Ilkşahın mutlu yuvası

canımm evın cok gusell bayıldım walla ask yuvanızda mutlu huzurlu olmanızı dılerımmmm =)

Ben çokkkk begendimmm.Allah mutlu mesut oturmayı nasip etsinnnn

Herşey çok hoş.
Resimler süper.
Güle güle, huzurla oturun inş.

evin esyalarin cok guzel cnm mutluluklar dilerima.s.
dugun fotograflariniza bayildim ozelliklede bir tanesine
siyah beyaz olan fotograf harikaaa.s.

mutluluk ve huzurla oturmanız dileğiyle herşey çok güzel.

bende köşe takımına ve düğün fotolarınıza bittim..
ömür boyu huzurla yaşayın güzel evinizde inşallah

evein çok güzel canım benim iyi günlerde otur inşaallah tatlımzemuszemus

Ay siyah beyaz foto çok güzelmiş hakkaten he, film afişi gibi:asigim:

Ama ben olsam salonda tercih etmemolumunekankayizsmile

Koltuklarınız çok güzel, masa-sandalyelerniz de güzel, fotoğraflara bayıldım. Ama bu kadar fotoğraf yerine farklı aksesuar kullanma şansınız varsa bence daha hoş durur.
Mutlulukla oturun...

canımm evın cok gusell bayıldım walla ask yuvanızda mutlu huzurlu olmanızı dılerımmmm =)

çok teşekkür ederim canım arkadaşlarım bu forumda ki herkesi seviorum bu arada eşim ve ailesi fotoğrafçı meslek olarak o yüzdende mesleğine aşık bir fotoğrfçının evinde heryerde fotoğrf olması normal gibi düşünüyorum
koltuğumu eyüpte bir mobilyacıdan aldık hepinize tekrar teşekkür ederim Allah herkesi mutlu etsin

Bayıldım... Hem Düğün Fotolarınıza Hemde Evin Şıklığına..

Ağız Tadıyla Oturmayı Nasip Etsin Allah

Mutluluk be huzurla oturun inş.
Ev genel olarak çok dizayn edilmiş, fotograflarla çok ayrı bir hava katılmış ortama..
Ayrıca bir sorum var,köşe koltugu nerden aldınız?:kedi:

Evinizden daha çok fotoğraflarınıza bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Mutluluğunuz daim olsun inşallah

evin geri kalanı nerde :) mutfak ,banyo v.s merak ettim doğrusu ..eklediğiniz resimler itibarıyla hoş bir eviniz var ,devamını beklerim ..güle güle oturun ..

koltuklarınız çok güzel ve resimlerde.siyah beyaz olan resim gerçekten çok hoş.tam bir aşk yuvası olmuş sizinki.Heryerde siz varsınız.çok beğendim huzurla oturun inşallah.daha sonra sadece o siyah beyaz olanı bırakın bence salonda diğerlerinide yatak odanıza koyabilirsiniz,naçizane fikrim yani.resimler öyle güzelki evinizin güzelliğini göremiyoruz resimlere bakmaktan.

Bayıldım... Hem Düğün Fotolarınıza Hemde Evin Şıklığına..

Ağız Tadıyla Oturmayı Nasip Etsin Allah

güle güle oturun inşaallah,mutluluklar:)

güle güle oturun çok hoş bi ev...

Mutluluk be huzurla oturun inş.
Ev genel olarak çok dizayn edilmiş, fotograflarla çok ayrı bir hava katılmış ortama..
Ayrıca bir sorum var,köşe koltugu nerden aldınız?:kedi:

Her yerde fotoğraflarınız var ne kadar güzel :) benim evim de böyle olur kesin :)

Evinizden daha çok fotoğraflarınıza bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Mutluluğunuz daim olsun inşallah

her yer resim bence okadar resim çok abartılı olmuş

Ne kadar güzel olmuş eviniz,mutluluğunuz sürekli olsun...

evin geri kalanı nerde :) mutfak ,banyo v.s merak ettim doğrusu ..eklediğiniz resimler itibarıyla hoş bir eviniz var ,devamını beklerim ..güle güle oturun ..

çok teşekkür ederim arkadaşlar bu arada eşim fotoğrafçı bu yüzden evin heryerinde fotoğrflar var mutfakta bile işini çok sevdiği için bunu da normal olarak görüyorum ben bir fotoğrfçının evinde heryerde fotoğrf olur doğal olarak

aslında çok değil de
ev küçük ondan çok yakın kalıo fotolar sanırım
yoksa hepsi ayrı ayrı güzel gerçekten
yada foto kullanıp stickerdan da vazgeçilebilir
ama tabi karar sizin bizim ki öneri

evin gerçekten güzel olmuş
ben de küçük bi eve gitcem ve salonun benim için fikir oldu
gayet verimli yerleştirmişsin eşyalarını
güle güle kullan
mutfağını da bekliyorum:)

Ben evden çok resimlere baktım, ne kadar güzel resimler öle, hele eşinin önden ceketi alıp gittiği resim , çok profosyonel resimler, bayıldımm..
Evinizde çok güzel, Allah mutlu mesut etsin..

bende arkadaslar gibi,resimlere bakmakdan evi inceleyemedim ilk basta:) eviniz cok guzel duzenlenmis,ama bende arkadaslara katiliyorum:)resimler cok fazla.belki cok buyuk oldugu icin.ama yeni evlisiniz,oyuzden ilk zamanlar dugun resimleri her koseye koymak ister insan.bencede siyah beyaz haric digerlerini yatak odasina koyabilirsiniz..birde yine arkadaslarin dedigi gibi diyecem kusura bakma:) tv uniten koltugunla cok uyumlu,ama malesef masa takiminla hic uyum yok.o yuzden sana bir fikir vermek istiyorum..yapisan kagitla uyum saglayabilirsin..yani tv unitene beyaz yapiskan kagit eklemeleri yaparak..ornegin dvd nin altindaki kapagi beyaza ceviririrsen.hem koltugundaki gibi,kahve rengi ve beyaz tonunu yakalarsin.hemde masandaki beyaz tonu tv unitenede katarsan uyum saglanir.
ayrica yatak basindaki japonca kanjilerin cok hosuma gitti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…