- 15 Şubat 2013
- 26.202
- En iyi cevaplar
- 1
- 101.486
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anlamak istemediginiz icin anlamiyorsunuzdur polemik yaratmayin benim anne babam da karsi cikti konu sahibenin annesinin dedigi gibi senle o birmisin sana bakabilecek mi. Ki kimsenin bana bakmasi gerekmiyor hepimiz bireyiz bireysek kendi ayaklarimizin ustunde durmayi bilicez neyse kucuk gorduler istemediler ama dedikleri gibi olmadi hicbirsey
Simdi soyle dediginiz dogru goz gore gore itiraz edemem simdi univ bitirmis lisans yapmis yurtdisna cikmis birisiyle konusacaklarimiz sadece esimin degil benim de sınırlıdır ben univ okumadim istedim ama olmadi su acidan bakmanizi oneriyorum yakin cevrenizde var mi bilemem ama olmasa bile haberlerde internette illaki denk gelmissinizdir bir profesorun doktorun vs gibi esine sevgilisine siddet uyguladigi insanin birazda kisiligiyle alakali yoksa karaktersiz olduktan sonra 5 uni bitirYani işte ben o kendini geliştirme kısmına çok katılmıyorum. Eğitim insanın kendini geliştirme düzeyini de etkileyen bir şey maalesef. Bir ilkokul mezununun kendini geliştirebileceği maksimum seviye ile bir üniversite mezununun kendini geliştirebileceği maksimum seviye denk değil.
Ne olur gitmeyin konusalimYoruldum hatamam
Simdi soyle dediginiz dogru goz gore gore itiraz edemem simdi univ bitirmis lisans yapmis yurtdisna cikmis birisiyle konusacaklarimiz sadece esimin degil benim de sınırlıdır ben univ okumadim istedim ama olmadi su acidan bakmanizi oneriyorum yakin cevrenizde var mi bilemem ama olmasa bile haberlerde internette illaki denk gelmissinizdir bir profesorun doktorun vs gibi esine sevgilisine siddet uyguladigi insanin birazda kisiligiyle alakali yoksa karaktersiz olduktan sonra 5 uni bitir
Ne olur gitmeyin konusalim![]()
İstisnalar olabilir,bu sizin iliskiniz. Ama buyuk ihtimalle kultur catismasi yasanacak bir konuda evet git ilkokul mezunuyla evlen diyemeyiz kimseye,esasen burda insanlar onu anlatmaya calistilar. Sunun gibi,mesela ben kendi dengim olmayan biriyle evlenmisimdir,ama mutluyumdur, kendi dengi olmayan biriyle evlenmek isteyene de evet git evlen ben yaptim cok guzel oldu diyemem.Dedigim gibi ben bu konuyu acmistim esime 2 3 sene once yabanci dilden gecemeyecegini soyledi ozel ders alabilirsin dedim. Ama o donemler maddi olarak cok sıkışık oldugumuz donemlerdi bu konusmamiz boyle kaldi simdi tabikii isterim liseye kadar okumasini esim benden 10 yas buyuk ve ilk okul mezunu ama gercekten anlayisli ve saygili bir adamdir sabrina sasiriyorum ben ilgili oldugu bir cok konu var simdi tekrar acacagim konuyu onunde liseyi bitirmesi icin hicbir engel yok ailem istemedi esimi kendi dengin birini bul yasta sıkınti falan dediler aileme dedigim anne benim konustugum adam universite mezunu olsa ve ben lise terk olmus olsam ailesi baski yapsa hosunuza gider mi? Diye sordugum da cevap veremedi simdi benden daha cok ilgi gorur esim cunku cok saygilidir her acidan
Bir de şunu çok merak ettim eşiniz Kpss sorularının hangilerini bildi kaç tanesini bildi? Matematikleri mi bildi Tarihleri mi vs. Benim İTÜ mezunu kuzenim bile ilk girdiğinde Kpss'yi kazanamadı valla söyledikleriniz doğruysa helal olsunSimdi soyle dediginiz dogru goz gore gore itiraz edemem simdi univ bitirmis lisans yapmis yurtdisna cikmis birisiyle konusacaklarimiz sadece esimin degil benim de sınırlıdır ben univ okumadim istedim ama olmadi su acidan bakmanizi oneriyorum yakin cevrenizde var mi bilemem ama olmasa bile haberlerde internette illaki denk gelmissinizdir bir profesorun doktorun vs gibi esine sevgilisine siddet uyguladigi insanin birazda kisiligiyle alakali yoksa karaktersiz olduktan sonra 5 uni bitir
Bizim ülke de okumuş kişi hiçbir zaman hak ettiği değeri görmüyor en basitinden ornek vereyim bir bilgi yarışmasinda bile eğer uni mezunu kişi ilk soruda elenirse hemen nasıl dile düşüyor akillari sira okumuş ama ilk soruyu bile bilememis oluyor insanlik hali heyecan yapmis demek akillarina gelmiyor direk okudugundan vurmaya calisiyorlar.. hah birde su lafta çok meşhurdur okumusta ne olmuş hele hele su kendi insan olsun lafına daha da bir ayri sinir oluyorum okuyanlar insan değil mi ya? neye göre böyle bir kanıya varıyorlar? birde su meşhur oldu teyzeler arasında oglanlari okumamış görücü olacakları kız okumuş ama is bulamissa o kız hiçbir şey olamamış oluyormuş şu an bu görüş çok moda teyzeler arasındaİstatistiklere ve konuda yapılmış araştırmalara bakarsak (okuma yapmak isterseniz link verebilirim) ülkemizde kadına şiddetin en yoğun olduğu kesim eğitimsiz ve yoksul kesim. Üç beş haber olmuş olayı (ki haber oluyor olması nadir olduğu anlamına gelir zaten) buraya taşımanız sadece konuyu çarpıtmak oluyor bence.
Iki mesajiniza birden cevap verim aynen benim iliskim iyi oldu diye herkesin ki iyo olucak degil belki 3 5 sene sonra bizim de bir sıkıntimiz cikar hic bilemeyiz ki bir an sonra ne olacagini. Kimseye ben evlendim gayet iyi sende evlen demem yazmistim siz bilirsiniz diye konu sahibine mesajim ustte var . O an tarih ve matematik sordu hani cikmis sorulari cozerler ya o sorulardan sordu yaa dayi atiyormusun yoksa biliyormusun diye inanamamisti belki baka bi bolumun sorusunu sorsa bilemeyeckti ilgili alanlari tarih ve matematikBir de şunu çok merak ettim eşiniz Kpss sorularının hangilerini bildi kaç tanesini bildi? Matematikleri mi bildi Tarihleri mi vs. Benim İTÜ mezunu kuzenim bile ilk girdiğinde Kpss'yi kazanamadı valla söyledikleriniz doğruysa helal olsun
Sizi bu yazım kurallarına uyan harikulade bilginizle üniversiteye alan sisteme , ayrıca yine bunlara rağmen mezun eden üniversiteye de koca bir alkışBende üniversite mezunuyum eşim ilk okul mezunu bu benim ailemde de sıkıntı oldu ama ben eşimden yana hiç bi sknti yaşamadım bana gore bu sacma bişey ozman herkez dengi dengine mı olmalı zengin insan fakir insani almamalı bana gore..
Doğru sizin gibi herşeye burnunu sokanlara koca alkış yapmalı. Rahatsız oldunsa okumazsın olur biterSizi bu yazım kurallarına uyan harikulade bilginizle üniversiteye alan sisteme , ayrıca yine bunlara rağmen mezun eden üniversiteye de koca bir alkışÜlkede yüzlerce üniversite olunca artık bir niteliği de yok tabii.
Aynen başlıkta ilkokul mezunu yazıyor ama içeriğinde ilkokul terk diyor. İlkokul mezunu bile olmuyor ki o zaman. Bu devirde ilkokul mezunu dahi olmamak da ne bileyim. Kim ne derse desin anne kesinlikle haklı.Davul dengi dengine kızım. Annen haklı. Üstelik sanırım ilkokulu bile bitirmemiş
Ne güzel üslubunuz var :) Özgüvenle üniversite mezunuyum diye yazdığınız için eleştirmeden edemedim. Siz de benim yorumumu görmezden gelin bu kadar rahatsız olduysanızDoğru sizin gibi herşeye burnunu sokanlara koca alkış yapmalı. Rahatsız oldunsa okumazsın olur biter
O kadar güldüm ki, boşuna yazmışım onlarca mesajı bu mesaj tüm konunun özetiKahkaha attim
Yorum sahibinden bagimsiz olarak soyluyorum, Tarihi iyi olanlar en son Muhtesem Yuzyil izlemistir,Cografyasi iyi olan da 500 nolu Topkapi otobusune binmis dolasmistir,matematigi iyi olan da yuksek ihtimal markette aldigi para ustunu dogru hesaplayabiliyordur,abarti degil. Cidden bizzat duyup yasadiklarimdan yazdim bunlari![]()
Aynen öyle, vizyon ne kadarsa tam kapasite karşılığı da o kadar oluyor.O kadar güldüm ki, boşuna yazmışım onlarca mesajı bu mesaj tüm konunun özetiHarikasınız , insan buradan bakınca herkes kendini muhteşem hissediyor değil mi?