Hiç yoktu evetDaha önceden böyle huyları yoksa maddi anlamda geçici bir süreç olabilir ama kısıcam diye de kendinizden ödün vermeyin. Krem lazımsa alın yani hırt hırt mı gezeceksiniz kupkuru? Kaldı ki aldığınız krem de pahalı bir şey değil öyle.
:))Allah iyiliğini versin 10₺ lık krem ayol. Ben de bişey sandım. Prilin yanında eşantiyon verdiler deseydin
Zank die aldım die ben kendime diyorumEe ne olmuş zank diye almışsan ? Önceden izinmi alman gerekiyormuş krem için.
Bilmiyorum böyle duyunca irite oluyorum ya
Sorun maaşın fazla olması size yetmesi değil canımEvet tabiki ortak bütçe
Sorun sadece 18.000 tl eşya ama iki maaşımız var sorun olmaz ki
Tamam huy daSorun maaşın fazla olması size yetmesi değil canım
Benim annem de böyledir her ay kenara para ceker içi rahat etmez:)
Bir ay cekemesin o para kadın hasta oluyo kendini bir sıkıyoki bir kısıtlamalar getirir ki gormen lazım sanırsın aksama yicek ekmeği yok ( annem babam emekli ayrıca babam ek is yapior 2 ev 1 araba sahibiler)
Bence huy bu canım :) degismez senin esinde böyle olabilir
Haklısınız ama dediğim gibi normal şartlarda olsa katlanamazdım ama eşya aldık die böyle yapıyorKonu sahibi yanlış anlamayın ama kreme laf etti diyince gittiniz la mer falan aldınız sandım 10 liralık kreme laf etmesi çok sınır bozucu. Bi krem de alamayacaksanız neden çalışıyorsunuz ki.
Anlamazlar canım inan konunu okuyunca direk canım annem geldi aklima :)Tamam huy da
Biz zaten her ay yatırım yaptık
Ben de savurgan değilim ki
Ortalama 1 maaş gidiyo
Biri kalıyo
Allahım ya 1 sene de birikim olmasın noolmuş
Anlamazlar canım inan konunu okuyunca direk canım annem geldi aklima :)
Oda aynıdır elinde değil o para kenara konulmazsa olmaz anlamak çok güç ama böyledir kendisi
Teşekkürler ...Ya bence gerçekten gereksiz dert ediyorsunuz.
Işık konusu her evde geçer ki geçmeli de yani bende gereksiz ışık gördüğüm an sorarım kapat derim eşime bunda bir şey yok.
Krem meselesi de erkekler kozmetige bizim kadar ihtiyaç duymadıkları için gereksiz görmüş olabilir veya ürünü pahalı bir şey sanmış olabilir.
Ya da onun aklında urun bitmemiş gibi kalmıştır belki neden yenisini aldı diye düşünmüştür .
Gereken açıklamayı yaparsanız dert etmez adam bunu bence.
Bu kadarcık şeyden böyle senaryolar yazmayın allasen.
Koskoca insanlarsınız odeyemeyeciginiz eşyayı almazsınız herhalde abartmayın bence.
Şey gibi geldi gözümün önüne elinde cüzdanın kaç lira ülen bu krem diyip parasını veriyomuşsun :)Kaç para ki bu krem?
Kaç para bu günaydın mesajı diolar Benin de aklıma o geldi :)Şey gibi geldi gözümün önüne elinde cüzdanın kaç lira ülen bu krem diyip parasını veriyomuşsun :)
Hiç tınlama bakalım napıcak. Evet sanırım kafaya takıyo baya borçları bence konuyla ilgili de bişey deme çıkar yakında kokusuKaç para bu günaydın mesajı diolar Benin de aklıma o geldi :)
Bu konudan sora salona gitmedim hiç yanına
Anlamıştır az önce yattı
Ben de giyinip yatıyım dedim
Yüzde yüz anladı bakalım bilmiyorum nolcak
Salonda ışık yanıyo daha çok para gitti
Ama beni krem içim üzmeseydi uykum kaçmayacaktı
EvetHiç tınlama bakalım napıcak. Evet sanırım kafaya takıyo baya borçları bence konuyla ilgili de bişey deme çıkar yakında kokusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?