Illa kıralım mı ?

Hakikaten kafama takıldı.
1) bağırdığında, yada şöyle söyleyim, sen çığırından çıktığında ve eşin istediğin orta yola geldiğinden, o sorunun çözüldüğünü gerçektekten inanıyor musun?
2) bu illaki çözülmesini istediğin sorunlar, girilmesi gereken orta yollar, bu adamın kırılmasından daha mı önemli?
3) günün birinde bunca kırılmış bir adamın, sünepe, herşeye ay sen bilirsin karıcım moduna girmesinden korkmuyor musun?
4) yada bunca kırılmış bir adamın günün birinde her sorunununuzun çözümünü senin mizacım bulmasından çekinmiyor musun?

aslında siz bağırdığınızda eşinizin fikri değişmiyordur, sadece uzamasın diye orta yol bulunuyordur.
çünkü zamanında bende anlaşamadığımız konularda bağırmak yerine hiç konuşmamayı tercih ediyordum, yıllar sonra eşim dedi ki -- şu küsmelerin den yoruldum artık, sırf sen üzülme diye kendi isteklerimden taviz veriyorum sana, senin isteğin oldu diye ikimizde mutlu görünüyoruz ama benim içimde birikiyor.
o zaman anladım bencillik yaptığımı,
Aslında her zaman empati yapmak orta yolu bulduruyor insana, bu bağırmalar gün geçip biraz eskidiğinizde işe yaramayacak bunu da bilmelisin

Valla bizde de durum böyle ben çıldırınca istediklerimi hemen yapıyor o_O başka çözümü yok

ayyy sinir bendede cok fazla var yaa ama hep esimin yüzünden o alıstırdı beni küfüre kırmaya kavga ettikmi esim herseyi kırardı yeni evliyken kapılar laptoplar telefonlar kahvaltı takımın nescafe bardakalrım neler neler o öyle yapınca bende deliriyroum bi keresinde esim sigara iciyodu yeni evlendigimizde o yüzdeden istahı kapalı yemek yemiyo 14 saat calısmıs istemiyroum diyo bende agzıan kasıkla yemek yediriyodum hadi 1 kasım daha diye düsünün 30 yasınd adama sonra bi gü delirdim bütün tepsiyi devirdim yeter be dedim adam ol yiceksin bu yemeyi diye :)))
sonra yemisti:)9

Tamam mukemmelsiniz

Ban yemekten konularimin karismasindan sıkıldim artık konuya gelip aranmayın
cocuk gibi azarlamak ne? kac kisi yillar boyu evlilik surdurup bikere bile sesi yukselmedi "istersen anket yapip gorelim " kimin hic sabri tasmadi hepimiz insaniz yeri geliyor en sakin insan cileden cikabiliyor ki ben sakin olup frenlemeyide denemis biriyim ama kirabiliyorum bazen bunuda engellemenin yolunu dusunuyorum zaten sacma sapan konusup can sıkmayın gece gece ((((sonrada ben konuma gelene firca atmiş oluyorum sonra vay sivrikose nekadar kotu tu kaka ))))))alakaya maydonoz insan tipine ben napayim ki baska ozelliklede belirttim konumun kaosa donmesini istemedigimi oyuzden haddini aşma yok oyle adama saygi duymazmis bilmem
Neymiş

yani burada anlatıp anlatıp sonra biri gerçeği söyleyince deliye dönmek nedir yahu? üstelik en ufak bi hakaret ya da aşağılama içermiyor yorum. valla bu yorumundan da belli senin kocanı azarladığın, sindirdiğin. forumda konu açıpta sonra işine gelmeyene sallamak hoş olmamış. şimdi kendi yorumumu yapacağım, sen mutsuz bir insansın ''sivriköşe''. senin mutlu olman da çok zor.

Bak sivriköşe daha yeni evlisin
flört dönemide yaşamamışsınız direk evlenmişsiniz
Yani kısaca cicim aylarındasın
eşin büyük ihtimalle bir gün sıkılacak senin bu tavırlarından
Şu taırların insanı yorar sevgisini öldürür
Karşındaki kişinin fikirlerini bağırarak değiştiremezsin
o çocuk değil çünkü artık bir birey
tutar tutar tutar en sonunda patlar.
Sana en ufak hakarette bulunmadan eleştiren insanlara bile tahammülün yok.
Buradan bile negatif enerji saçıyorsun buradan hissediliyor.
bağırmak nedir ya?
sen sorunları çözmüyorsun o sorunlar duruyor ve patlayacak bir gün
Allah eşine sabır versin.

Siz gerçekten bağırdığınızda sorun çözülüyor mu zannediyorsunuz, eşiniz sizin haklı olduğunu mu düşünüyor zannediyorsunuz. Ben sadece bu noktaya takıldım. Siz bağırmadan önce size hak vermeyen adam, siz bağırınca hak veriyor gibi gözükebilir ancak. Siz, o hak veriyor gibi gözükmesini gerçekten hak veriyor gibi mi algılıyorsunuz?
Genel anlamda yorumum sizi eşinizin sakin alttan alan yaklaşımından dolayı çok özür diliyorum başka tabiri aklıma gelmediği için yazıyorum, "şımarmış" buldum. İlişkinizi bu şekilde yıpratmayın, zira hep böyle devam etmez.

Hic bir insan evladi boyle bir tavir karsisinda aaa dogru buymus demez. Sadece sorun buyumesin diye susar. Ama bi gun ya umursamaz yada yeter be diye o patlar. Iste o zmn ne yaptigini ne kaybettigini anlarsin. Evet herkes patlar ama cok buyuk sebepler cikmaz durumlar olur. Veya cok yorgundur gecici bir durumdur eside idare eder. Sizinki biraz torpulenmeli. Bi kere isteklerinizi gozden gecirmelisiniz. Orta yol dediginiz gercekten orta yolmu? Cok kucuk ve asi sin, hayatin cok basindasin. Burdaki yorumlari goz ardi etme. Biraz olsun karsindakine soz hakki ver esine bu kdr yuklenme.

Back
X