ilkimin bebeği dunyaya geldi

ay ilkimcim doğurdun demek, maşallah, ay benim de gözlerim doldu, inanmıyorum ya.
allah nazarlardan korusun, inşallah doğumun kolay olmuştur ve sütün vardır. merkala bekliyoruz hikayeni. biz de hala doğuramadık, artık sen de doğurduysan sıra bize de iyice yaklaştı demek
allah analı babalı büyütsün

canlarım benim şuan sayfayı okurken ağlamkdan tutamadım kendimi.kızıma kavuştum teyzeleri.dün akşam suyum geldi derken azar azar,gittik atar topar.baktı dr.açılma var.hemen doğumhaneye indirdiler,ne olduğunu sapıttım eşimle vedalaşamadım bile.ağlaya ağlaya indim.10da yatışım oldu,2saat sancı çektim.sonracığıma kızıma kavuştum teyzeleri.normal doğum oldu,yemin ederim hepinize çok dua ettim.
normal doğum korkulck gibi değilmiş,sadece ıkınmalarda dayanın canlarım,gerisi kolay inanın.bebiş sizede yardımcı oluyor çünkü.kızımın ağlayan sesini duyunca dünyalar benim oldu.hiç korkmayın oldu mu.şimdi çıkıyorum,emdi allaha şükür ama az geliyo sanırım.sıvı alıyorum devamlı.insanın hayatı değişiyor yaaaaaaaaaaaaa inanın.bambaşkaymış

canlarım benim şuan sayfayı okurken ağlamkdan tutamadım kendimi.kızıma kavuştum teyzeleri.dün akşam suyum geldi derken azar azar,gittik atar topar.baktı dr.açılma var.hemen doğumhaneye indirdiler,ne olduğunu sapıttım eşimle vedalaşamadım bile.ağlaya ağlaya indim.10da yatışım oldu,2saat sancı çektim.sonracığıma kızıma kavuştum teyzeleri.normal doğum oldu,yemin ederim hepinize çok dua ettim.
normal doğum korkulck gibi değilmiş,sadece ıkınmalarda dayanın canlarım,gerisi kolay inanın.bebiş sizede yardımcı oluyor çünkü.kızımın ağlayan sesini duyunca dünyalar benim oldu.hiç korkmayın oldu mu.şimdi çıkıyorum,emdi allaha şükür ama az geliyo sanırım.sıvı alıyorum devamlı.insanın hayatı değişiyor yaaaaaaaaaaaaa inanın.bambaşkaymış

canım benim doğum yapmışta gelmiş yazmış bile
maşallah sana ve kızına:nazar:
aayyy darısı bizim başımıza inşallah:Saruboceq:

kız burda biz dururken doğurdun ya helal olsun sana
ama insan bi beklerdi di mi
şaka yapıyorum allah analı babalı büyütsün canım

sen ağlat beni ağlat.. aşkolsun yani , burda hala hamileyiz, öyle duygulu duygulu yazma yahu.. vallahi öldüm öldüm dirildim ağlamaktan

ilkimm canım benim yaa..
cok cok sevindim.
Allahım ömür versin bebeğine.
iyi ol da gel aramıza tekrar inş..

Ne güzel çabucacık olmuş doğumun.En güzel doğum hikayelerinden biri seninki olacak,çünkü normal doğum yapan çok az.En kısa zamanda bekliyoruz doğum hikayeni.
Sütün de artar canım merak etme.Her damlası bebeğine faydalı.İnşallah bol bol sütün olur da kızın çabucak tombik yanaklı olur annesi:ecrin_bebek:
Öptüm ikinizi dea.s.

ne kadar şanslısın doğumun çabucak olmuş bu senin şansın keşke herkes senin gibi olsa hayırlısı

maşallah ilkim bebeğe ozaman..Allah analı babalı büyütsün ..ayrıca normal dogum olduguiçin tebrik ederim..

ilkim tebrik ederim.a.s. bebeğine uzun ve sağlıklı bir ömür dilerim. :1hug:

2 saat sancı ile doğmuş ya birden doğurasım geldi sırnaşık şey...

umarım bebeğini büyütürken de herşey böyle yolunda gider. ömrü boyunca zorluklarla karşılaşmaz :emir_bebek:

allah analı babalı büyütsün inşallah darısı daha doğum yapmamışların başına

Back
X