- 1 Mayıs 2017
- 1.232
- 1.284
- 133
- Konu Sahibi mformomdata
-
İlkine göre daha kolaydı. Gerçi ilki de kolaydı. İlkinde kayınvalide vs vardı yardım eden. iki ay önce olduğumda kimse yoktu. İlk gün sabah oldum. Ogleden sonra hemşireler yürüttü. Acı sancı ağrı kesici iğne derken sonraki gün öğleye doğru eve geldim. Yine yalnızdım. İki çocuğuma da yettim şükür. Hiç korkmayın. Allah yardım ediyor. İkici daha zor diyenler oldu bana, boş konuşmuşlar.Kızlar ilke göre 2. Sezeryan deneyimleriniz nasıldı daha mi kolay daha mi zor geçti? Ne kadar sürede ayağa kalktınız?
Karnım dediğiniz fazla derisinifelan mı kastettinizDaha kolaydı ama karnım geç toparlandı
İlkinde ilk gün zor gelmişti bana özellikle ilk ayağa kalktığımda ölüyorum sanmıştım. İkinci konusun da acaba daha zor okur mu diye kaygılarım var.İlkine göre daha kolaydı. Gerçi ilki de kolaydı. İlkinde kayınvalide vs vardı yardım eden. iki ay önce olduğumda kimse yoktu. İlk gün sabah oldum. Ogleden sonra hemşireler yürüttü. Acı sancı ağrı kesici iğne derken sonraki gün öğleye doğru eve geldim. Yine yalnızdım. İki çocuğuma da yettim şükür. Hiç korkmayın. Allah yardım ediyor. İkici daha zor diyenler oldu bana, boş konuşmuşlar.
Evet 7 ay oldu anca karnımdaki o sarkiklik gidiyor. Spora donmeliyimKarnım dediğiniz fazla derisinifelan mı kastettiniz
Hamilelik ikinci zor gectı . sezeryan maşallah ilkıne gore kolay gectı . ama göbek baki kaldıKızlar ilke göre 2. Sezeryan deneyimleriniz nasıldı daha mi kolay daha mi zor geçti? Ne kadar sürede ayağa kalktınız?
Hiç bir zorluğu yok canım ilk üç dört gün destekle oturup ystıyosun. Sonra yavas yavas normale dönüyosun , agır iş yapmazsan kolay toparlarsın . öldüm bittim dıye bişey yok ,saglıkla kucagına al inşallah yavrunuBen ne şekilde doğum yapayım karar veremedim ama sezeryan olursam ne gibi zorluklar var? İlk hamileliğim hiç bir bilgim yok
Benimde çok kaldı sporla falan az bi kilo verdım 5 kilo fazlam var ,ama göbeğim altı aylık hamıle gıbıEvet 7 ay oldu anca karnımdaki o sarkiklik gidiyor. Spora donmeliyim
İlkinden daha kolay geçti bence. İlkinde deneyimsiz olunca korkuyor insan. Eve gelince 3 gün minoset içtim, sonra bir şeyim kalmadıKızlar ilke göre 2. Sezeryan deneyimleriniz nasıldı daha mi kolay daha mi zor geçti? Ne kadar sürede ayağa kalktınız?
Daha zor değil de aynı olur inşallah. Şimdi basıl bir şey olduğunu da bildiğinizden daha deneyimli olacaksınızİlkinde ilk gün zor gelmişti bana özellikle ilk ayağa kalktığımda ölüyorum sanmıştım. İkinci konusun da acaba daha zor okur mu diye kaygılarım var.
Ayy inşallah valla ikisinden de korkuyorum çok şükür hamileliğim beni çok yıpratmadı ama doğum gözümde aşırı büyüyor. Annem yanımda olacak inşallah çabuk atlatırımHiç bir zorluğu yok canım ilk üç dört gün destekle oturup ystıyosun. Sonra yavas yavas normale dönüyosun , agır iş yapmazsan kolay toparlarsın . öldüm bittim dıye bişey yok ,saglıkla kucagına al inşallah yavrunu
Kiloların gitti ama var halaBenimde çok kaldı sporla falan az bi kilo verdım 5 kilo fazlam var ,ama göbeğim altı aylık hamıle gıbı
İlk sezeryanın olacaksa okuma hiç bişey canım çünkü herkesin acı eşiği farklı oluyor negatif şeyler seni korkutabilir ben ilkinde okumadım sormadım hiç bişey ama şimdi ilki deneyimleyince ne olacağını biliyorsun da aynı yerden açılacak diye zor olur mu diye merak ediyorum.Ben ne şekilde doğum yapayım karar veremedim ama sezeryan olursam ne gibi zorluklar var? İlk hamileliğim hiç bir bilgim yok
Aynen benim de ilk hamileliğin çok rahattı 38+4 e kadar çalıştım bunda kılımı kıpırdatacak durumum yok sürekli yorgunum, karnım ekstra fazla büyüdü ilke göre üstüne 1 aydır farklı farklı sebeplerden hep hastayımHamilelik ikinci zor gectı . sezeryan maşallah ilkıne gore kolay gectı . ama göbek baki kaldı
Okumak istemiyorum ama yinede son zamana gelirken insanda bir merak oluyorİlk sezeryanın olacaksa okuma hiç bişey canım çünkü herkesin acı eşiği farklı oluyor negatif şeyler seni korkutabilir ben ilkinde okumadım sormadım hiç bişey ama şimdi ilki deneyimleyince ne olacağını biliyorsun da aynı yerden açılacak diye zor olur mu diye merak ediyorum.
İlkinde 40 gün kambur gezdim hep annem baktı, bebeğimi zor emzirdim acıdan.Kızlar ilke göre 2. Sezeryan deneyimleriniz nasıldı daha mi kolay daha mi zor geçti? Ne kadar sürede ayağa kalktınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?