ilişkiden bahsetmiyorum dikkatinizi çekerim ciddi bir tanışma görücü usulünde nasl olur ciddi olarak başlrsnz tanışmaya aynı hesap evllk üzerine konuşmaya başldkDaha 3 günde nasıl birden ciddi bir ilişki oldu?
korksa evllk nietiyle konuşmazdı zorla gel demedik3gun sonra nıkah masasına oturtulmaktan korkmuştur..
a
ilişkiden bahsetmiyorum dikkatinizi çekerim ciddi bir tanışma görücü usulünde nasl olur ciddi olarak başlrsnz tanışmaya aynı hesap evllk üzerine konuşmaya başldk
evt aracı vardı sonra çekldiBirileri mi tanıştırdı sizi?
evt aracı vardı sonra çekldi
bilemiyorum beensini dile getirdi ama
baya konştk açkça söyledi yani hoş biri olduğumu felan sizn gibi eğitmli hoş dinine bağlı biri nasıl bu zaman klmş felan dedi bugn ben hiç yazmadım kendi yazdı zaten ama çok kısa yazdı mrb naslsnz sonrada bende maça gidiorm dedi dünde ben yazmştm yine detaylı bi konuşma olmadı arkadaşlar var dedi bnde ilglenn siz dedim birazck siyaset karıştı olaya o düşündürüyo olabilir yada zamana yaymak istio olabilir erkekler farklı mahluklar çok hevesli olup olmadımı da deniyo olablr bilemiyorm birde normalde sizli bizli konuşmasına rağmen önceki gün yazışmamz bitmeden fazla tanımasamda seni seviorm dedi şaşırdım ona tek onda sen diye hitap etti şimdi yine sizli bizli konuşuoNe şekilde? Ne gibi bir işaret verdi mesela sizi beğendiğine dair? İlgileniyormuş gibi gelmedi bana..
baya konştk açkça söyledi yani hoş biri olduğumu felan sizn gibi eğitmli hoş dinine bağlı biri nasıl bu zaman klmş felan dedi bugn ben hiç yazmadım kendi yazdı zaten ama çok kısa yazdı mrb naslsnz sonrada bende maça gidiorm dedi dünde ben yazmştm yine detaylı bi konuşma olmadı arkadaşlar var dedi bnde ilglenn siz dedim birazck siyaset karıştı olaya o düşündürüyo olabilir yada zamana yaymak istio olabilir erkekler farklı mahluklar çok hevesli olup olmadımı da deniyo olablr bilemiyorm birde normalde sizli bizli konuşmasına rağmen önceki gün yazışmamz bitmeden fazla tanımasamda seni seviorm dedi şaşırdım ona tek onda sen diye hitap etti şimdi yine sizli bizli konuşuo
bende şaşrdm açıkçası
sizden baskalarıyla dailgileniyor olabilir hiç ugrasmazdım böyle bırıyle yazmazsa yazmasın off ben hıc yazmazdımarkadaşlar 3 gündür konuştuğum biri var ciddi amaçlı konuşmaya başladık ilk tlfn verdi watsapdan konşmk için benm yok dedim face olur dedim faceden konuştk 3 gün uzun uzun konştk gayat ilgili ciddi konulardan konştk tanştk aileden güncel merak ettiğimz herşeyi bana siz li bizli ismimmn soınuna hanım ekleyen biri beğenisini belli etti bana ama tanımak istedğni belirtti fakat ilk mesajı hep ben atıyorum ve sesli konuşmak için teklif etmedi daha sabırsız mı davranıyorum o mu ilgisiz bunun anlamı ne olabilir?neden ilk yazan hep benm
haklısın da madem öle konşmk istemedğni belrtsn oyuncakmı bu vakt harcyrz gerçi erkek milleti işte haklsnzsizden baskalarıyla dailgileniyor olabilir hiç ugrasmazdım böyle bırıyle yazmazsa yazmasın off ben hıc yazmazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?