Illa ağabeyi ile ilişkisi mi olması gerek!

bir erkeğin böyle bir konu açması sizce normal mi:26::26::19:

Siteye üye olup "çok merak ediyorum, bakalım kadınlar neler yazacaklar" diye konu açan bir insandan bahsetmiyorsunuz, adam sitenin kurucusu, ve kadınların en büyük sorunlarından biri olabilen bir konuda tecrübe paylaşımının yapılabilmesi için bir temel atmış. Vajinismus konusunda daha fazla bilgi paylaşımı yapılan bir site daha bulamazsınız.

Vajinismus ve benzeri konular konuşulması tabu olan şeyler.Bu tarz konular ''fake'' olmaması kaydıyla zor açığa vurulup konuşulabiliyor.

Bir çok kadın bunun öncüsü olmakta tereddüt etmişken bu konu ve benzerlerini açacak en mantıklı isim.

dıyelim ki normal degil e o zaman ne yapalım?
o konuyu kazen actı diye sıteden uyelıgımızı ıptal mi edelim?
guzelım sitenin kurucusu zaten kazen bey

yanlıs anlama ama kurucunun erkek olmasının sana nasıl bir zararı var onu cözemedim:44::44:

bir yanlıslık var dıyorum zaten ama sımdı baktım vajinusmus konu sahibi makara kukara.
kazen degıl:31:

Son düzenleyen: Moderatör:
bir yanlıslık var dıyorum zaten ama sımdı baktım vajinusmus konu sahibi makara kukara.
kazen degıl:31:

Zaten olsa ne olur ben bunu da anlamıyorum. Aşırı steril, erkekler girmek istediklerinde "aa hayır, süpersonik alıcılarımız fark etti erkekmişsiniz, bu siteye isteseniz de giremezsiniz" diye alarm veren bir platform mu zannediliyor burası anlamıyorum. Geneli ziyaretçilere açık bir site, isterlerse üye de olabilirler, katılım da yapabilirler. Yapsınlar demiyorum, engellenemez diyorum.

Burada paylaştıklarımızla ilgili "kadınlar okusa dert değil de erkekler okumasa" diye düşüneceğimize "bunu yazmak bana daha sonra sıkıntı verir mi?" diye, veya "ben kimliğimi ifşa etmedikten sonra elin adamı/kadını bunları okusa ne olur okumasa ne olur?" diye düşünmemizde fayda olabilir.

Gene en iyi çözüm çocuk esirgeme kurumuna gönderilmeleri...

En azından o ortamdan uzaklaşmış olacaklar.

Tabi devletinde ne kadar güvenilir olduğu tartışılır...

Ama tek yol bu gibi gözüküyor...

acaba konu sahibi ne yaptı,neler oldu?

umarım kızcağız için gereken herşey yapılmıştır.

Olay konu sahibesinden çıkmıştı en son
ve Emniyet Müdürlüğü'ne suç duyurusunda bulunulacaktı.
Acaba bununla ilgili olarak site yönetimi gerekli yerlere başvuruda bulundu mu?
Ben de merakla bekliyorum.

dıyelim ki normal degil e o zaman ne yapalım?
o konuyu kazen actı diye sıteden uyelıgımızı ıptal mi edelim?
guzelım sitenin kurucusu zaten kazen bey

yanlıs anlama ama kurucunun erkek olmasının sana nasıl bir zararı var onu cözemedim:44::44:

ya belki de eşiyle böyle bir sorun yaşamıştır, başkaları yaşamasın istemiştir bilemiyorum, bana sadece tuhaf geldi, hepsi o kadar

neyse konuyu dağıtmaya gerek yok, ben de o kızın durumunu merak ediyorum, sonuç ne oldu acaba?

Son düzenleme:
ya belki de eşiyle böyle bir sorun yaşamıştır, başkaları yaşamasın istemiştir bilemiyorum, bana sadece tuhaf geldi, hepsi o kadar

neyse konuyu dağıtmaya gerek yok, ben de o kızın durumunu merak ediyorum, sonuç ne oldu acaba?

Kızın durumunu merak edenler ve gerçekten gönülden ilgilenenler için sonucu buraya yazmayı bir borç bilirim.

Bayram tatiline gittim memleketime. Polise haber verdikten sonra da kızla ilişkimi kesmiştim. Döndüğümde 1 Kasım Perşembe sabahı kapı çalındı. Gelen o kızdı alel acele veda etti, "Biz gidiyoruz. Ben Bahçelievler'e, erkek kardeşim Kadıköy'e." dedi. Ben ilk önce polisin müdahalesi sonuç verdi zannettim. Ama sonra anladım ki son vukuatları abilerini canından bezdirmiş ve bardağı taşıran son damla olmuş.

Olay şu: Kız ve kardeşi internet kafenin önünde otururken önlerinden geçen 2 yetişkin adama kız küfür etmiş. Hepimizin bildiği malum erkek küfrü işte. Ama kız bunu demiş düşünün yani.. Adamlar da kızı saçından tutup sürüklemişler. Erkek kardeşi kurtarmak isterken ona da bir tekme atıp düşürmüşler, az kalsın araba çarpıyormuş çocuğa...

Bu olaydan sonra da gittiler işte. Haftasonları abisi alabilecekmiş. Eğer öğrenirsem oradaki durumlarını da yazarım.. Selametle.

yani yetiştirme yurduna mı verilmişlir,nereye gidiyorlar tam olarak?

bir de polise falan haber verileceği yazılmıştı,polis birşey yapmadı galiba.

haklarında Hayırlısı olsun..

Back
X