Gayet iyi tebrikleröğlende yoğrtlu kabak salata ve 1 dilim ekmek yedim...şimdide çocuklar yerken 4 tane çizi yedim ara olsun hadi bu da
akşama karnı yarık var küçük tombak patlıcanlardan 1 tane ekmeksiz yerim cacık ile canım çorba istemiyo bugn...
Kizlar katiliyorum simdi okulda napcam bennnn ????Rabbim yardimcin olsun canimdiyet sabir sabir sabir isteyen bi durym
Canim evliysen hamile olabilirmisinKizlar bende bir konuda öneri istiyorum ben en son bayramda regl oldum ve hala olmadim doktora gittim kist yok dedi baya bakti ultrosonla bu yuzden tahlil istemeedi banada 6 7 eylul arasi olursun dedi hala olmadi anlamadim bu isi ben ?
hayırlı olsun diyelim o zamn inşallah sen diyeti değil zayıfladığın için diyet seni bırakır...Ben de diyete basladim:)
acemi sayılmazsın baya mesaj sayın var aslında ama olabilir yani...Acemilikten ayni mesaji uckre gondermisimgondermisim:)
aynen konsantre olamadım galiba ama kati olarak kolayı yasakladım kendime en azından.Kesinlikle cok guzel canim istahsiz olman reglde istah patlamalari yasanmadigi taktirde cok guzel kilo verilirmis meto dahs hizli calisiyormus yavas yavas suyada sporada alisirsin is bi konsantre olmada gerisi kolay
akşam ki 2 kaşık bulgur hariç menü güzel..neyse ki onuda çok az yemişsin...Ben de bugyn basladim diyete sabah 1d.e 1haslanmis yumurta ,3 tane zeytin,biber domates ,peynir bir c.k recel
Ara bir bardak ayran kucuk avuc findik kucuk hobi
Ogle 2kepce corbaa,bir kucuk tabak bulgur pilavi,acibiber domates
Ara 1 armut cay esliginde 3 tane bebe biskuvisi:)
Aksaml
Yarim tabak patlican yemegi 2kasik bulgur 2 kabak dolma salata
Bir bardak bitki cayi
eğer kullandığın bi ilaç falan varsa geciktiriyo olabilir ...ya da stres hava değişikliği falan..doktor olursun dedğine göre görünen bi hastalık yok gbi dmi...Kizlar bende bir konuda öneri istiyorum ben en son bayramda regl oldum ve hala olmadim doktora gittim kist yok dedi baya bakti ultrosonla bu yuzden tahlil istemeedi banada 6 7 eylul arasi olursun dedi hala olmadi anlamadim bu isi ben ?
İnnnsallahhh:))hayırlı olsun diyelim o zamn inşallah sen diyeti değil zayıfladığın için diyet seni bırakır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?