İlkokul aşkım :)

powerful

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2013
866
166
123
Ablalarim :) Sizden biraz destek istiyorum.Benim ilkokuldayken bi erkek arkadasim vardi.Sevgilim falan degildi tabi zaten daha cok küçüktük o zaman :) Benim koruyup kollayanimdi.Hatta ben sinifta birinden duymustum seni seviyor diye.O kücucuk halimle onlarin evine gitmistim ders calismaya aileler zaten tanisiyodu sinif arkadasiydik.Ama o zaman kücüktuk ve acikcasi ben umursamamistim.Simdi ben bu arkadasimi facebookta gordum ve cok begendim :) Sizce ne yapmaliyim? İstek gonderdim ama baska napabilirim ki ? evime yakin bi hastanede hemsirelik stajina baslamis.Hasta olup gidesim geldi.Farkindayim ilkokul yillarimizdaki halimi anlatmama sacma oldu ama kusura bakmayin cok heyecanlandim :)

Son düzenleme:
Eski arkadaş olduğun için muhabbet kurman çok daha kolay olur. Zamanla olabilir ancak...

havadan sudan konuş yaklaşımına bak bence.. ona göre yola devamm =))

Ne derim naparim hic bilmiyorum ay cok heyecanlandim :) uzun zaman oldu ne yazsam bilemedim

normal muhabbet kuracaksın canım. ilk başta eski bir arkadaşınla nasıl konuşuyorsan öyle konuşacaksın
zamanla tanıdıkça ne yapacağına karar verirsin zaten
insanlar değişir yaşadıkları tecrübeleri olgunlaştırır
belki sana hiç uymayacaktır şimdilik heyecanla yanlış bir şey yapma emin adımlar at ki
olmayacaksa bile arkadaşın olarak aklında kötü anı olmasın

cok tesekkur ederim yorumunuz icin haklisiniz aklinda kotu kalmak istemem

bence çok güzel bi durum olmuş o saf hallerinizdeki günler belkide sizin kaderiniz olabilir kim bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…