- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.164
- 798
Feministler, İçten içe şöyleymiş böyleymiş, yok erkeğe tapacaklar, yok erkeği üstün görüyorlar...Bütün mesaisini buna harcıyor![]()
Ekşi sözlükte diyorlar ya kaynak ..... aynen öyle.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Feministler, İçten içe şöyleymiş böyleymiş, yok erkeğe tapacaklar, yok erkeği üstün görüyorlar...Bütün mesaisini buna harcıyor![]()
Valla komik buldum. Kimse üşüşmedi sakin ol şampiyon.Yok toptan insanlık düşmanıyım ben :/ Pandalarıda sevmem... Soylarının tükenmesinin sorumlusuda benim :))
Tövbe tövbe...
Bak işte tamda bu yüzden feministlerle aynı yöne dahi bakmam diyorum. Beni infaz etmekte zerre tereddüt etmedi sevgi pıtırcığı feminist sister'ım :)
Pirana gibi üşüştünüz başıma :) bi salın beni :/
Feministler, İçten içe şöyleymiş böyleymiş, yok erkeğe tapacaklar, yok erkeği üstün görüyorlar...
Ekşi sözlük te diyorlar ya kaynak ..... aynen öyle.
Feministler kendi düşündüklerini kendileri bilseler zaten feminist olmazlardı :)Siz bilinçaltını nasıl okuyorsunuz? Feministler bile bilmiyor siz biliyorsunuz ne düşündüklerini. Pes.
Feministler kendi düşündüklerini kendileri bilseler zaten feminist olmazlardı :)
Ya aldatmışsa nolmuş doktorlar öğretmenler de aldatıyo. Ben ikna oldum eşim üniversite mezunu mesela aşırı irite etti beni dünden beri perişan oldum. Yakamaz mıyız diplomanı diyorum, brahma içtin mi benden gizli diyo. Ben tabi üniversite mezunu olduğum için beklenir benden içerim de döverim de. Durup durup adama sen beni aldatıyo musun diyorum. Nerden çıktı diyor, bu ne o zaman açıkla diye diplomasını gösteriyorum. Açıklayamıyor tabi nasıl açıklasın kabahati büyük. Gece yatağa almadım, neden brahma dedi. Dedim sus, daha fazla alçalma gözümde, ben seni geçmişinle, diplomanla kabul ettim, üstesinden gelirim sandım ama yapamıyorum, ben ilkokul mezunu istiyorum dedim. Evi terk ettim annemin evinden yazıyorum. Ama onlar da üniversite mezunu elim kolum bağlandı. Çok çaresizim.
Hatta ünlü filozof seda sayanin da dedigi gibi çocuk yapmak icin ozellikle ilkokul terk inşaat işçisi arama çalışmalarına başlamadıysanız hala sizi döven saygisiz ahlaksiz cibilliyetsiz okumus kocalarınızın yanındaysanız yüzünüze tükürürüm!Şu mesaj beni kendime getirdi. Gerçekleri gördüm aydınlandım. Tükürürüm senin mühendisliğine dedim çarptım kapıyı çıktım balkona. Yemişim üniversitesini ya dövecek beni de beyfendi, yedirtmem kendimi. Bu da böyle biline.![]()
Merak ettim ilkokul mezunu cok zengin olsaydi annenizin tutumu ne olurdu acaba.??nice ilkokul mezunlar var univetsite mezunlarni cebinden cıkarir.
Bende onu merak ettim cunku nice is adamlari var ilkokul mezunu bile degil ama evliler ustune bir suru manken gibi kizlar peşinde. Bende universite mezunuyum bizim üniversitede de adam olamamis bir suru adam vardi. O kadarki toplum icindeki görgü kurallarindan bir haber afedersiniz yemekte yellenen bile gorduk...Para her kapıyı açar diyorsunuz![]()
Bende onu merak ettim cunku nice is adamlari var ilkokul mezunu bile degil ama evliler ustune bir suru manken gibi kizlar peşinde. Bende universite mezunuyum bizim üniversitede de adam olamamis bir suru adam vardi. O kadarki toplum icindeki görgü kurallarindan bir haber afedersiniz yemekte yellenen bile gorduk...
Hayır. her ilkokul mezunu görgüsüz degildir her üniversite mezunuda görgülü degildir insanin yetistirilmesiyle kendi gelistirmesiyle alakalidir..Eger konu sahibi seviyorsa ve anlasacagina inanıyorsa kendi fikirleriyle hareket etsin sonra pisman olmasin.Eee? Anlatmak istediğiniz nedir? İnsanın parası varsa ne eğitimi ne kültürü ne görgüsü önemli değil ama parası yoksa eğitim kültür bir halta yaramıyor mu? Yemekte yellenen adam çulsuz öğrenci değil de zengin iş insanı olsaydı mesela? O zaman evlenilebilir adam mı olacaktı? Para görgüsüzlüğü kapatıyor mu?
Cok dogrubence sevgili iken sorun olmuyorsa evlenince de olmaz,
ama acele karar vermemek lazim, oyle 3 5 ayda anlamasi zor olur
yillardir birlikteyiz, sevgimiz saygimiz var diyorsaniz kim bir sey diyebilir ki,
anneniz elbette iyiliginizi ister ama sizin adiniza karar verecek degil.
ben sevip sayildigim, sevip saydigim iliskimi bu sebeple bitirmezdim.
Hayır. her ilkokul mezunu görgüsüz degildir her üniversite mezunuda görgülü degildir insanin yetistirilmesiyle kendi gelistirmesiyle alakalidir..Eger konu sahibi seviyorsa ve anlasacagina inanıyorsa kendi fikirleriyle hareket etsin sonra pisman olmasin.