İlke göre 2. Sezeryan deneyiminiz nasıldı?

Ay umarım ben de öyle olurum ilkinde ilk 2 gün çok zordu hatta ilk gün ağrı kesici versinler diye yalvardım ağladım ama 3. Günle birlikte yavaş yavaş iyi oldum. Bunda daha zor olur mu diye endişeliyim.

Ay umarım ben de öyle olurum ilkinde ilk 2 gün çok zordu hatta ilk gün ağrı kesici versinler diye yalvardım ağladım ama 3. Günle birlikte yavaş yavaş iyi oldum. Bunda daha zor olur mu diye endişeliyim.
İlk 2 saat aşırı agrim oldu ama agri kesici verdiler hemen toparladm saglikla kucaginiza alin insallah agriniz olsada 2 gun 3 gun surecek gececek iyiyi düşün yeterki saglikla kavuşun

Çok daha kolsy canım ,hamilelik çok zordu ,ikinvide bilinçli oluyosun baya kolay geciyo maşallah

Çok daha kolsy canım ,hamilelik çok zordu ,ikinvide bilinçli oluyosun baya kolay geciyo maşallah
İnşallah iyi olur ya şimdi bi de 2 buçuk yaşında kızım var ayağa hemen kalkmalıyım o korkar da çünkü beni öyle görürse. İlkinde o konuda da eahat oluyorsun bu kez sezeryana gitmek hem ilk deneyimden zor geliyor, hem de kızım var Allah korusun kendime bişi olursa diye de endişeli oluyorsun.

Canım benimde kızım 2,5 yastı dogum yapcam zaman . soyle yaptım benle hastaneye geldi işlemler yapılana kadar ,sonra yatış yapılınca onu eve gönderdim eşimle . ben sezeryandan çıkıp iyice kendime gelince hastaneye getrdı eşim . bebeği gösterıp bak kardeşini aldık geldim ,nasıl guzel mi falan dedim . hiç sorun yaşamdık maşallah . eve gelince de biraz karnım agrıyo dinlemmem lazım dedim anladı . arada unutup carptıgı ,ellediği oldu ama ben güzelce uyardm atlattık gitti . ben hep kendısıyle ilgilendm tabı yatarak tabı hastaneye yatış öncesi dedim kardeşin uzaktan gelmiş onu alcaz hastaneden diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…