İlke göre 2. Sezeryan deneyiminiz nasıldı?

mformomdata

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2017
1.232
1.284
133
Kızlar ilke göre 2. Sezeryan deneyimleriniz nasıldı daha mi kolay daha mi zor geçti? Ne kadar sürede ayağa kalktınız?

Daha kolaydı ama karnım geç toparlandı

Kızlar ilke göre 2. Sezeryan deneyimleriniz nasıldı daha mi kolay daha mi zor geçti? Ne kadar sürede ayağa kalktınız?
İlkine göre daha kolaydı. Gerçi ilki de kolaydı. İlkinde kayınvalide vs vardı yardım eden. iki ay önce olduğumda kimse yoktu. İlk gün sabah oldum. Ogleden sonra hemşireler yürüttü. Acı sancı ağrı kesici iğne derken sonraki gün öğleye doğru eve geldim. Yine yalnızdım. İki çocuğuma da yettim şükür. Hiç korkmayın. Allah yardım ediyor. İkici daha zor diyenler oldu bana, boş konuşmuşlar.

İlkinde ilk gün zor gelmişti bana özellikle ilk ayağa kalktığımda ölüyorum sanmıştım. İkinci konusun da acaba daha zor okur mu diye kaygılarım var.

Ben ne şekilde doğum yapayım karar veremedim ama sezeryan olursam ne gibi zorluklar var? İlk hamileliğim hiç bir bilgim yok

Ben ne şekilde doğum yapayım karar veremedim ama sezeryan olursam ne gibi zorluklar var? İlk hamileliğim hiç bir bilgim yok
Hiç bir zorluğu yok canım ilk üç dört gün destekle oturup ystıyosun. Sonra yavas yavas normale dönüyosun , agır iş yapmazsan kolay toparlarsın . öldüm bittim dıye bişey yok ,saglıkla kucagına al inşallah yavrunu

İlkinden daha kolay geçti bence. İlkinde deneyimsiz olunca korkuyor insan. Eve gelince 3 gün minoset içtim, sonra bir şeyim kalmadı

Ikisi de zordu benim için belki de benim acı eşiğimle alakalidir bu durum
10 günde anca toparlanmistim ikisinde de

Sezeryan göbeğimde kalmadı denebilir şuan 59 kiloyum
Ilk hamilegimde 28
Ikincide 20 kilo almistim

İlkinde ilk gün zor gelmişti bana özellikle ilk ayağa kalktığımda ölüyorum sanmıştım. İkinci konusun da acaba daha zor okur mu diye kaygılarım var.
Daha zor değil de aynı olur inşallah. Şimdi basıl bir şey olduğunu da bildiğinizden daha deneyimli olacaksınız

Ayy inşallah valla ikisinden de korkuyorum çok şükür hamileliğim beni çok yıpratmadı ama doğum gözümde aşırı büyüyor. Annem yanımda olacak inşallah çabuk atlatırım

İlk sezeryanın olacaksa okuma hiç bişey canım çünkü herkesin acı eşiği farklı oluyor negatif şeyler seni korkutabilir ben ilkinde okumadım sormadım hiç bişey ama şimdi ilki deneyimleyince ne olacağını biliyorsun da aynı yerden açılacak diye zor olur mu diye merak ediyorum.

Hamilelik ikinci zor gectı . sezeryan maşallah ilkıne gore kolay gectı . ama göbek baki kaldı
Aynen benim de ilk hamileliğin çok rahattı 38+4 e kadar çalıştım bunda kılımı kıpırdatacak durumum yok sürekli yorgunum, karnım ekstra fazla büyüdü ilke göre üstüne 1 aydır farklı farklı sebeplerden hep hastayım İnşallah benim de sezeryanım rahat geçer ilkinde ilk gün çok zor geçmişti açıkcası korkuyorum..

Sezeryan anı zordu ama ilk yurutmeye kalkdirdiklarinda 2.daha kolay oldu yurumek ve bidaha hic yatmadim surekli yurudum kahve ictim bol su ictim ilk gece de dahil bebeğime hep kendim baktim.Surekli kendimi motive etmistim girmeden hemen ayaklanicam cok kolay gecicek die telkinde bulunun işe yariyor

Okumak istemiyorum ama yinede son zamana gelirken insanda bir merak oluyor hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin Allah'ım

İlkinde 40 gün kambur gezdim hep annem baktı, bebeğimi zor emzirdim acıdan.
2.sine o kadar korkarak girdim ama hiç korktuğum gibi olmadı hemen ayaklandım, ağrım ilkine göre az oldu. 1 hafta sonra süpürge bile yaptım.
Bilemiyorum neden farklı oldu, ikisinde de genel anestezi oldum bünye aynı bünyeydi ama doktor farkı vardı. Bence doktorun eliyle alakalı diye düşünüyorum. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…