ilk ve son diyet günlüğüm olsun 59.9 la son bulsun...hadi buyrun...

Gayet iyi tebrikler

[QUOTE="ayulduzz, post: 36855502, member: hosbulduk canim 79
canim tesekkur ederim hosbulduk ben 30 yasindayim boyum 1.68 kilom 79 du bugun kisin 71 kadar dusmustum yaz gelince yogunluktan konsanterem bozuldu bi saldim 80 dayandim dugun haftasonu insallah begenebilecegim bi elbise bulabilirim bu kiloyla ..birdaha bunu yapmiyacam kendime isteyince cok guzel kilo veriyorum bunu korumayuda basarabilirim[/QUOTE]
Evet becelerebilirsin dugun icin biraz gec kalmsiz sanirim ama olsun sana tavsiyem kilonu kapatacak dogru secimler zaten sonra kilo verceksin istedigin elbiseyi alabileceksin yaa Turk kadini istesin yapamayacamix birsey yok tatlim sana da bu yolda kocaman basarilar

"asigimasikk, post: 36855500, member: 607477"]Ben de diyete basladim:)[/QUOTE]Hayirli olsun hosgeldin sende :)

Kizlar bende bir konuda öneri istiyorum ben en son bayramda regl oldum ve hala olmadim doktora gittim kist yok dedi baya bakti ultrosonla bu yuzden tahlil istemeedi banada 6 7 eylul arasi olursun dedi hala olmadi anlamadim bu isi ben ?

[QUOTEöyleulduzz, post: 36855514, member: 531832"]Rabbim yardimcin olsun canimdiyet sabir sabir sabir isteyen bi durym[/QUOTE]
Aynen oyle hepimizin yardimcisi olsun:)

Ben de bugyn basladim diyete sabah 1d.e 1haslanmis yumurta ,3 tane zeytin,biber domates ,peynir bir c.k recel
Ara bir bardak ayran kucuk avuc findik kucuk hobi
Ogle 2kepce corbaa,bir kucuk tabak bulgur pilavi,acibiber domates
Ara 1 armut cay esliginde 3 tane bebe biskuvisi:)
Aksaml
Yarim tabak patlican yemegi 2kasik bulgur 2 kabak dolma salata
Bir bardak bitki cayi

Kizlar bende bir konuda öneri istiyorum ben en son bayramda regl oldum ve hala olmadim doktora gittim kist yok dedi baya bakti ultrosonla bu yuzden tahlil istemeedi banada 6 7 eylul arasi olursun dedi hala olmadi anlamadim bu isi ben ?
Canim evliysen hamile olabilirmisin
Tekrar git ihmal etme

Tubacigim tesekkyr ederim bende oyle dusunuyorum dugunu kurtariyim daha sonra hep birlikte emin adimlarla kilolara elveda diyeceZ birdaha almamak uzere Allahin izniyle...senin niye okulda isinzor?

Kesinlikle cok guzel canim istahsiz olman reglde istah patlamalari yasanmadigi taktirde cok guzel kilo verilirmis meto dahs hizli calisiyormus yavas yavas suyada sporada alisirsin is bi konsantre olmada gerisi kolay
aynen konsantre olamadım galiba ama kati olarak kolayı yasakladım kendime en azından.
kışın daha iyi düzene girerim diye düşünüyorum..yaz olunca gezme misafir derken saatlar ve yediklerim şaşıyo ..

akşam ki 2 kaşık bulgur hariç menü güzel..neyse ki onuda çok az yemişsin...

düğün için korsede giyebilirsin düzleştiriyo insanı...

dün ikindi arasındaki 4 çiziden sonra akşam okul alışverişine çıktık akşam eve 9 a doğru döndük sadece cacık ve 2 dilim karpuz yedim..canım yemek istemedi Allah tan yoksa 1 tanede karnıyarık ycektimm...

ben geçen şubat ayında 72.7 ile diyete başladım kızlar...
ve mayıs ayına kadar 65.6 olmuştum..
sonra biraz tutamadım kendimi ve k.pederde vefat edince saldım kendimi...
daha sonra ramazan geldi ve o kadar acıkıyodum ki tekrar 72_73 leri gördüm...

şimdi benm kısa vadede hedefim 65 olmak....uzun vadede ise 30 yaşına kadar 59.9 u görmek...
bakalım bu kış 59.9 u görebilcek miyim...

bu arda asıgımasık.....eğer resimdeki sen isen diyete ihtiyacın yok gbi duruyo..

eğer kullandığın bi ilaç falan varsa geciktiriyo olabilir ...ya da stres hava değişikliği falan..doktor olursun dedğine göre görünen bi hastalık yok gbi dmi...

[QUOliFeyza, post: 36861198, member: 387960"]eğer kullandığın bi ilaç falan varsa geciktiriyo olabilir ...ya da stres hava değişikliği falan..doktor olursun dedğine göre görünen bi hastalık yok gbi dmi...[/QUOTE]
Yok canım yaa vala napcami sasirdim kaldim olmadim hala en son bayramda oldum. Stresw her daim var bende ama asiri degil sukur

Kizlar hangi doktora gittiysem " evlenincr düzelir" dedi ne alaka evli bayanlar yardimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…