Kisin diyet guruplarindaydim ama site boylr degildi bayadir girmiyince acemilesivemisim:)yads cepten girmekten kaynaklanfiuoacemi sayılmazsın baya mesaj sayın var aslında ama olabilir yani...
Biran once bende okullarin acilmasini bekliuorum yazin kesinlikle cok zor diyett gec kalkiyoruz gec yatiyituZaynen konsantre olamadım galiba ama kati olarak kolayı yasakladım kendime ecocuklaşın daha iyi düzene girerim diye düşünüyorum..yaz olunca gezme misafir derken saatlar ve yediklerim şaşıyo ..
bende ilk kez duydum valla ne alakaymış...bende çok sancılanırım adet zamanı evlenince geçer dediler ama maalsef geçmedi yani..Kizlar hangi doktora gittiysem " evlenincr düzelir" dedi ne alaka evli bayanlar yardimmm
ne güzel olmuş eksi görmen..ben100 gr da eksi görsem motive oluyorum..geçen sefer diyetteyken her sabah wc sonrası mutlaka tartılırdım..bu sefer sadece pazartesi günleri tartılamyı düşünüyorum dayanabilirsem..Gunaydin gunaydin bugun tartida 78.4 gordum hergun tartida eksi gorsek ne guzel olur
ya hiç sorma eski halini çok arıyorum bende..özellikle diyet çizelgesi yapamadığım için çok sinir oluyorum...eskiden ne güzel çizelgelerimz vardı diyet gruplarımzda..Kisin diyet guruplarindaydim ama site boylr degildi bayadir girmiyince acemilesivemisim:)yads cepten girmekten kaynaklanfiuo
Olsun yaa bide kizlar adet doneminde cikolata hakki bile var bence ben o cikolatayi yemiyence daha gergin kluyorumkahvaltvereeytin az peynir 1 bardak şekersiz çay az omlet 1 dilim t.b ekmeğine sürülmş çokokrem + 1 dilim daha t.b ekmeği
çikolata hastasıyım normalde çok sıkmamak için yedim bu gn 1 dilim ekmekle valla
evet ben diyetmde sadece kolayı kati olarak kestim diğer herşeyi ucundan da olsa tatmayı düşünüyorum sinirlerim zıplamasın diye..Olsun yaa bide kizlar adet doneminde cikolata hakki bile var bence ben o cikolatayi yemiyence daha gergin kluyorum
Tatlim ozel doktora gittim 18 im suan 19 a gircwm ve en son 64 kiloydum bana boyun iyidedu azcik fazlan var ver bak ondan da olurduzensizlik dedi ve hic oileride hamile kalma sorununun olur olmaz demedi bakti baya ultosonla bilmem ne polikistik over mi ne temiz digerleri nornal dedi annemde stres yapma bekle diyohamile kalamama sorunu mu diyosun...olir belki ama evlennce jinekoloğa gtmek daha kolay alışırsın ve mutlaka iyi bi tedavi uygularlarsa düzene girer..
ve bi de başka doktor dene istersen
Kolay gelsinnnn canimmm :))))bu gün okul yokmuş bende biraz ev temizleym dedim...kanepe arkası falan yaptım akşama da misafir var ama çay ve hazır pasta ikram etcem..
şimdi kalan ev işlerini de yapayım ara öğünde ya da öğle yemeğinde rapor için burda olcam şimdilik bbbyyyyy....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?