Bence de inşallah öyledir teşekkürlerBence bekleyin belki gelip geçici bi strestir yada konuşun bi eksilme yaşamayacağız maddi anlamda bileziğe giden para taksite gidecek vs diyin ufak şeylerle beni müsrifmişim gibi itham etmene kırılıyorum diyin anlar bence. Normal bi insan iki günde cimri odun a dönüşmesi çok çok zor
Evet işte alıştırmamak lazım ben şimdi boyun eğersem biterimErkeklerrrr :)) çok şükür durumumuz iyi. Evimize 8 bin civarı para giriyor. Eşim gereksiz yanan bir ışık gördüğünde çıldırır. Yeni bir şey aldığımda bundan vardı senin der:))
Bi dönem maaş konusunda sıkıntı yaşadım. Eşimin kartını almak Zorunda kaldım. O ara arkadaş görüşmelerim biraz fazla olmuş nakit param olmayınca hep kartından harcamışım. 4 günde 200 lira yeme içmeye harcarsan ay sonunu nasıl getiririm çılgınca laf sokuyor:) o ay günlerin hepsi üst üste geldi 4 gün dışarda yemek zorunda kalmıştım. Geçici bir şeydi bir daha ki ay tekrarı mümkün değildi. Ama katılmak zorundaydım bunlara. Çok ağladım. Üzüldü ama yine yapıyor:))
Bende geyiğe vuruyorum, bazen kavga ediyorum. Erkekler bence bizim kadar ince düşünemiyor.
A 101 de neutregena almıştımKaç para ki bu krem?
Denicem teşekkür ederimAdam borclandigi icin strese girmis :) tek sorun bu. Yakinda duzelir merak etmeyin. Inada bindirmek yerine sakin bir zamanda " merak etme sikintiya girmeyiz ikimizde calisiyoruz borclarimizi oder yine birikim yapmaya devam ederiz " diyin ki yaninda oldugunuzu anlasin. Inada bindirilecek bir mesele goremedim ben
Ya yok bu sitedenPaylaşımı faceden mi yaptın? Her ay bilezik alıyor kocişim diye
Bence de nazar değmiş. Bir daha 2 ayda bir alıyor de bari
Aaa deli mi neA 101 de neutregena almıştım
Gören de yaşlanma karşıtı bakım kremi sanır
Evet tabiki ortak bütçeC şıkkı hiçbiri
Belki de adam maddi olarak çok bunaldı
Evlilikte onun para sizin para yok ortak bütçe var
Yarın oturun konuşun finansal olarak vaziyet nedir, bunalmış mı bir sorun
Tam olarak şöyleAaa deli mi ne
Üç kuruşluk kremin lafını mı yaptı
Onun yeni alındığını anlaması bile tuhaf
Bence aklınca sana ayar veriyor adam
Şimdi sindin mi sonu gelmez
Ben de konularına baktım, göremeyince eyvah dedim, pembik gelinlerdenYa yok bu siteden
Paylaşım direkt değil de biri konuyla ilgili sormuştu örnek vermiştim
:))Ben de konularına baktım, göremeyince eyvah dedim, pembik gelinlerden
Tam olarak şöyle
O kremi köye götürmüştü senelik izinden geldik de
Dibi kalmıştı bıraktık oraya
Ben de bugün zank die aldım aynısını
Ordan hatırlıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?