İlkokul aşkım :)

hemsirelik stajinda görsem bari :) kan falan mi versem acaba :)

Arkadaşlık isteğini kabul etmeden msj yazamıyo musun? Kim olduğunu belirten bi msj atsana

"selam x tanidin mi beni :)"yazdim ama uyudu galiba bilmiyorum

Son düzenleme:
Hadi bakalım şimdiden hayırlı olsun senin gibi güzel bir kızı kaçırmaz herhalde muhabbetleri yaz buraya da merak ettim
ay cok tesekkur ederim ama ben beni hatirladigindan bile şüpheliyim haber ederim tabi bisey olursa :)

Benim sevgilim de ilkokul arkadaşım Facebook sayesinde tekrar konuşmaya başladık, zaten ilkokuldaki kız arkadaşlarımla görüşüyorduk, buluşmalar görüşmeler derken başladık

Sen de yavaştan muhabbet kurmaya başla, zaten eski arkadaş olduğunuz için konuşacak şeyleriniz olacaktır. İnşallah olur sizinki de.

insallah biz de oluruz ya :) cok tesekkur ederim :) peki siz nelee konusmustunuz :)

ben sizin konularinizi takip ediyodum sinava calisicam falan derken kacirdim ne oldu insallah umarim olur :)

teocunun yaşam tarzına göre biri değilmiş benimde öyle kaldı ortada bir şey olmadı. dahada uğraşmam zaten yeter bu kadar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…