Kabul etti mi arkadaşlık isteğini canım?iliskisi yokmus iyi bakamamisim :)
malesef :/ daha gormemis de olabilir bilmiyorumKabul etti mi arkadaşlık isteğini canım?
Görmemiştir canım. Ayy ben bile heyecanlandım gelişmelerden bizi haberdar edersin artıkmalesef :/ daha gormemis de olabilir bilmiyorum
ay tabi haber eder bi kabul etsim insallah da :)Görmemiştir canım. Ayy ben bile heyecanlandım gelişmelerden bizi haberdar edersin artık
Arkadaşlık isteğini kabul etmeden msj yazamıyo musun? Kim olduğunu belirten bi msj atsana
yazsa da mesaj DİĞER kutusuna düşer, görmeyebilir.
powerful inşallah olur tatlım ya
Görmemiştir canım. Ayy ben bile heyecanlandım gelişmelerden bizi haberdar edersin artık
ay cok tesekkur ederim ama ben beni hatirladigindan bile şüpheliyimHadi bakalım şimdiden hayırlı olsun senin gibi güzel bir kızı kaçırmaz herhalde muhabbetleri yaz buraya da merak ettim
Ablalarim :) Sizden biraz destek istiyorum.Benim ilkokuldayken bi erkek arkadasim vardi.Sevgilim falan degildi tabi zaten daha cok küçüktük o zaman :) Benim koruyup kollayanimdi.Hatta ben sinifta birinden duymustum seni seviyor diye.O kücucuk halimle onlarin evine gitmistim ders calismaya aileler zaten tanisiyodu sinif arkadasiydik.Ama o zaman kücüktuk ve acikcasi ben umursamamistim.Simdi ben bu arkadasimi facebookta gordum ve cok begendim :) Sizce ne yapmaliyim? İstek gonderdim ama baska napabilirim ki ? evime yakin bi hastanede hemsirelik stajina baslamis.Hasta olup gidesim geldi.Farkindayim ilkokul yillarimizdaki halimi anlatmama sacma oldu ama kusura bakmayin cok heyecanlandim :)
insallah biz de oluruz ya :) cok tesekkur ederim :) peki siz nelee konusmustunuz :)Benim sevgilim de ilkokul arkadaşımFacebook sayesinde tekrar konuşmaya başladık, zaten ilkokuldaki kız arkadaşlarımla görüşüyorduk, buluşmalar görüşmeler derken başladık
Sen de yavaştan muhabbet kurmaya başla, zaten eski arkadaş olduğunuz için konuşacak şeyleriniz olacaktır. İnşallah olur sizinki de.
teocu ile benim işten bir nane olmadı umudumuz sensin
ben sizin konularinizi takip ediyodum sinava calisicam falan derken kacirdimne oldu insallah umarim olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?