• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İLKOKUL MEZUNU SEVGİLİ

Can
Lafı uzatmadan anlatayım nolur yazın fikirlerinize ihtiyacım var sevgilim küçük yaşta babasını kaybetmiş okuyamamış ilkokulu terketmiş iş hayatına atılmış küçüklüğünden beri çalışıyor annesine bakıyor Allah’a şükür durumları iyi çalışıyor bir sıkıntıları yok evleri arabaları var abisi var abiside çalışıyor aynı şekilde
Küçüklüğünden beri abisiyle el ele vermiş hayata tutunmuşlar
Ama arkadaşlar ben üniversite mezunuyum annem evde kıyametleri koparıyor senle o birmisin diyor sürekli sevgilimi eziyor çok üzülüyorum sonuçta babasını kaybetmiş mecburiyetten okulu bırakmış elinde olmamış ki hiçbirsey
Ama annemide karşıma almak istemiyorum sonuçta doğuran büyüten bi yandanda korkuyorum ilerde sorun olur mu diye şuan çok iyiyiz ama ne bileyim ya
Zengin kız fakir olan mevzusuna döndü
Üniversiteli kızla ilkokul mezunu erkek
İlerde sorun olur mu yazın nlur
Valla benim babam ilkokul mezunu ama 100 tane universteli adami cebinden cikarir zekasiyla beyfendiligiyle okumus cahil olmaktansa okumamis cahil olmak daha iyidir simdi ki okuyanlari da göruyoruz devir değisti

Lafı uzatmadan anlatayım nolur yazın fikirlerinize ihtiyacım var sevgilim küçük yaşta babasını kaybetmiş okuyamamış ilkokulu terketmiş iş hayatına atılmış küçüklüğünden beri çalışıyor annesine bakıyor Allah’a şükür durumları iyi çalışıyor bir sıkıntıları yok evleri arabaları var abisi var abiside çalışıyor aynı şekilde
Ama arkadaşlar ben üniversite mezunuyum annem evde kıyametleri koparıyor senle o birmisin diyor sürekli sevgilimi eziyor çok üzülüyorum sonuçta babasını kaybetmiş mecburiyetten okulu bırakmış elinde olmamış ki hiçbirsey
Ama annemide karşıma almak istemiyorum sonuçta doğuran büyüten bi yandanda korkuyorum ilerde sorun olur mu diye şuan çok iyiyiz ama ne bileyim ya
Baska bir durum.yoksa bence sorun edip etmemek size kaliyor. Durumumuz ayni. Ben asla.sorun etmiyorum . Benim annem sizinki kadar katı bakmiyor ama cok sıcak da bakmiyor. Yetiskin insanlariz . Her sey üniverisite okumak değil. Benim iki lafi bir araya getiremeyen üniversite mezunu arkadaşlarim var. Veya anneniz haber izlemiyor mu bilmiyorum etraf nasil pisliklerle dolu. Eger durust temiz isinde gucunde size sahip cikip seven ilgilenen biriyse ve siz de ayni şekilde bence bir sorun olmaz.

Uzaktan bakınca aynı modele/kesime sahip olduğunu düşündüğümüz elbiselerin, oysa ki yakından incelediğimizde kumaşlarının ne kadar da farklı olduğunu anladığımız andır detay....
Ne güzel yazmışsınız aynen katılıyorum. Bir de kıyafeti üzerimize giyip aynaya baktığımızda ki görünüşümüz... İlişkilerde aynı onun gibi yaşayarak öğreniyoruz. Dışarıdan değil içeriden bakarak.

Öncelikle insan olsun emin ol o zaman herşey hallolur.

Sana çok küçük ornek vermem gerekirse
Bir arkadasim üniv mezunu bir kurumda memur ve eşi ilkokul mezunu. Eşi, arkadaşımı el üstünde tutuyor, oturmasını kalkmasını biliyor, oturup bir konu hakkında çok güzel sohbet edebilirsin, yobaz degil, ailesi de aynı şekilde okumamış ama acaip kültürlü, açık goruslu insanlar. Gelinlerine, kizlari gibi davranıp sahip çıkıyorlar.

Diğer arkadaşım da yine aynı şekilde üniv mezunu ve eşi de üniv mezunu. İkisi de kurumda memur ve kızcağız kimseden çekmedi esi ve eşinin ailesinden çektiği kadar. Eşinin ailesi okumus insanlar ama boşa okumuslar. Kafa sıfır. O kadar yobaz , kapalı görüşlü , bağnaz insanlar ki ne iki laf konuşamazsin. Ya yanlis anlarlar yada hiç anlamaz kuserler. Sorgulama, geniş düşünme yetenekleri sıfır ! Herşeyi kendileri biliyor sanıp Hicbirsey bilmeyenlerden. Gelin demek bu aile için hizmetçi, bakıcı demek arkadaşım o kadar mutsuz ki ayrılmayı bile dusunuyor.
Şimdi sen dusun okumakla adam olunuyor mu ? Önce insan olsun , Allah'tan korksun sonrası zamanla olur. Yeter ki olmaya açık olsun..

Annen haklı,mesele nekadar para kazandığı değil.. İlkokul mezunu trilyoner olsa ne olur,emin ol eğitimli ve eğitimsiz çok farkediyor.

Aslında bunu en iyi siz anlarsınız.Oturup kalmasından,konuşmasından.Kendini yetiştirebilmiş birisiyse,nerde ne yapacağını biliyorsa ve maaşı da sizinle eşit ya da bir tık üstteyse ve en en önemlisi size değer veriyorsa devam edin.

Back
X