İlkokul 1.sınıf öğrencisi oğlum asla okula gitmek istemiyor

Evet ilaçsız olmuyor bunu anladım ama sorunlar hiç mi bitmeyecek?

Kesinlikleee. Size katılıyorum tecrübe etmenize de ayrıca çok sevindim Hem de çocuğun bizimle olan iletişimi bile değişmişti kesinlikle bu yöntem işe yaramıştı inşallah onlarda da yarasın

Büyüyünce azaldı mı ? Tam olarak oğlum da aynı. Dehb ama bizi en çok duygu durumunu düzenleyememe , dürtüsellik zorluyor . 3 ilaç alıyor . 2. Sınıf başında okul değişikliği yaptık ama sanki 1 yıl daha beklemeliydi. Duygusal açıdan güçlenmeliydi gibi geliyor hala. Hatta diyorum ki zararın neresinden dönsen kardır sınıf tekrarı iste

Okulda birşey mi oldu acaba arkadaş ya da öğretmenle ilgili.
Müdürle konuşup sınıf değiştirseniz?

Evet ilaçsız olmuyor bunu anladım ama sorunlar hiç mi bitmeyecek?
Yani bence bitmeyecek
Hele ki ergenlik.
Muhtemelen sakinleştiriciyle falan atlatırım, bugüne kadar çok yıprandım, destek almayı da çok düşündüm ama gitmedim.

Biz orta yaş grubu kendimizi de çocukla birlikte tanıyoruz, ben oğlum tanı aldıktan sonra fark ettim dehbli olduğumu ve hatta eşimin de.
Her şey kaos bizde.

Ben de ilkokul ortaokul arası bir sene boşluk vereyim diye düşünmüştüm ama okuldan iyice kopar.
Sınıf tekrarı da mantıklı gelmiyor, bunlar zaten sıkılgan çocuklar, yine kopabilir.
Bir de ortam değişikliğini benimki rahat tolere edemez.

Bu sene 4.sınıf, önceki yıllara göre daha iyi.
Haftada 1 okula gitmeme krizleri ayda 1 gibi şu an.
Ödev yapma yine önceki yıllara göre iyi.
2 ilaç kullanıyor, biraz biraz toparlıyor işte.
Duygu durumu bizi de çok zorluyor, bir anda öfke veya üzüntü günümüzü felç edebiliyor.
O da azalacak gibiydi ama öfke artışa geçti, ergenlik sıkıntıları başlamış olabilir.

Bence benle eşimde de var.Kitap okumaya çalışıyorum,çoğu zaman konudan kopuyorum.Eşim benden beter, bilmiyorum.Oglum az önce derse oturdu yormadan yaptı ama dün akşamki yaptığımız ödev faciaydi nerdeyse.Bana yapmicam ,seni sevmiyorum, yeter vs gibi laflar etti ama ben de artık tepem attı ısrarla bitirmeden kalkmayacaksin dedim.Yoksa hiç yapmayacak ve öğretmen de demezki anne uğraşmış,anne üstünde durmuyor diyebilir yani.Zaten sınıfta da az katılıyor,evde de yapmazsak hiç öğrenemez.Dün öğretmen kendi de söyledi kafasına göre kitap sayfalarını açıp yazıyor,heceleri sizin evde göstermenizle öğreniyor yoksa okulda pek katılmıyor dedi.Rüyadayim ve uyanacagim diye bekliyorum..

Bizi de en çok yoran duygu durumu ... her an tetikteyiz. Sitede arkadaş edinmek istiyor ama duygu durumunu çoğu çocuk tolere edemiyor tabi.haftada 1 terapiye gidiyor bu sene 2. Senemiz. 3 ilaç ,haftalık terapiye rağmen böyleyiz . Bilmiyorum daha başka ne yapılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…