Tabiki nasip işleri böyle şeyler. Ben şu an iyi ki bitmiş diyorum, mutluyum. Devam etseydik daha büyük sorunlarla karşılaşabilirdik. En iyisi zamana ve Allah'a bırakmalı.cnm benımde ilk sevgılım 18 yasında 1.5 senelıktı. suan 30 yasındayım. gecmıse baktıgımda bana cok sey kattıgını goruorum. tabıkıde ıcımde bazen mayhos bır sızı oluyor ama zamanla ınsan nelerı atlatamıor. alısıor duruma kabullenıor. sımdı ıse ılk ılıskımle devam etseydım belkıde suan bosanmıs olabılırdm cunku guven sorunu vardı karsımdakıne. allah ısteseydı zaten onla evlenırdm. o nedenle bazen zorlamamak lazım allaha bırakmak lazım. en ıyısını o bılır. yalnızım hayatmda kıımse yok ama mutluyum cok sukur
Sadece 1 sevgilim oldu ve 3 yıl çıktık. Birçok ilki onunla yaşadım. Çok çabaladım bitmemesi için en sonunda sinir stresten işitme kaybı yaşadım. 5-6 aydır konuşmuyoruz ama neredeyse yaptığım her şeyde o aklıma geliyor. Biliyorum bu zamanla azalacak. Asıl soruma geleyim. İlkimi unutamamaktan, yeni ilişkiye başladığımda aklıma onun gelmesinden çok korkuyorum. Çünkü anlatamayacağım kadar çok ve karşılıksız sevdim. Bir söz vardır ilkler unutulmaz diye, ne de olsa 3 yıl dile kolay az bir zaman değil. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz, tavsiyeleriniz nelerdir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?