ilklerimiz çoğumuza ders olmadımı

tedırgın olabılecegınız bır durum yok ortada cnm .eskı sevgılınız sureklı karsılasmanıza dayanarak konusmak ıstemıs ve ya teklıfde bulunmus ,ama sızın yanıtınız kesın ve net olmus o yuzden bır daha sızı rahatsız edecegını sanmıyorum .mutlu gıden evlıgınızden dolayı sanrım bıraz gereksız panık ve korku yasadınız .kısacası bırsey olucagını sanmıyorum .ama bır daha boyle bırseye yenltenırse dırek esınıze olan bıtenden bahsetmelısınız .yarın bırgun kendı ogrendıgın de sıze de ınanmayabılır .

inanın beni çok net anlamışsınız size katılıyorum bu çok normal değilmi sizcede yani endişe duymam ...?
teşekkür ederim çok mersi size..

eheh ben konu başlığını "ilklerimiz çoğumuza ders olmadı mı" sanmıştım. dertmiş meğer

inanın beni çok net anlamışsınız size katılıyorum bu çok normal değilmi sizcede yani endişe duymam ...?
teşekkür ederim çok mersi size..

ee tabıkı de kım ıser mutlu gıden evlılıgının yıkılmasını .sızde bıraz panık yapmıssınız korkmussunuz ,ya bır daha rahatsız ederse ya esımın kulagına gıderse .. yersız korku kaplamıs ıcınızı anlıyorum sızı .ama belırttıgım gıbı yersız bır korku .sımdılık esınıze bırseyden bahsetıp huzurunuzu bozmayın sakın .eger bir kere daha boyle bırseyle karsı karsıya gelırsenız ,o zaman esınıze durumdan soz edın.baskasından yalan yanlıs duyacagı seylere ınanmasın.

Şimdilik korkmayın karşılaşmanızın verdiği ilk cesaretle konuşmak istemiş olabilir. Üstelik ne diyeceğini bile bilmiyoruz belki de mutluluklar dileyecekti kötü niyetli değildi. Tabi siz yine de tavrınızı net bir şekilde koyun ve konuşmayacağınızı anlasın ki bir daha konuşmaya çalışıp size rahatsızlık vermesin. İleride daha da ısrar ederse öncelikle siz eşinize anlatın durumu ki yanlış anlaşılmalar olmasın.

hiç takma canım. mutluysan huzurluysan de, rahatımı bozma. rahatsız ederse daha yüzsüzlük yapma rahatsız ettiğin sürece polise gideceğm falan de

merhaba ben buna benzer bir durum yaşadım ve hala yasıyorum da.ama benimki takıntı derecesinde.Allahtan şimdilerde gayet azaldı.ben bu durumu şimdiki erkek arkadaşıma başta söyledim ve o yüzden ikimiz de çok rahatız.bir psikiyatristten aldığım öneri ise ,bu kişinin söylediği sözlere yaptıklarına net kesin cevaplar vermek,fakat tehdit etmemek.korkuyorsanız bunu da asla belli etmeyeceksiniz yani ne altta kalacaksınız ne üste cıkacaksınız.ben bu sekılde sapığımın durumunu hafiflettim.yoksa polise de haber verdim,ailesine de 2 kez şikayet ettim,hakaret de ettim,işinden etmekle tehdit ettim ki çok önemli bir kurumda önemli bir görevde.bunlar hasta ruhlu ve takıntılı insanlarda işe yaramıyor aksine daha da kıskırtıyor.bir süre daha bekleyin,eğer içinizde olumsuz bir his oluştuysa acıkca eşinizle paylasın.yuvanıza zarar gelmesin diye bu durumu saklamak inşallah temenni etmem ama daha büyük problemlere yol açabilir.kendinizi korkutmayın.bol şanslar

sizede geçmiş olsun üzüldüm inanın teşekkür ederim tavsiyeleriniz için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…