• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İLKOKUL MEZUNU SEVGİLİ

Yok toptan insanlık düşmanıyım ben :/ Pandalarıda sevmem... Soylarının tükenmesinin sorumlusuda benim :))
Tövbe tövbe...
Bak işte tamda bu yüzden feministlerle aynı yöne dahi bakmam diyorum. Beni infaz etmekte zerre tereddüt etmedi sevgi pıtırcığı feminist sister'ım :)
Pirana gibi üşüştünüz başıma :) bi salın beni :/
Valla komik buldum. Kimse üşüşmedi sakin ol şampiyon.

Feministler kendi düşündüklerini kendileri bilseler zaten feminist olmazlardı :)

Felsefe tarihine feminist ya da diğer adıyla sonbiryolculuk paradoksu ismiyle geçecek çığır açıcı bir kanı bu. Tüylerim diken diken oldu. Çünkü malum biz feministler kıllı da oluruz

Ya aldatmışsa nolmuş doktorlar öğretmenler de aldatıyo. Ben ikna oldum eşim üniversite mezunu mesela aşırı irite etti beni dünden beri perişan oldum. Yakamaz mıyız diplomanı diyorum, brahma içtin mi benden gizli diyo. Ben tabi üniversite mezunu olduğum için beklenir benden içerim de döverim de. Durup durup adama sen beni aldatıyo musun diyorum. Nerden çıktı diyor, bu ne o zaman açıkla diye diplomasını gösteriyorum. Açıklayamıyor tabi nasıl açıklasın kabahati büyük. Gece yatağa almadım, neden brahma dedi. Dedim sus, daha fazla alçalma gözümde, ben seni geçmişinle, diplomanla kabul ettim, üstesinden gelirim sandım ama yapamıyorum, ben ilkokul mezunu istiyorum dedim. Evi terk ettim annemin evinden yazıyorum. Ama onlar da üniversite mezunu elim kolum bağlandı. Çok çaresizim.

Şu mesaj beni kendime getirdi. Gerçekleri gördüm aydınlandım. Tükürürüm senin mühendisliğine dedim çarptım kapıyı çıktım balkona. Yemişim üniversitesini ya dövecek beni de beyfendi, yedirtmem kendimi. Bu da böyle biline. 😀😀😀😀😀😀

Konu ne ara feminizm'e geldi, feminikler, satanikler, haşin Tarzan:KK64:
Tarzan ormandaki nehirde sabunsuz yıkanır ter kokusu gitmez, sürekli çiğ et yemekten ağzı kokar :( feminikler diploma yakıyor, ne oldu bu topiğe :cry:

Bence sorun olur yol yakınken dön. Şu an daha dılardan bir gözle bakarmıyorsun. Evlenince sana da batacak girdiğin bir ortamda eşim ilk olmuş mezunu söylemek istemeyeceksin. Evlilikte denklik önemli. Ne üniversite mezunları var karısına şifdet uyguluyor kendini geliştirmişse neden olmasın diyenlere bakma ilk okul mezunu biri kendini istese de çok geliştiremez geliştirdiğini sanır ama hep yetersiz olur. Evet üni mezunu olup bir halta yaramayanlar da var eee zaten onlardan da uzak dur diyoruz. Evlilikte denklik olunca her şey daha kolay oluyor tahammülsüzlük azalıyor daha iyi anlaşılıyor diye düşünüyorum

Şu mesaj beni kendime getirdi. Gerçekleri gördüm aydınlandım. Tükürürüm senin mühendisliğine dedim çarptım kapıyı çıktım balkona. Yemişim üniversitesini ya dövecek beni de beyfendi, yedirtmem kendimi. Bu da böyle biline. 😀😀😀😀😀😀
Hatta ünlü filozof seda sayanin da dedigi gibi çocuk yapmak icin ozellikle ilkokul terk inşaat işçisi arama çalışmalarına başlamadıysanız hala sizi döven saygisiz ahlaksiz cibilliyetsiz okumus kocalarınızın yanındaysanız yüzünüze tükürürüm! 🤣🤣🤣

Canim bende uni mezunuyum seni anliyorum sonucta uni bir kultur farkidir eger erkek arkadasinin durumu iyiyse bi tik idare edilir ama degilse hem parasizlik hemde sonucta senin kulturunu anlamyacak bi adam kimsenin gucune gitmesin universite bi kulturdur her zamanda boyle olacak

Para her kapıyı açar diyorsunuz 😂
Bende onu merak ettim cunku nice is adamlari var ilkokul mezunu bile degil ama evliler ustune bir suru manken gibi kizlar peşinde. Bende universite mezunuyum bizim üniversitede de adam olamamis bir suru adam vardi. O kadarki toplum icindeki görgü kurallarindan bir haber afedersiniz yemekte yellenen bile gorduk...

Bende onu merak ettim cunku nice is adamlari var ilkokul mezunu bile degil ama evliler ustune bir suru manken gibi kizlar peşinde. Bende universite mezunuyum bizim üniversitede de adam olamamis bir suru adam vardi. O kadarki toplum icindeki görgü kurallarindan bir haber afedersiniz yemekte yellenen bile gorduk...

Eee? Anlatmak istediğiniz nedir? İnsanın parası varsa ne eğitimi ne kültürü ne görgüsü önemli değil ama parası yoksa eğitim kültür bir halta yaramıyor mu? Yemekte yellenen adam çulsuz öğrenci değil de zengin iş insanı olsaydı mesela? O zaman evlenilebilir adam mı olacaktı? Para görgüsüzlüğü kapatıyor mu?

bence sevgili iken sorun olmuyorsa evlenince de olmaz,
ama acele karar vermemek lazim, oyle 3 5 ayda anlamasi zor olur
yillardir birlikteyiz, sevgimiz saygimiz var diyorsaniz kim bir sey diyebilir ki,
anneniz elbette iyiliginizi ister ama sizin adiniza karar verecek degil.

ben sevip sayildigim, sevip saydigim iliskimi bu sebeple bitirmezdim.

Eee? Anlatmak istediğiniz nedir? İnsanın parası varsa ne eğitimi ne kültürü ne görgüsü önemli değil ama parası yoksa eğitim kültür bir halta yaramıyor mu? Yemekte yellenen adam çulsuz öğrenci değil de zengin iş insanı olsaydı mesela? O zaman evlenilebilir adam mı olacaktı? Para görgüsüzlüğü kapatıyor mu?
Hayır. her ilkokul mezunu görgüsüz degildir her üniversite mezunuda görgülü degildir insanin yetistirilmesiyle kendi gelistirmesiyle alakalidir..Eger konu sahibi seviyorsa ve anlasacagina inanıyorsa kendi fikirleriyle hareket etsin sonra pisman olmasin.

bence sevgili iken sorun olmuyorsa evlenince de olmaz,
ama acele karar vermemek lazim, oyle 3 5 ayda anlamasi zor olur
yillardir birlikteyiz, sevgimiz saygimiz var diyorsaniz kim bir sey diyebilir ki,
anneniz elbette iyiliginizi ister ama sizin adiniza karar verecek degil.

ben sevip sayildigim, sevip saydigim iliskimi bu sebeple bitirmezdim.
Cok dogru👍😘

Hayır. her ilkokul mezunu görgüsüz degildir her üniversite mezunuda görgülü degildir insanin yetistirilmesiyle kendi gelistirmesiyle alakalidir..Eger konu sahibi seviyorsa ve anlasacagina inanıyorsa kendi fikirleriyle hareket etsin sonra pisman olmasin.

Konumuz olan adam ilkokul mezunu bile değil yalnız. Konu sahibinin kendi kararı tabi ki ama sırf görgülü diye (ki çocuğuna ilkokulu bitirtememiş bir annenin ne kadar görgü ve kültür verebileceği meçhul) bir insanla evlenilmez bence. Hele ki o insanın bir aldatma macerası varsa.

Back
X