İlk Yıldönümümüz...

ALLAHvarGAMyok

ikizlerin annesi ♡♡♡
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2010
20.969
46
733
GECEN SENE BUGUN cok buyuk asklan evet demıstım esıme..hala ılk gunku kadar cok sevıyorum onu..acısıylan tatlısıylan koca bır yılı gerıde bıraktık.hep gozyaslarıylan dolu bır yıl oldu ama ben onunan hep mutluyum...ALLH umarım nıce seneler yaşatır onunlan bana...nıce saglıklı mutlu huzurlu yıllara hep bırlıkte ınşşş..seneye umarım kucagımda bebegımlen gırerım...

canım benim tebrik ederim 1. yıldönümünüzü umarım aşkınız sonsuza kadar devam eder..........

cok saolun kızlar alhım herkese bu guzel duyguları yasatsın rabbım herkesın evınde saglklı huzurlu mutlu yıllar gecırmeyı nasp eder..

Allah uzun yıllar mutlu huzurlu birlikte olmayı nasip etsin inşallah. Bugün bizimde yıldönümümüz 12 Nisan 2009 günü hayatıma girmişti bitanem benim.

yıldönümünüz kutlu olsun eşinizle birlikte nice uzun mutlu seneler dilerim rabbim yuvanızdan huzuru mutluluğu sağlığı eksik etmesin tez vakittede hayırlı sağlıklı bi evlat nasip etsin inşallah herşey gönlünüzce olsun

inşallah esracım inşallah kuzu yaaa daha nice senelere bir yastıkta kocayın inşallah canım arkadasımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…