Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar gunaydinnnn :teytey::teytey:
ilkim arkadasımız dun gece saat 01.40 da normal dogum ile guzel kızı İlkim'i kollarına almış;
2950-gr, 48 cm miş...
kaydirigubbakcemile5
Çok sevindim arkadaşımıza geçmiş olsun... Bebeğine de hoşgeldin diyorum Allah analı babalı büyütsün.. Rabbim nazarlardan saklasın... Darısı tüm bekleyenlerin ve çocuk isteyenlerin başına inşallah
allah analı babalı büyütsün inşallah
ayyy ne güzel şimdi kızınla berabersindir
gözün aydın darısı başımıza inşallah:Saruboceq:
normal doğum bi de çok merak ettim hikayeni hemen yaz emia.s.
ay canım benim çok sevindim allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.
sonunda sivri popolu kızına kavuştu ilkim.
goldcum haber alırsan bizi merakta bırakma canım.
Ayyy!!Yerim ben onu da bıldırcın annesini de!:)
Maşallah
Hem de kahraman annemiz normal doğum yapmış.
Çok mutlu oldum:)
Bir an önce hikayeni bekliyoruz İlkim'cim.
Allah analı babalı büyütsün kızını.Sağlıklı büyüsün inşallah.
Öpüyorum ikinizi de mis kokulu yanaklarınızdana.s.
inanmıyorum yaa. bana inat mı yapıyorsunuz kardeşim.. ilkim sözde ben sana haber verecektim doğum yaptığımda.. hala bekliyorum ben:)
çok sevindim, çok merak ettim neler olup bittiğini.. inşallah en kısa zamanda doğum hikayeni de bekliyorum.. Allah analı babalı sağlıklı ve hayırlı bir evlat eylesin ilkimciği:)
ayyyy çok sevindim canım ilkim bebek bayram hediyesi oldu demek allah analı babalı büyütsün canım sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü hayırlı bir evlat olsun ilkim bebek rabbim bahtını güzel eylesin her zaman yanında ve yakınında olsun allahım kendini sevdirdiği kullarına dahil etsin ilkim bebeği rabbimin nazarı ve merhameti hep üzerine olsun rızkı bol nasibi bereketli olsun ailesi ve sevdikleriyle mutlu yaşasın... hoşgeldin ilkim bebek...güzel ve cana yakın annemiz sanada sağlıklar diliyorum gözün aydın canım.