İlkokul aşkım :)

insallah biz de oluruz ya :) cok tesekkur ederim :) peki siz nelee konusmustunuz :)

Bizimki biraz garip başladı aslında :) Ben ortak kız arkadaşlarımıza şaka olarak söylemiştim, arkadaşım sağolsun ciddiye aldı aramızı yaptı
Ama iyi ki de yapmış tabi ki

İşte ilkokuldaki halimizden konuşuyoduk, ilkokuldayken yanyana oturmuştuk bi ara onlardan falan bahsediyoduk :) Sonrası günlük muhabbetler :) ama her gün konuşuyoduk, hiç boş bırakmadım anlayacağın

Ortak arkadaşlarınız varsa klasik bir ilkokul toplanması yapabilirsiniz :) İstedikten sonra olur, hiç merak etme

ya bizim 6.sinfa gecerken sinifimizi ayirdilar koptuuk gittik :/ annesini falan görürdüm arafa ordan da tasındik okul toparlanmasi zor yani :/ peki giris cumlem nasil olmus ?

ya bizim 6.sinfa gecerken sinifimizi ayirdilar koptuuk gittik :/ annesini falan görürdüm arafa ordan da tasındik okul toparlanmasi zor yani :/ peki giris cumlem nasil olmus ?

İlk mesaj için doğru bir cümle olmuş :) Bundan sonrasını onun cevapları belirler zaten :)
ilkokul buluşmasının olamaması kötü olmuş Bizde genelde çıkar öyle bi fikir, gerçi biz ilkokul sınıfının belli bir kısmı facebook çıktığından beri görüşüyoruz sürekli. Öyle bi şey olsaydı işin daha kolay olurdu

Ama sen yine de peşini bırakma bu işin, birbirinizi ekleyip de listelerinizde durmayın sadece :) Ara ara kendini hatırlat, gerekirse görüşelim de

biraz basit kacmaz mi görüselim demek :/ ay insallah sevgilisi olup da iliski var yapmama gibi bi durumu yoktur

biraz basit kacmaz mi görüselim demek :/ ay insallah sevgilisi olup da iliski var yapmama gibi bi durumu yoktur

Yok, niye basit kaçsın sonuçta eski arkadaşsınız :) Hem öyle hemen görüşelim deme zaten, biraz muhabbetiniz ilerlesin
İnşallah öyle bi durumu yoktur, fotoğraflarını, altındaki yorumları bi incele

Benim erkek arkadaşım da ilkokul arkadaşımdı. Sizinki gibi beni koruyup kollardı arkadastik sadece. Seneler sonra kendime facebook açınca masumane diger ilkokul arkadaşlarımı eklerken onu da ekledim. Ekledigim an bana vurulmuş Sonra tüm ilkokul arkadaslarimizla buluşma ayarladik o da geldi derken iliskimiz başladı 6 yılı devirdik yakin zamanda nisanimiz olacak yani evleniyoruz. Dilerim senin de durumun böyle olur :)

Son düzenleme:
o kadar moral verdi ki bu yaziniz anlatamam :) insallah ya aşık oluyorum galiba ben :)

ailesinden saklmaz da eger bir kız varsa kızın ailesinden cekinebilir o zaman da yorumlardan bisey bulamam

Merak etme olacağı varsa şayet hiçbir şey önüne geçemez. Iyi düşün iyi olsun :)
ay insallah :) cok istiyorum ya :) annesini falan düsunuyorum su an :) ben ilkokuldayken evlerine gitmistim cok iyi davranmislardi bana ailecek :) kıpkırmizi olurdu hemen :) beni eve falan birakmisti aksam olmak uzere yalniz gitme diye halbuki dha 5.siniftik koruyamazdik ki birbirimizi :) kismet ya benim de iki haftadir aklima geliyor nasip artik hic aklima gelmezdi ekleyiverdim bi an :)

Arkadaşlık teklifini kabul etti mi canım?

arkadaşça bir konuşma başlatabilirsin. hayırlısı olsun.

yazarim bi en ufak şeyde :) bi de beni sorun kalbim yerinden çıkıcak :) simdi baktim da görmüs ama cevap vermemis (

Ya o kesin cvp vericek sana kesin, dur hemen umudunu yitirme.
Ama belki şuan dışardadır, araba kullanıyodur anlık bakmıştır...
Ya da ne biliyim çalışıyodur 3-5 dklık molasında göz atmıştır cvp verince muhabbet gelişeceğini bildiği için geniş zamanı olduğu bi ana ertelemiştir belki cvp verme işini.
Ayy dur bekleyip görcez

ben umut etmeyi cok istiyorum ama umudum kırıldi simdi yazmadiysa
sonra da yazmaz diye düşünüyorum (

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…