- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben ise girip çalışmayı düşünüyorum zaten bizim oturduğumuz yerde iş olanağı pek yokCok uzuldum.
Ama 1 yil cok uzun bir sure. Abinizin evi bile olsa..
Eşinizle konusup kendi evinizde kalın bence..
Canım bu senin bakış açın
Ve gerçekten bu düşüncelerle yaşamak çok zor olmalı senin için
Benim abim daha dogrusu şu hayatta 2 abim bir ablam var kimsem yok onlar iyi ki varmış
Senin şu düşüncelerin şok etti beni
Demek ki benim büyük yengem melakeymis
Demek ki ben de ogleymisim benim abimde
Benim abim bacanaginin 3 gunlik ortada kalmış bebeğini 8 sene büyüttü babalık etti
Yengemde abimin bu hareketinden ötürü hep bize iyi davrandı
Karsilikli hoşgörü iyilik güzellik varken neden hep insanlar böyle olumsuz düşünür anlamam .
Bak canım yengem benim süt annem .Özlü söz yazmakla bana haddimi bildirmiş olmuyorsunuz..üslübumda bozukluk yok gerçekleri duymak hoşunuza gitmedi..evlenecek kadar kocaman bir kadın ama tek başına evinde kalamayacak kadar küçük kız çocuğu..lisede üç yıl kal,evlen yine kal..abinin iyi niyetini suistimal denir buna.yenge ne seni sevmek nede seni bir ömür pişpişlemek zorunda değil..abiyle yenge arasına huzursuzluk sokmadığına nasıl bu kadar eminsin..oğlumun evi diyen kaynanalara, birde yengeme ne abimin evi diyen görümceler eklendi evlerden ırak.
Valla büyük yengem için sorun olmamis ki kendi demiş abime .abimde eşimeHayir aksine hayatim bu sekilde cok kolay,
Kimsesiz bir bebekle evli barkli koskoca kadini eve almak ayni sey mi?
Diyorum ya muhtac olanin basimin ustunde yeri var,
Ki evimde uyuzlu kopekten, hamile kediye kadar her tur muhtac canliya yer acan bir insanim ben, yanlis kisiye yanlis yerden salliyorsun.
ama kimse 1 yil gereksiz yere evimde kalamaz, ben de kimsenin evinde keyfi olarak 1 yil kalmam.
Mahrem diye bir sey var...
Bunun iyilikle alakasi yok ki, ben neden ailemden de olsa bir kisinin can sıkıntısına eglence icin evimi mahremimi acayim. Muhtac degil, bisey degil, kimse icin 1 yil esimle muhabbeti kesemem.
Can sıkıntısı mı :) canım biz borç içindeyiz kredimiz var eşimin ailesi hiç destek olmadi üstüne borçla askere gidiyor bu adamHayir aksine hayatim bu sekilde cok kolay,
Kimsesiz bir bebekle evli barkli koskoca kadini eve almak ayni sey mi?
Diyorum ya muhtac olanin basimin ustunde yeri var,
Ki evimde uyuzlu kopekten, hamile kediye kadar her tur muhtac canliya yer acan bir insanim ben, yanlis kisiye yanlis yerden salliyorsun.
ama kimse 1 yil gereksiz yere evimde kalamaz, ben de kimsenin evinde keyfi olarak 1 yil kalmam.
Mahrem diye bir sey var...
Bunun iyilikle alakasi yok ki, ben neden ailemden de olsa bir kisinin can sıkıntısına eglence icin evimi mahremimi acayim. Muhtac degil, bisey degil, kimse icin 1 yil esimle muhabbeti kesemem.
Valla büyük yengem için sorun olmamis ki kendi demiş abime .abimde eşime
Durumlar bizde farklı biz böyle yaptık
Yengem gayet istekli
Bende huzursuz değilim
Siz öğle yapın eşinizle muhabbetiniz kesilmesin
Canım şunu diyim 1 hafta olmadı geleliOyle yaparim zaten,
1 yil misafir agirlasam kriz geciririm, kimseyle ayni tuvaleti bile kullanamayan bir insanim ben,
Kendim de kimsenin evinde rahat edemem siginti gibi.
Siz de ancak gorumceniz, kayinvalideniz vs biri gelip evinizde 1 ay+ kalirsa anlarsiniz yengenizin neden surat astigini...
Kusura bakma haklısın, konuyu dağıttım. Sorun bu değildi. Senin iyiliğin için yazdım ama kötü bir niyetim yoktu. Moralini bozmak değildi amacım.Şunu diyim canım tek kalacak durumda olsaydım kalirdim .benim ne durumda oldugumu bilemezsin değil mi ? Ben bunları düşünemeyecek kapasitede biri miyim herseyi geçtim benim eşim ABİME COK GUVENDİ bazı durumlar oldu bu bana gurur verici .eşim hele öğle ihtiyatlı biri ki anlatamam gerçekten sagolun zaten iyi değildim aşırı derecede mahvettniz psikolejimi
Ben mutlu olmaya çalışıyorum zaten güçlü durmaya
Ben size bunları sormak için konu açmadım farkındaysan
İnsanların özeli vardır bazı şeyleri itiraf edemez .
Neyse uzatmak istemiyorum şunu anladım ki çevremde fikirlerini onemsedigim insanlara sormaliymisim bazı şeyleri BENİ BİLEN KİSİLERE