İlk yıllarda böyle mi oluyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani konu sahibi sizin sürekli bağırmanız normal de eşinizin eski defterleri açması mı anormal.. bence burada asıl yorucu taraf sizsiniz.
Asla kırmak incitmek değil niyetim ama, objektif yorumlar bence bazen direkt net şekilde yapılmalı.
Lütfen başta kendinize, sonra karşınızdaki insana yapmayın bunu.
Siz ister miydiniz tam tersi durumda olmayı?

Eskiden bire bir sizin gibi, uzunca bir süredir eşiniz gibi olan biri olarak söylüyorum; kavga çok yorucuymuş. Yapmayın kendinize bunu❤️
Ne mutlu size🌸, siz nasıl diğer tarafa geçtiniz acaba? Ne yapıyorsunuz tartışma anlarında ?

8 senelik evliyiz 5 yıl kavgalı geçti 😀 3 yıldır iyiyiz maşallah 🧿 😀
Bende sizin gibi bağıran taraftım eşim sessiz tripli taraf. Hatta ağız tadıyla kavga edemiyorum diyordum cevap vermez çünkü. Artık bende sessizliğe büründüm bağırmıyorum.
5 yıl mı 😱 ay bizimki de 5 yıla dek kavgalı olmaz umarım 🫠 benim eşim cevap veriyor ama susmuyor, sessiz bir adam değil. Biz de sessizleşiriz umarım 🌸

kusura bakmayın ama adam dışarda tek çalışıyor içerde tek çalışıyor e bi de her şeyde kavga kıyamet çığlıklar atan bir kadın var. hiçbir aşk bu kadarını kaldıramaz ve biter. bittiği zaman da naparsanız yapın artık kar etmez. kredinizi çok çok savurganca kullanıyorsunuz uyarıyorum. bu evlilik birgün pat diye bitirilebilir karşı taraf tarafından
Haklısınız bazen ben de düşünüyorum bunu ama eşim sessiz birisi değil. Ben kavga ederken o da durmuyor. Terapiste gitmeye karar verdik, yeni evliliklerde oluyor kavgalar demişlerdi. Burada açtığım konuya gelen cevaplara bakarsak bizim durumumuz normal değil. Umarım terapiden fayda görürüz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X