ilkimin bebeği dunyaya geldi

minik kuşumun süpriz gelişi:

10.12.08 akşam 7de suyum gelmeye başladı.akıntıyla beraber su gibydi.hatta hemen buraya girip yazmışdım.9a kadar bekledim.bakdım paniklemeye başladım,eşim hemen gidelim dedi.valizimizi aldık,n eolur olmaz diye.kapıdan çıkarken evime bakdım öyle,gözlerim doldu.komşumuzu çağırdık hemen arabayla geldi.sesiz bi şekilde oturdum arabaya hast.nin yolunu aldık.benim dr.yoktu malsef bayram iznindeydi.başka dr.aldı odasına beni.baktı hemen açılma var dedi.ben korkmaya başladım tabi,doğumhaneye indirin dedi dr.eşim ve ben zaten bişi anlamadık apar topar bindik asansöre.canım kocacığımın gözlerine baktım inerken,o beni bikaç saat sonra çıkacak biliyomuş.tabi ben indim doğumhaneye giysileri felan giydirdiler ebeler.ağlamaya başladım,biyandan kızım kavuşcaz sanırım dedim.kendime öyle teselli vermeye başladım.derken gereken müdahaleyi yapmaya başladılar.doğumhaneye indiğimde saat 10:30 du.suni sancıyı 12ye doğru verdiler.ben tabi 12e kadar kızımın kalp atışlarını dinledim.01:40 da kızımın sesini duydum ve gördüm.kızım diye bağırdım ağladım,ebe hemen yanıma getirdi bak annesi sev dedi.koklladım öptüm doya doya.sonrasını pek hatırlamıyorum.gözümü açtığımda eşim karşımdaydı sarıldık birbirimize,sana kızını getirdim dedim.evet biliyorum yukarda dedi.giyindirdiler beni çıkdık odamıza.ardından kızım geldi kollarıma,acıkmış bir halde sarıldı memişime çok şükür.o an bambaşkaydı zaten,yaşamayanlar yaşıcak o duyguyu anlatmama gerek yok.tabi ben doğurma telaşındayken eşim annemi aramış,anneciğim de sabah 7de yanımdaydı.annem gelene kadar eşim ben ve biricik kızımızla vakit geçirdik odamızda doyasıya.öğlen 2de çıkdık hastaneden.
bayram şekerimiz oldu bizim kuşumuz.inanın daha vard derken doğuma halen yalan gelmişdi.eve geldiğimde anladım bebeğimi dünyaya getirdiğimi,çünkü en son koltuğun üstünde oturup su içmişdim evden çıkarken.bardağı görünce bi anda duygularım karmaşkarış oldu.onu içtiğimde hamileydim çünkü.neyse işte böyle kuzularım.

allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin.sanıldığı kadar zor değimiş normal doğum.allah veriyo kolaylığını.duşumu bile aldım tertemiz tutmak gerekiyormuş.
ara ara uğramaya çalışcam kızlar,gerçekten vakit olmuyormuş.gelen giden derken.öpüyorum sizleri

canım ne güzel anlatmışsın bi heyacanlandım..
Allah bebişinizi size bağışlasın gözlerin aydın olsun
darısı biz beklemede olanlara artık...

ayy canım benim yaa. çok duygulanıyorum ben artık.. valla ağlamamak için zor tuttum kendimi

canım ilkimcim bende merak ediyordum doğum hikayeni, meger yazmişsin da ben görmemişim...
tekrar tebrik ediyorum ve herseyin en guzelini sen ve ailen için diliyorum...

Back
X