• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İLLA BU KREMDEN Mİ ALMAN GEREKİYOR DEDİ

Neden böyle yapıyor sizce?

• Eşya taksitinden. Geçici bence

OY: 59 58,4%
  • Kafasına taş düşmüş cimri olmaya karar vermiş

OY: 9 8,9%
  • Taktığınız şeye bakın :))

OY: 33 32,7%

• Ankete Katılan
    101
bence bunalmıştır maddi sıkıntıdan.
ama çalışan bir kadınsın sen bir kremini de alamayacaksan ne diye çalışıyorsun di mi??
uygun bir zamanda oturup konuşun sakin sakin.
ben ilkten okurken sen maaşını saklıyorsun tek başına sandım ama ortada ayrı gayrı yokmuş. tepkisi gereksiz olmuş.

Not: maaş kartını sakın verme.

Aynen öyle bizimde evesizin kdr girer ama ışığı gördü mü çıldır benim ki de bir de sanki haklılar kurutma makinesi aldık elektrikli soba yaktık kışın 250 lira geldi bu dedi kurutma makinesinden geldi ya diyorum ki biz elektrikli soba yaktık gece gündüz normal yok diyor değil bu ay 180 geldi az gelmiş gene iyiyiz diyor bakalım bu ay ne kdr gelecek merakla bekliyorum :KK45:
Ben şey diyorum artık evet canım sevgilim en sevdiğim şiiri okumaya başladı yine.
NEDEN YANIYOR BU IŞIKLARR??
Kim yaktı bu ışıkların hepsiniii???
BU IŞIKLARI AÇIK BIRAKAN KİM ACABA YA RAB ??
Evde iki kişiyizz????

Dikkat ediyorum bende artık :)) bi de şey takıntısı gereksiz yere sıcak su akıtmak

Ben şey diyorum artık evet canım sevgilim en sevdiğim şiiri okumaya başladı yine.
NEDEN YANIYOR BU IŞIKLARR??
Kim yaktı bu ışıkların hepsiniii???
BU IŞIKLARI AÇIK BIRAKAN KİM ACABA YA RAB ??
Evde iki kişiyizz????

Dikkat ediyorum bende artık :)) bi de şey takıntısı gereksiz yere sıcak su akıtmak

He geçen tiras olurken aaaa hayatım israf bak sen ödüyorsun bu parayı diyip laf soktuydum sonra tiraf köpüğünü suratına sürdüm evin içinde kovaladı sonunda bende tıraş köpüğü oldum :KK4::rolleyes:

Konu sahibi kısacası isi inada bindirme adamların borçları var kolay değil en azından ben çalışmıyorum benim eşim kaç kredi ödüyor :110:

Ya bu kadar harcamaya A101den alınan bir kremin eşiniz tarafından dert edilmesi bir de sizin buraya konu açacak kadar içerlemeniz bana bir tuhaf geldi. Yani samimiyetinize elbette inanıyorum ama bir an okuyunca, dert varmış gibi gösterip, şunu aldık, bunu aldık, her ay bilezik, çift maaş, birini yeriz diğeri yatırım gibi detaylar vermeye çalışmışsınız gibi bir durum olmuş. Yargılamıyorum bu arada, ama hani vardır ya böyle dertleniyormuş gibi yapıp detay verenler, alttan alta kendilerinde olanı göze sokmaya çalışanlar... Bana neden bilmem öyle bir tat bıraktı okuyunca. Yanılıyorumdur büyük ihtimal...

Öneri olarak da, bu kadar kremi zaten hemen bitiremezsiniz, almazsanız eşinizin de gönlü hoş olur, bence inadına alıp da daha da germeyin ortamı. Bir krem minimum 3-4 ay gidiyor zaten, ki sizin anlattıklarınızdan elinizde epeyce krem var gibi?? Onları bitirene kadar zaten eşinizin psikolojisi düzene girer bence... Dert etmeyin, Allah veriyor ne mutlu işte... Şükredin.

Bazı kişilerin para biriktirmeyi -birikim yapmayı sevdiğini görüyorum.O parayla bir mülk/eşya alsa aynı doyumu sağlamiyor ona.Odaklandigi şu kadar zamanda şu kadar param/altınım olacak olduğu için bu rakamda artma olmayınca huzursuz ,mutsuz olabiliyor.Dayimin bir miktar parası var.Bunu biliyorum çünkü annemin yanına her gidişinde temelden yapılmakta olan bir inşaatı geziyor,fiyat pazarlığı yapıyor ,anlaşıyor ve bir daha o inşaata ugramiyor:KK45:Cunku eve gidince bankada duran parasının artık olmayacağını düşünmenin stresi ile başa çıkamıyor.Bunu birkaç arkadaşımda daha gördüm.Hic para biriktiremiyorum, altinim yok diyen kişilerin ciddi yatırımları var ama mutsuz oluyor yine de çünkü bir ev,bir mülk degeri hergun hesaplanabilecek yatırım araçları değil.Altini hergun tekrar hesapla,paranı hergun say ,iç huzur kahveni:confused:
+1
Paran mu var derdin var :)

Krem isik bilmem ne. Bunlar sonradan olacak seyler degil. Bilezikler de zaten yatirimlik ozellikle sizin icin degil, bi kolye, pirlanta yuzuk fln almamis.
Kisacasi kafasina tas dusup cimri olmamis basindan beri tutumluymus esiniz siz yeni yeni anliyorsunuz galiba :)

Krem isik bilmem ne. Bunlar sonradan olacak seyler degil. Bilezikler de zaten yatirimlik ozellikle sizin icin degil, bi kolye, pirlanta yuzuk fln almamis.
Kisacasi kafasina tas dusup cimri olmamis basindan beri tutumluymus esiniz siz yeni yeni anliyorsunuz galiba :)
Korkutmayın beni ;)

bence bunalmıştır maddi sıkıntıdan.
ama çalışan bir kadınsın sen bir kremini de alamayacaksan ne diye çalışıyorsun di mi??
uygun bir zamanda oturup konuşun sakin sakin.
ben ilkten okurken sen maaşını saklıyorsun tek başına sandım ama ortada ayrı gayrı yokmuş. tepkisi gereksiz olmuş.

Not: maaş kartını sakın verme.
Eşya taksitleri yerine birikime devam edicem sandı belki de

Ya bu kadar harcamaya A101den alınan bir kremin eşiniz tarafından dert edilmesi bir de sizin buraya konu açacak kadar içerlemeniz bana bir tuhaf geldi. Yani samimiyetinize elbette inanıyorum ama bir an okuyunca, dert varmış gibi gösterip, şunu aldık, bunu aldık, her ay bilezik, çift maaş, birini yeriz diğeri yatırım gibi detaylar vermeye çalışmışsınız gibi bir durum olmuş. Yargılamıyorum bu arada, ama hani vardır ya böyle dertleniyormuş gibi yapıp detay verenler, alttan alta kendilerinde olanı göze sokmaya çalışanlar... Bana neden bilmem öyle bir tat bıraktı okuyunca. Yanılıyorumdur büyük ihtimal...

Öneri olarak da, bu kadar kremi zaten hemen bitiremezsiniz, almazsanız eşinizin de gönlü hoş olur, bence inadına alıp da daha da germeyin ortamı. Bir krem minimum 3-4 ay gidiyor zaten, ki sizin anlattıklarınızdan elinizde epeyce krem var gibi?? Onları bitirene kadar zaten eşinizin psikolojisi düzene girer bence... Dert etmeyin, Allah veriyor ne mutlu işte... Şükredin.
Tüm samimiyetimle söylüyorum alttan alta hava atnak maksatlı yazmadım
Kısıtlamaya başlayacak die panik yaptım acaba geçici süreç mi die

Back
X