ilk yazan hep benim ?

gaza getirdiniz yazdım düşündümde gerçekten bir haftadr sadece yazışıoz ve ben bu saçmalığa halen ortk olacaktım yazdığım aynen şu:

''Merhaba yaklaşık bir hafta oldu galiba tanışalı görüşümü belirtmek istiyorum ben şeffaf ve net bi insanım öyle gizem trip yada soru işaretleri olştrmk bana göre değil aklımdan ne geçiyosa aynen karşımdakine aktarırım sonuçta olgun insanlarız.zoraki bir görüşme gibi hissetmeey başladım ve bundan çok rahatsız olmaya başladım evet tanımak bir süreç işi ve asla aceleci değilim bu noktada sonuçta bi yabancı var karşımda güven olayı ise zaman alır .ancak sizde tanımaya dair bir yaklaşım göremedim isteksiz bir görüşmeyse devam ettirmeye hiç gerek yok düşüncenizi çözemedim açıkçası ?''

oh be rahatladım valla

evet cevap da geldi .tanıma sürecine face ile mi telfnla mı yoksa oraya gelip yüz yüzemi onu kestiremediğimden demiş yoksa isteksizlikten yada öylesine bi konuşma değil demiş.

onuda ben öğreteyim diesim gelio ya

Canm biraz kendini ağırdan al bak su anda senin durumunda olan arkadaşım çok mutsuz çünkü çocuk değil o peşinden kosuyor

Canm biraz kendini ağırdan al bak su anda senin durumunda olan arkadaşım çok mutsuz çünkü çocuk değil o peşinden kosuyor
son yazdğı cevabı okudunmu facedenmi telfnlamı yüzyüze mi görşmek tanıma sürecnde onu kestirmeye çalışıomş onuda benmi öğretecem ona yoksa isteksizlikten ve öylesine bi konuşma değilmiş pasif bi görüntü verio

İyi yapmışsin yazip rahatlayarak fakat usteleme artik senin icin söylüyorum. İlerde aranizda bi seyler baslarsa her zaman senden bekliycek mesaji aramayi. Sen zaten soylemen gerekeni soylemissin tepkinide acik belirtmissin. Simdi sira onda birakta o bi seyler yapsin senin icin.

cevabını naasıl buldun ?

bundan bir halt olmaz salla sen onuu

cevabını naasıl buldun ?
Kararsiz kalmis belli ki ama net gelmedi cevabida bana. Sanirim tam emin degil ne yapmak istedigine karar verememis. Hani sana telefonla mi yuz yuze mi facebook uzerinden mi karar veremedim demesi gereksiz olmus. Facebook uzerinden konuşursunuz mesajlasirsin arada bi ararsin yavas yavas taniyip gorusmek istersin zaten hani karar vermesine gerek yok adim atsin sende hoslanmissin o adim atsan iki adim aticak durumdasin,ne gerek var karar veremedim demesine. Kararsiz kalip mesaj atmamak yerine karar verebilmesi icin konusmali. Sen ne dedin mesajina karsilik?

Tanistirilma sonucu hiçbir zaman olumlu bitmedi benim. Ben inşallah kendim bulacağım başkasına gerek kalmayacak böylece ve zoraki konuşma görüşme sacmaliklari da olmayacak. Canim çalışıyor musun ve yaş kaç? bence kendmiz bulmaya çalışalım

cnm konştk çokda konştk ilkin bana tlfn verdiği için oralı olmadın heralde dedi konuşma noktasnda geri durmasnn sebebi ise yanlış anlaşılmamamk içinmş yeni tanışıoz.ben sizi yönlendirmek istemem banada düşmez ama yazışarak bi yere kdr ufak değişklklerle ilerlemk hem monotnluğu kırar hemde sağlıklı bi tanşma sürecini yaştr siz düşünün isterseniz demiştim sonra nasıl olmalı diye bana sordu benm düşüncemi sorgulo aslında bi nevi dedim ben fikrimi söyledim szinde bi fikriniz olmalı deyince önce telfnla görşme 10 gün kadr daha sonra yüzyüze görüşme yüzyüze görüşmeden bir haftasonra ise karar böyle dedi çok şaşrdm banada sizin yönlendirmenz neden tuhaf olsn böle yerleşmş saçma düşünceler var toplumda malesef aslında benim açık olmamı istiyo bende madem öle dedim bnce telfn sonrada yüzyüze görüşme süreç önemli değil dedim yazışmak face falan blmyrm ben dedim bu çok hoşuna gitti hemen numara dedi ama sıra sende dio :)) telfndan görüşmeye başladık ve uzun uzun konuşuoruz daha önce nişan vs oldumu ailemden soruyo ne blm aklınıza ne gelirse işte ailemden benden bana senn bana sorman gerkn yerde ben konuşuorm diee sitem ediyo felan .güven konusunu nasl sağlayblrz onu gündeme gtrdi bana güvn nasıl sağlanır die sordu felan ddim tanıyarak oda iki kişinn birbirini tanıması ve akraba arkadaş vs çevreden kimselerle iletşme geçrk tanşrk vs die bi cev verdi mantıklı geldi.aslında görücü usulü en sağlam evllk am malesef günümüzde böyle bi olay kalmmş vaziyette iyi bi gidişat değil bizlerde istemeyerek çağa ayak uydurmak zorunda kalıyoruz vs vs işte bu şekilde ilerliyoruz bakalım artık hayırlısı vaziyet böyle birazsıradışı bi tip normalde erkekler uazak duran kızları sever bu benden bekliyo

cnm benm yaş 31 oldu ama göstermiy orm minyon tplym hani böle 25 felan gibi duruorm oda 32 yaşında zaten bnm gibi göstermio .çalışmıyorm ben ama kpps hazırlanoorm şu an sen napıosn sen yaş kaç

Hayirlisi olsun bayaa bi ilerleme gostermissiniz siz zaten. Umarim gonlunuze göre verir Allah. Siz zaten soylemeniz gerekeni soylemissiniz zamana birakin endiselenmeyin. Su akar yolunu bulur nasilsa. : )

Hayirlisi olsun bayaa bi ilerleme gostermissiniz siz zaten. Umarim gonlunuze göre verir Allah. Siz zaten soylemeniz gerekeni soylemissiniz zamana birakin endiselenmeyin. Su akar yolunu bulur nasilsa. : )
tşk edrm amin inş hayırlısı saolun :))) Allah razı olsun

Hep böyle olur... İlk başta ilk üç gün sürekli bir konuşma , sonra hep sizden beklenir... bir kere dene biraz ilgisiz davran o yazmıyorsa sende yazma.. Eğer değişmezse demekki yapısı böyle adamın... yada sor neden sürekli benim yazmamı bekliyorsun diye...

telefonla irtibata geçtik yüzyüze görüşmeyi teklif etti ondan sonrada hiç konuşmadık bugün 3 gün oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…