yarık var küçük tombak patlıcanlardan 1 tane ekmeksiz yerim cacık ile canım çorba istemiyo bugn...

Hosbulduk canim 79
tabi ki kabul ederim ne demek hoşgeldin canım..sende biraz kendinden bahseder misin kilo boy yaş gbi...düğün ne zaman ...
canim tesekkur ederim hosbulduk ben 30 yasindayim boyum 1.68 kilom 79 du bugun kisin 71 kadar dusmustum yaz gelince yogunluktan konsanterem bozuldu bi saldim 80 dayandim dugun haftasonu insallah begenebilecegim bi elbise bulabilirim bu kiloyla

Hosbulduk canim 79
canim tesekkur ederim hosbulduk ben 30 yasindayim boyum 1.68 kilom 79 du bugun kisin 71 kadar dusmustum yaz gelince yogunluktan konsanterem bozuldu bi saldim 80 dayandim dugun haftasonu insallah begenebilecegim bi elbise bulabilirim bu kiloyla

Hosbulduk canim 79
canim tesekkur ederim hosbulduk ben 30 yasindayim boyum 1.68 kilom 79 du bugun kisin 71 kadar dusmustum yaz gelince yogunluktan konsanterem bozuldu bi saldim 80 dayandim dugun haftasonu insallah begenebilecegim bi elbise bulabilirim bu kiloyla ..birdaha bunu yapmiyacam kendime isteyince cok guzel kilo veriyorum bunu korumayuda basarabilirim

Acemilikten ayni mesaji uckre gondermisimgondermisim:)

Kesinlikle cok guzel canim istahsiz olman reglde istah patlamalari yasanmadigi taktirde cok guzel kilo verilirmis meto dahs hizli calisiyormus yavas yavas suyada sporada alisirsin is bi konsantre olmada gerisi kolay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…